Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Τέλος εποχής για την ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ – Υποβιβάστηκε στην Γ΄ Εθνική

       Ο Αίολος Αστακού δεν βρίσκεται πια στην Α2 κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο. Όπως έγραψε το basket247.gr: 
       "Ο Παπάγου θα αγωνίζεται την νεα σεζόν στην Α2 και ο λόγος είναι ο Αίολος Αστακού.  Η ομάδα απο το Ξηρόμερο δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α2 μιας και πάρθηκε η απόφαση να πάει στην Γ Εθνική. Το συγκεκριμένο σενάριο συζητιόταν εδώ και καιρό". 

      Δεν αξίζουν δάκρυα σε αυτή την ομάδα. Ο Αίολος Αστακού μας έκανε όλους περήφανους, βρέθηκε από τα τοπικά πρωταθλήματα στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ, άφησε το δικό του χαρακτηριστικό στίγμα και ήταν απο τις κορυφαίες ομάδες της Δυτικής Ελλάδας.
        Ας ελπίσουμε ότι ο σύλλογος με τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική θα αναγεννηθεί αναδεικνύοντας όλα τα ταλέντα που έχει βγάλει η Ακαδημία του Αίολου τόσα χρόνια τώρα και να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, δίπλα σε έμπειρους παίκτες, ώστε να δημιουργηθεί μία σταθερή βάση για την επάνοδο στις μεγάλες κατηγορίες με καλύτερες προοπτικές και συνθήκες.
       Να καλέσουμε όλους τους φιλάθλους και τους φίλους του Αίολου να σταθούν δίπλα στο Σύλλογο, όπως κάνουν άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια. Μία νέα εποχή ξεκινά...

24 σχόλια:

  1. Μήπως θα ήταν καλύτερα τις εμπειρίες οι παίκτες της ευρύτερης περιοχής και των ακαδημιών να τις έπαιρναν στη Α2 και μετέπειτα στη Β' εθνική; Ας έπαιζαν και ας υποβιβάζονταν στο γήπεδο βάσει σχεδιασμού όμως που έχει διαφορά από την παραίτηση. Εκτός και αν είναι θέμα καθαρά οικονομικό και οι απαιτήσεις είναι τόσο περισσότερες σε σχέση με τη Γ' εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ομάδα φωτοβολίδα! το είχα γράψει στο παρελθόν,ομάδα με 1 χρηματοδότη δεν έχει μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελανε και οι πετρες!!!!φωτοβολιδα!!!!τωρα οι κυριοι και οι κυριες να μαζεψουν τις γλωσσες που φτανανε στο παρκε....αρκετα φαγατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχαχαχαχα καλο αφανισμο....εκει στην α εσκαβδε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσκασε η φουσκα οι λογικοι το βλεπαν..δεν εκατσαν ταλλουνου όπως επρεπε τα πραγματα και την κανει μεχρι να βγαλει αλλο δημαρχο..εγω δεν λυπαμαι τους λιγους τους ρομαντικούς Που πραγματικα λυπηθηκαν...λυπαμαι γιαυτους που πηγαιναν καθε κυριακη να βγαλουν φωτογραφια,αυτους και μονο πως θα αντέξουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα ρε κρίμα. Δεν είμαι από τον Αστακό αλλά έβλεπα με ιδιαίτερη συμπάθεια τη προσπάθεια που γινόταν. Δε ξέρω αν μόνο τα χρήματα είναι σημάδι υγείας αλλά θεωρώ τον Αίολο ένα υγιή σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα για την ομάδα της περιοχής μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς εδώ μέσα οι ξερόλες και οι τσαμπατζήδες που περίμενατε ν ξεκινήσει ο αγώνας για να μπείτε τσάμπα στο γήπεδο για να μην πληρώσετε το ένα 5ευρο ρε κακομοίρηδες θέλετε και ομάδα στην Α2 .Μια ομάδα με μπατζετ 700000 δεν βγαίνει μόνο μόνο με έναν χρηματοδότη !Δεν είδα κανένας σας ν κάνει μια χορηγία ούτε να προσφέρει ένα μπουκαλάκι νερό στην ομάδα .καθιστε Γ εθνική και πολύ σας πάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε αμα δεν εβγαινε γτ δεν μπηκανε και οι αλλοι χορηγοι???μηπως δεν ηθελε το καλο παιδι???

      Διαγραφή
  9. ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επενδυτές τις μιας νύχτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδη ημουν επαγγελματιας αθλητης θα σας πω οτι ηταν αναμενομενο...οταν ομαδες απο μικρες περιοχες στηρίζονται στην χρηματοδοτιση ενος η δυο ατομων και οχι σε συνολικη και συλλογικη προσπαθεια και αντλιση εσοδων ολης της περιοχης παντα η καταληξη ειναι ιδια...εχω να θυμηθω πολλες ομαδες που ειχαν ιδια κατάληξη...μαζευτειτε ολοι μαζι να ξανανεβασετε την ομαδα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ....ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πανταζη στη Γ καλά είναι και πολύ τους πάει που σε βρίζουν όλοι μέρα ποιοι ;οι "Τίποτα".Δεν άξιζε ο Αίολος κοιτά αυτά τα χρήματα να τα αξιοποιήσεις κάπου καλύτερα που θα στο έχουν κιόλας και όχι στα κοράκια που μαζευόταν για να "τρώνε" μεζέ!Κυριοι θέλετε ομάδα στην Α2;Δώστε και κανα φράγκο και αφήστε την κρητική και το δήθεν λέγειν ,κουράσατε με την κακιά σας ,τη ζήλεια σας και τη μιζέρια σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευχαριστούμε τον Αποστόλη Πανταζή για όλες τις ωραίες στιγμές που μας χάρισε με αυτή την ομάδα που έφτιαξε, από την άνοδο στη Γ' Εθνική μέχρι τις μεγάλες νίκες και τα Play Off στην Α2. Ήμασταν όλοι αυτοί που αγαπούσαν και αγάπησαν στη πορεία αυτή την ομάδα πολύ τυχεροί όλα αυτά τα χρόνια για τα όσα είδαμε για τις τόσες χαρές που μας έδωσε. Ίσως δεν θα ξαναβρούμε ευκαιρία στο μικρό αυτό μέρος να ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο , αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Δεν αρμόζουν δάκρυα γι΄αυτή την ομάδα ούτε αναθέματα και μίσος. Ήταν αυτονόητο κάποια στιγμή να έρθει αυτή η στιγμή , αλλά σίγουρα δεν έρχεται το τέλος. Ελπίζω ο Αποστόλης να μην σταματήσει τελείως από την ομάδα και να συνεχίσει να προσφέρει έστω με ποιό λίγα χρήματα και σίγουρα στις ακαδημίες οι οποίες έχουν μεγαλώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια.
    Καλή συνέχεια στη Γ΄Εθνική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8.59μμ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 5ευρω ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ που ΠΕΡΗΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΓΩΝΑ,ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΕΥΘΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραια πραγματα...μαλλον ο μεγαλος θα παρει παναιτωλικο και δεν προλαβαινει να ασχολειτε και με τον αιολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και τωρα πισογυρισμα....μια χαρα ξεφουσκωσε το συστημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδώ στον αστακό έχουμε μάθει μονο να παίρνουμε κι όχι να δίνουμε ..ανεξαρτήτως το ποιος ειναι για τον καθένα ο Αποστολής Πανταζής και τι σκοπούς εχει ..ο άνθρωπος ενώ μπορει να μην πατήσει το πόδι του στον Αστακό..κανει πράγματα για τον τόπο του και δείχνει ενδιαφέρον..καλύτερα η ομάδα σταθερά Γ εθνική και με περισσότερους παικτεσ Από τα μέρη μας..δεν με νοιάζει αν αυτή η επιλογή να πέσει η ομάδα ειναι λάθος ή σωστή ..αυτο θα φανεί στο μέλλον..απλά με πειράζει που δίνει δέκα πράγματα και δεν παίρνει πίσω ούτε ένα!!! Το σκεπτικό εδώ ειναι αν δεν εχω εγω συμφέρον κράζω και δεν με νοιάζει η ομάδα ..απλά δεν υπάρχει φιλότιμο..ειμαι σιγουροσ εσεις που τον κράζετε ειστε οι ίδιοι που περιμένατε να μπείτε μετα το δεκάλεπτο στον αγώνα και να γλιτώσετε το πενταευρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άδοξο τέλος δυστυχώς κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οταν τραπεζωνε επανω επειχηματιες και τα κοπροσκυλα ηταν καλα???φαγανε καλα και ουτε ενα ευρω δεν βαζανε..μου το παιζανε και φανατικοι οπαδοι του αιολου...τρομαρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΊΧΕ ΔΊΚΙΟ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ....ΟΎΤΩΣ Η ΆΛΛΩΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΌ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΙΟΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατι βρε πανταζακο δεν αφηνες την ομαδα στην η εθνικη η στην β εθνικη και ηθελες Α2 πως;;;;;Εισαι πολυ ανωριμος τελικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο