Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών για τις παράνομες παροχές ύδρευσης: «Τρεις μέρες άντεξε η γραμμή Μαζινό του Δήμου Ξηρομέρου»!

        Τρεις μέρες κρατάνε τα θαύματα στη χώρα μας και είναι φυσικό ο Δήμος Ξηρομέρου να μην αποτελεί εξαίρεση. Αναφερόμαστε στην απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου να προχωρήσει στην αποσύνδεση των παράνομων παροχών από τον κεντρικό αγωγό (ΣΥΚΞ), κάτι που διαφημίστηκε με τυμπανοκρουσίες και ανακοινώσεις (σπάνιο είδος) από τους αρμόδιους υπεύθυνους του Δήμου Ξηρομέρου (βλέπε εδώ), στις οποίες ανακοινώσεις είχε ζητηθεί και η συνδρομή της Αστυνομίας (!!).  Τόσο καλά!!!  Τέτοια αποφασιστικότητα!!!
    Παρακολουθήσαμε από κοντά την "απόπειρα" των αρμοδίων να βάλουν μια τάξη σ´ αυτό το καθεστώς των παράνομων συνδέσεων, που είναι άλλος ένας κρίκος της διαπλοκής, άλλος ένας κρίκος του πελατειακού συστήματος που καλά κρατεί στην περιοχή μας, όχι πλέον με την ανοχή, αλλά με την πλήρη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής που διοικεί τώρα τον Δήμο Ξηρομέρου.
    Τρεις μέρες άντεξε η γραμμή Μαζινό του Δήμου Ξηρομέρου, ίσα που πρόλαβε το Αγράμπελο να δει λίγο νερό μετά από χρόνια, πριν καταρρεύσει η "αντίσταση" των αρμοδίων και αρχίσουν πάλι οι επανασυνδέσεις, αυτή τη φορά με τη συμπαράσταση θεσμικών παραγόντων του Δήμου Ξηρομέρου.......



         Έτσι το τοπικό συμβούλιο του Προδρόμου γνωμοδότησε θετικά υπέρ της επανασύνδεσης των παράνομων παροχών, αρκεί να τοποθετηθούν υδρόμετρα (!!!), στη Σκουρτού δε χθες προχώρησαν ακόμη περισσότερο, καθώς έγιναν επανασυνδέσεις παράνομων παροχών υπό την αιγίδα (αν χρειαστεί θα πούμε περισσότερα) του Δήμου Ξηρομέρου (!!!), τη στιγμή που είναι γνωστό ότι η σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό είναι ποινικό αδίκημα, σε κάθε δε περίπτωση με βάση τον κανονισμό ύδρευσης που ψήφισε η σημερινή δημοτική αρχή αυτό απαγορεύεται.
        Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να δούμε με συμπάθεια κάποιες κινήσεις που έχουν συγκεκριμένη στόχευση και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, όμως βλέποντας το δάσος αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή είναι η φύση τους και όχι ότι δε μπορούν τα παλικάρια. Αυτό έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια και αυτό συνεχίζουν να κάνουν με συνέπεια. Δεν υπάρχουν νόμοι, δεν υπάρχουν κανόνες, το μόνο που υπάρχει είναι ένα πελατειακό σύστημα που πρέπει να εξυπηρετηθεί με κάθε τρόπο για να διασωθούν οι ίδιοι, αδιαφορώντας για τη ζημιά που προξενούν στην περιοχή κρατώντας τη χρόνια ολόκληρα μες τη μιζέρια και την υπανάπτυξη.

ΥΓ. 1: Για τον πολύπαθο αγωγό Αη Δημήτρης - Αστακός και τις εκεί παράνομες συνδέσεις ούτε λόγος να γίνεται. Να πάρουν μερικές ανάσες από το έπος που γράψανε στον Πρόδρομο και επανέρχονται δριμύτεροι..
ΥΓ. 2: Το Αγράμπελο μπορεί να περιμένει.
ΥΓ. 3: Πως το λένε στις ανακοινώσεις, άλλη μία δέσμευση του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής που έγινε πραγματικότητα.

7 σχόλια:

  1. Ζητάνε από αυτούς πού δεν έχουν πληρώσει το νερό τα χρήματα με προσαύξηση και απειλούν με διακοπή και ότι θα τα στείλουν εφορία, καί από τήν άλλη επιτρέπουν παράνομες και χωρίς υδρομετρα παροχές για είκοσι και πλέον χρόνια όπως ομολόγησαν κάποιοι στο βίντεο πού είδαμε απο το τοπικό συμβούλιο προδρόμου, άραγε πόσο πρέπει να πληρώσουν αυτοί οι κύριοι όταν καλείται κάποιος που μένει Αθήνα να πληρώσει δύο και τρείς χιλιάδες νερό για δέκα χρόνια, πολύ δικαιοσύνη σας διακατέχει κύριοι τις Δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο αγραμπελο υπαρχουν 10 παροχες μεσα στο χωριο απο τον αγωγο του συκξ χωρις υδρομετρα και ποτιζουν τους κηπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙΑ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΑΡΗ [ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΝΟΥΜΕ, ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΑΣΤΑΚΟΣ-ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΥΔΡΟ-ΥΠΕΥΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΗΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ,ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΟΙ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΟ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΕΤΕ,,,,,,,,Η ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΚΟΡΠΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΠΟΡΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι μόνο γνωμοδοτησαν θετικά για παροχές απο τον κεντρικό αγωγό αλλά έχουμε καί πρόταση τού πρώην προέδρου να μπούν και χωρίς υδρομετρα στον πρόδρομο, μα καλά το μικρό γαλατικό χωριό είναι ο προδρομος;Δωρεάν παροχές νερου;πάρτε απόφαση και για τζάμπα ρεύμα απο τις κωλονες τις ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.20ΠΜ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπεύθυνοι στον προδρομο είναι αυτοί που ξεκίνησαν το κακό καποιοι άλλοι που το συνέχισαν και τώρα το αχλάδι ωρίμασε και έπεσε κάτω και τώρα αρχίζει και μυρίζει ο νοών νοείτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο