Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ο Δήμαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ επιτέθηκε φραστικά στον Χρήστο ΠΑΛΟΥΚΗ πρόεδρο του Θυρρείου

       Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη στο δημαρχείο στη Βόνιτσα. Σύμφωνα με καταγγελία της δημοτικής παράταξης «Ανοικτός Δήμος», μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, με επικεφαλής τον κ. Ευθύμιο Φερεντίνο, ο δραστήριος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θυρρείου κ. Χρήστος Παλούκης έπεσε θύμα φραστικής επίθεσης από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Αποστολάκη μπροστά σε υπαλλήλους, επειδή άκουσον -άκουσον δημοσιοποιεί και αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων του χωριού του.
Αναλυτικά: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Πριν από δυο μέρες, στο ιστολόγιο «ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS» δημοσιεύθηκε άρθρο με φωτογραφίες αναφερόμενο στην τραγική κατάσταση του δρόμου Μοναστηρακίου – Κορπής – Θυρρείου(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
       Ο Δήμαρχος θεώρησε υποκινητή του άρθρου τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Θυρρείου κ. Παλούκη και αφού τον επέπληξε για το θράσος του να αρθρογραφεί στα ιστολόγια, του επιτέθηκε απρόκλητα μπροστά σε δημοτικούς υπαλλήλους, λέγοντάς του ότι «δεν έχει καμμιά δουλειά να έρχεται στο Δημαρχείο»….
      Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κ. Αποστολάκη, μπροστά στην ανικανότητα παραγωγής οποιουδήποτε έργου και του φόβου της κατάρρευσης, αλλά θέλουμε να του υπενθυμίσουμε:

1.-Το Δημαρχείο δεν είναι ιδιοκτησία του… είναι ιδιοκτησία όλων των πολιτών, αιρετών και μη, και είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους η προσέλευση εκεί, όπως είναι και υποχρέωση της δημοτικής αρχής είναι να ακούει την κριτική και τα αιτήματα των πολιτών. Η οποιαδήποτε δημοτική αρχή είναι εκεί για να υπηρετεί τον πολίτη και να προσπαθεί για την καλυτέρευση της ζωής του… όχι για την καλυτέρευση της ζωής του Δημάρχου και της ομάδας του.
2.-Οι Πρόεδροι των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων έχουν εκλεγεί και υποχρεώνονται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών των οικισμών τους με όποιο τρόπο θεωρούν πρόσφορο και σίγουρα μέσα από την έκφραση των απόψεων τους και την δημόσια κριτική..............



3.-Η δημόσια κριτική και η διατύπωση απόψεων, μέσα από το διαδίκτυο, είναι δικαίωμα κάθε πολίτη. Η ελεύθερη έκφραση στο διαδίκτυο είναι κατοχυρωμένη στα πλαίσια των νόμων και του Συντάγματος. Όσοι έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με τον δημόσιο βίο είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε δημόσια κριτική και να πράττουμε σύμφωνα με την συνείδηση μας. 
     Για μας αυτό είναι δεδομένο και το έχουμε αποδείξει και ως προηγούμενη δημοτική αρχή. Έχουμε δεχθεί πολύ λάσπη, μέσα από το διαδίκτυο, γνωρίζοντας τις υπόγειες συμφωνίες για πρόσληψη της κόρης μετά, για ανάδειξη της ανύπαρκτης πολιτιστικής ικανότητας, για…….  Δεν προσπαθήσαμε να συμμορφώσουμε κανέναν. Ίσως άλλοι καιροί…άλλα ήθη…

 Βόνιτσα 17/6/2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ"

25 σχόλια:

  1. Μετά τη τραμπούκικη δράση των πτερύγων και εξαπτερύγων του Γεωργόδωρου και του Νέρωνα δράση ανέλαβε ο ίδιος ο Γεωργόθωρος αποκαλύπτοντας το πρόσωπο του και τις επιδιώξεις του. Τη διατήρηση της δόξας, της εξουσίας και τη διαχείριση προς όφελος τους και των κολλητών τους του δημοσίου χρήματος. Αίσχος και ντροπή για την επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αρχιερέας των πέντε επιθέσεων στον αγωνιστή καθηγητή Κώστα και στο Πρόεδρο Παλούκη είναι ο ίδιος Δήμαρχος. Ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θύμιο 6 επιθέσεις δέχτηκε ο δάσκαλος και εσύ μούγκα. Η κόρη του λες στην ανακοίνωση δουλεύει στο λογιστήριο του Δήμου ,ενώ προσελήφθη ως σύμβουλος του Δημάρχου και συ μούγκα. Σου λέει ότι παρέδωσες 6.000.000 ευρώ χρέος και συ μούγκα. Θρασέψανε Θύμιο και σύ μούγκα. Τώρα ξύπνησες Θύμιο; Παλούκη συνέχισε τη επίλυση των προβλημάτων του χωριού σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν ακουμε μονο τη μια πλευρα δεν βγαζουμε συμπερασματα. Πρεπει να μαθαινουμε και απο την αλλη πλευρα αν οντως ετσι εχουν τα πραγματα. Παντως εδω πανω στο Θυρρειο οτι εχει ζητησει ο προεδρος για το χωριο, ο δημαρχος και οι συνεργατες του τα εχουν υλοποιησει. Και ε ουν παρα πολλες διορθωτικες παρεμβασεις σε πολλα προβληματα. Μονο πιυ ο προεδρος δεν ανεφερε ποτε του αρθρα του για την καλη συνεργασια με τη δημοτικη αρχη.
    Μελος Συλλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμμμμ!!!!ο ΠΑΛΟΥΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ!!!!!!!!ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!!ΤΑΚΟΥΛΑ ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΟΘΗ Η ΠΑΛΑΙΡΟΣ!!!!!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος θυμιος αφήστε τον ανθρωπο στην ησυχία του εδω αυτός πούλησε το Στούπα που τον έβγαλε στην πιάτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμμμ τους εκανες χαλαστρα ρε χρηστο.εκανε παρτυ ο δημαρχος με κατι θυρρειωτες και μπηκες αναμεσα.δεν το καταλαβαινεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΡΑΔΥ.ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΤΕ?
    ΔΕΝ ΠΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ.ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΥΡΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΠΗΣ.... ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ....ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δήμος υπο διαλυση με Δημαρχο που ταίζει το σοϊ του και κοντά του ναζιστικα λυσσασμενα ανθρωπάκια καλοταϊσμένα που παραμονεύουν και ασκούν μια απιστευτη λογοκρισια και
    απαγορεύουν την αντιθετη αποψη. Πάντα άνανδροι, 6 φορές επιτεθηκαν στον 30αντή και τωρα ο ιδιος δήμαρχος στον παλούκη.
    φανηκε πια ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι η δημαρχία ητανε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ και ΤΗΝ ΜΑΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο συγχωρεμενος ο παππούς μου διηγούνταν ότι επί χούντας στην Κατούνα ειδοποίησαν τους αγροτες ότι θα περνουσε κυβερνητικο κλιμάκιο για να να καταγράψουν τα προβληματα των αργοτοκτηνοτροφων.
    Στην ουσία προπαγανδιστική επίσκεψη ήταν. Συγκεντρωθηκαν στην πλατεία και άκουγαν τις ομιλίες των χουντικών και ο παππους μου εξεφρασε το παράπονο ότι οι ζωοτροφές είναι ακριβές.
    Εκεί ήταν και 2 χωροφύλακες και αμέσως άρχισαν να ρωτούν πως λέγεται ο κύριος;
    Τότε ο παππους μου με αφέλεια αναρωτήθηκε γιατί ρωτάτε το όνομά μου; -Θα μου στείλετε ζωοτροφές για τα ζώα μου;
    Και τότε οι υπολοιποι συγχωριανοί τον πήραν παράμερα και του είπαν διακριτικα: -σσσσσστττ σωπα και μη μιλάς πολύ, ρωτάνε το ονομα σου γιατί μίλησες κατά του χουντικού καθεστώτος και τώρα σε σημείωσαν για να σε στείλουν εξορία...

    Ιδιες σκηνές, ίδια πράγματα, Τότε και τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

    ΙΚΑ σου πληρώνουνε στο Δημαρχείο ή έτσι με 20αρικάκι σε έχουνε;
    Σε πονά που κάνει έργα ο παλουκης στο θύρρειο. Περαστικά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να αγιασουν τα χέρια σου σου ρε παλικαρι χρηστο παλούκη για οσα κανεις για το χωριο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.42 δεν ειδα να σας κατηγορήσει ο πρόεδρος απεναντίας, αν δεν μπορείτε να τον διαχειρηστειται εσεις φταίτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμμμ χρηστο εσυ κοιταξες να κανεις καλο σε ολο το χωριο,δεν εφτιαξες μαντρες και αυλες στους ψηφοφορους σου.εσυ μπορει να εβαλες και απο την τσεπη σου...αλλοι ζουν χωρις να δουλευουν απο το δημο...τι δεν καταλαβαινεις ωρε ΘΥΡΡΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αιδώς Αργείοι. Μιλάτε εσείς για λάσπη, λες και οι δημότες δεν σας γνώρισαν και δεν σας γνωρίζουν απ’ τη καλή και την ανάποδη. Ανύπαρκτοι, ανεύθυνοι και αδιάφοροι ήσασταν, οι ίδιοι παραμείνατε. Κρίμα που ένας ολόκληρος συνδυασμός παρασύρεται από τις υπόγειες βουλές και επιδιώξεις μιας καταδικασμένης στη συνείδηση των δημοτών ομαδούλας, που προσπαθεί να επιβιώσει χρησιμοποιώντας μαύρη προπαγάνδα. Είναι κατάντια να μη τολμάτε να αναφέρεστε αναφέρετε επώνυμα και ικανότητες, γιατί φοβάστε τη σύγκριση προσώπων και δράσεων τότε και τώρα. Πλησιάζουν οι εκλογές και ξυπνήσατε από το λήθαργό σας για τη καρέκλα. Μα, και στο απίθανο να τη κατακτήσετε, η συμπεριφορά σας προς τους δημότες δεν θα αλλάξει, όπως δείχνει και το Δελτίο τύπου σας. Δυσαρεστημένες ομαδούλες. Δεν μάθατε τίποτε. Κι αυτό είναι το κρίμα και η δυστυχία. Αλλά ο κόσμος σας έμαθε, ευτυχώς. Υπαρχουν συγκρίσιμα στοιχεία και συμπεριφορές. Α! να μη ξεχάσω, εσείς δεν κάνατε υπόγειες συμφωνίες, απλά παίρνατε μαζί και τη προίκα σας . Αιδώς λοιπόν Αργείοι
    Ελπίζω να δημοσιευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η καθεστωτική νοοτροπία και πρακτική σε όλο της το μεγαλείο!!!Ο άνθρωπος αυτός που κάνει τον Δήμαρχο, έχει ανοίξει σχολή. Όλοι οι συνεργάτες του κάνουν ακριβώς το ίδιο:Έτσι και τολμήσει να μιλήσει κανείς δημόσια για καθημερινά προβλήματα που εμπλέκεται ο Δήμος, μαύρο φίδι που τον έφαγε!!!Κάποιος ή κάποιοι εντεταλμένοι, θα του επιτεθούν σε λίγα λεπτά!!Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Την επίθεση που δέχτηκε η κόρη του Αποστολάκη το βράδυ που έχασε τις εκλογές περνώντας από το εκλογικό κέντρο του Φερεντίνου έμεινε ασχολία στο,να βγει ο παλουκης να μας πει την αλήθεια αν έγινε ετσι,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kala na pathi o Apostolakis afou ton stirizei giati einai sigenis tou kolitoutou kai protopalikarou tis katounas.Telika einai megali i sapila.Apostolaki eisai sti mesi kai tha ta pliroseis.kathereseton min akous ton sigeni kai kolitosou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 7:12 μ.μ. μαλλον εσενα σε ειχανε γλυκανει καποιοι αλλοι με ΙΚΑ και εικοσαρικο και επειδη σου κοπηκαν τραλλαθηκες. Ο κ. Παλουκης οτι ζητησε απο το δημο το εχει. Δεν αρνηθηκε η δημοτικη αρχη τιποτε. Κι αν ειναι ψεμματα αυτο, ας βγει ο ιδιος να το διαψευσει. Αιντε επιτελους, περιμενετε ολοι εσεις ενα αρθρο να βγει ανακοινωση για θιξετε εκατο διαφορετικα θεματα. Ηθελα να ηξερα πως τα καταφερνετε. Ειστε επαγγελματιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δήμαρχε σε πείραξε ο Πρόεδρος που ανάδειξε τα προβλήματα του χωριού του μέσω ιστοσελίδων. Αυτή η Κατίνα ο Νέρωνας που υπέγραφε ως Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας στα δελτία Τύπου και έγραφε τις γνωστές αθλιότητες εναντίον δημότης μας που σας κάνει κριτική δεν σας πείραξε; Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο στον κ. Παλούκη και στον δήμαρχο που τον στηρίζει. Γιατί, χωρίς στήριξη δημάρχου λίγα θα κατάφερνε. Στον ανΔτίποδα, δεν θυμάμαι εσείς να στηρίξατε πρόεδρο κοινότητας και μάλιστα του Θυρείου, όπως τους στηρίζει ο Αποστολάκης, άσχετα αν είναι του συνδυασμού του. Αρκεί να ξέρουν τις πραγματικές ανάγκες και να ζητάνε. Τους είχατε ξεχασμένους. Τώρα, η συμπεριφορά του Αποστολάκη προς τον Παλούκη δεν είναι του χαρακτήρα του, μεμπτή σε κάθε περίπτωση αν είναι όπως τα λέτε, αλλά και οι ηγήτορες έχουν καμμιά φορά τις κακές τους στιγμές. Και σίγουρα είναι η πρώτη φορά. Να λέμε λοιπόν και καμμιά αλήθεια κάπου κάπου, όσο κι αν ενοχλεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωρε εσείς εκεί στ βονιτσα ...... Σα πέρα μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η μεγάλη πλάκα διαβάζω Για τα έργα Στο θυρρειο πια έργα ρε Παιδεία. ..Εκτός από σκούπισμα το Πάσχα. ....Κ κάνα 16 κιλό πετρέλαιο να ξύνουν της ασφακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. για τη μοναδα καυσης βιομαζας και βιαεριου στη γουργουβλη εχει να μας πει κατι ο κυριος παλουκης?
    οι μονιμοι κατοικοι εχουν ενημερωθει τι θα γινει εξω απο την πορτα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο