Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗ ΔΟΕ



Ευχαριστήρια επιστολή  της παράταξης  «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας  για τα εκλογικά αποτελέσματα για ανάδειξη αντιπροσώπου στη ΔΟΕ.





Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που τίμησαν την παράταξη και τους υποψηφίους της με την ψήφο τους στις εκλογές (1-6-20170  για την ανάδειξη αντιπροσώπου για την 86η Γ.Σ. της ΔΟΕ και την έφεραν στην πρώτη θέση.

Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίζουμε αδιάκοπα τον αγώνα για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των Εκπαιδευτικών και την υπεράσπιση της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας, για να έχουν οι μαθητές μας τη μόρφωση που τους αξίζει.

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή σας (τη μαζικότερη των τελευταίων ετών)  στη 2η Τακτική Γενική συνέλευση του συλλόγου μας. Η συμμετοχή σας δίνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ώστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ  να αντιμετωπίσουμε τις καταιγιστικές αρνητικές εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει! Οργανώνουμε τον αγώνα μας συσπειρωμένοι σαν μια γροθιά γύρω από το πρωτοβάθμιο σωματείο μας!

Tούτο μόνο να ξέρεις:
Ό,τι σώσεις μες στην αστραπή
καθαρό στον αιώνα θα διαρκέσει
Άξιον Εστί, Η Γένεσις


Εκλογικά αποτελέσματα του συλλόγου ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΨΗΦΙΣΑΝ: 139
ΛΕΥΚΑ: 3
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: 66

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (Ε.Α.Κ): 61
ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: 9
ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Ε : Παξινός Δημήτριος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: Τσαβαλά Γεωργία 


1 σχόλιο:

  1. Οπως ακριβως το γραφετε δασκαλοι. Καταιγιστικες αρνητικες εξελιξεις στο χωρο της παιδειας ερχονται. Θα περιμενουμε να μας ενημερωσετε για τις εξελιξεις κι εμας τους γονεις για να αγωνιστουμε συλλογικα ωστε να τις ανατρεψουμε. Εν αναμονη των εξελιξεων λοιπον. Ευχαριστουμε και συγχαρητηρια.
    Γονεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο