Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Βέλη και από Σώκο σε Κατσιφάρα για τη διπλή σύνδεση της Λευκάδας (βίντεο)

Η άποψη του Θύμιου Σώκου δεν παύει να έχει σημασία. Υπηρέτησε ως δήμαρχος Αγρινίου, ως νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας ενώ είναι και επικεφαλής παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο. Δεν μπορεί λοιπόν κανείς να αμφισβητήσει τη σφαιρικότητα της αντίληψης του γύρω από την Αυτοδιοίκηση.

Αναφερόμαστε λοιπόν στο Θύμιο Σώκο γιατί έκανε μία παρέμβαση για θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας. Με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Αχελώου στάθηκε και αυτός απέναντι στην επιλογή του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα να χρηματοδότησει η περιφέρεια τη διπλή σύνδεση της Λευκάδας με το Άκτιο και τη Βόνιτσα.
Ο κ. Σώκος κάνει λόγο για μηδαμινά οφέλη της Αιτωλοακαρνανίας από το έργο ενώ κατηγορεί τον Περιφερειάρχη ότι πήρε την απόφαση εν κρυπτώ χωρίς καμία συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Στην ίδια γραμμή λοιπόν σε αυτό το θέμα Παπαναστασίου και Σώκος.
Ακούστε το σκεπτικό του στο ακόλουθο βίντεο
εδώ

11 σχόλια:

  1. Έχει δίκιο ο πρώην άρχοντας. Άλλωστε στα χρόνια του η αιτ/νια μεγαλούργησε. Μηδαμινά τα ωφελη για τον νομό. Άλλωστε ο νομός τελειώνει στον Κουβαρά. Κλωτσιές που θέλουν όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδη ειναι μονιμος κατοικος ακαρνανικων ακρογιαλιων και μαλλον καθε πρωι που ξυπναει καμαρωνει την ιθακη καλαμο καστο και τις εχιναδες μαλλον επαθε αμνησια και ξεχασε οτι
    πιο περα κατοικουν ακαρνανες που τον τιμησαν χιλιδες φορες και για να βγαλει την υποχρεωση και να τους ευχαριστησει τους λει δεν σας χρειαζεται ο δρομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυσσαξατε πια για τη συνδεση, για ενα τοσο σημαντικο εργο που θα εξυπηρετησει μια τοσο μεγαλη περιοχη. Γιατι αραγε? Απλα οταν παει να γινει ενα σωστο εργο στην περιοχη, καποιοι θα προσπαθησουν να το εμποδισουν για δικους τους λογους. Δεν παμε ποτε μπροστα σα χωρα. Καταλαβετε το, αφου σχεδον ολοι οι πολιτικοι λειτουργουν ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητέ Θύμιο
    Καλύτερα να σωπαίνεις ,παρά να μιλάς.

    Μετά τη χωματερή πολυτελείας – κάποιοι ονόμασαν ΧΥΤΑ( ρώτησε το Νίκο τον Υφαντή για το πρόστιμο) ,που άφρονες πολιτικές σε τοπικό ,νομαρχιακό, περιφερειακό κατασκεύασαν και λειτουργούν στο πανέμορφο τόπο μας, έρχεται μια απαράδεκτη πολιτική αντίθεση από τους Αγρινιώτες ( Παπαναστασίου, Σώκος)( στη σύνδεση Βόνιτσας- Λευκάδας και Ακτίου- Αγίου Νικολάου. Τυχαία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ούτε τους Αγρινιώτες που επένδυσαν στη περιοχή μας και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ δεν σέβεστε.

    Το συμφέρον μας Θύμιο το ξέρουμε καλύτερα εμείς. Στη Βόνιτσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο γιατί δεν ήρθες να πεις την άποψη σου;

    Αλλάξανε οι εποχές Θύμιο. Γίναμε σοφότεροι, αξιολογώντας πολιτικές και συμπεριφορές. Οι καπετάνιοι Θύμιο, και οι ντόπιοι ναύτες σας, τελειώσατε.Καλό είναι να αποσυρθείτε, αρκετά πιά.

    Ο δρόμος Πογωνιάς- Πλαγιάς γιατί δεν ολοκληρώθηκε ποτέ; Ελάτε να σας πάω από το Ακτιο – Αγιο Νικόλαο- Πάλαιρο και να καταλήξουμε στο Βαθυαβάλι να δεις το δρόμο.

    Πάντως νερό από τη βρύση να μην πιείς αν βρεθείς στη περιοχή. Χωρίς νερό και χωρίς δρόμο μας θέλετε διαχρονικά εσείς οι Αγρινιώτες.

    Οι δύο αυτές συνδέσεις , η ολοκλήρωση του δρόμου Πογωνιάς- Πλαγιάς και η υδροδότηση της περιοχής Παλαίρου- Πογωνιάς- Στενού-Βαρκού απογειώνουν Θύμιο το τόπο μας.Για αυτά παλεύουμε τόσα χρόνια.

    Θύμιο οι περιβαλλοντικοί όροι για το βιολογικό -εγκαταστάσεις Παλαίρου- ΔΕΠΟΣ-Πογωνιάς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΘΕΙ. Τι θα κάνεις ως περιφερειακός σύμβουλος;

    Θύμιο ο Δήμος μας και ο Δήμος σας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. Αντί όλοι μαζί να παλεύουμε για το Αμβρακία- Ακτιο, τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό, τη συντήρηση του υπάρχοντος απαράδεκτου δικτύου κλπ, απρόσκλητα και απαράδεκτα μας λες ότι η Αιτ/να θα έχει μηδαμινά οφέλη. Ανεγκέφαλος δεν είσαι, οι πολιτικές σου στοχεύσεις όμως είναι ΟΡΑΤΕΣ.

    Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, Θύμιο. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας έχετε ζαλίσει με το Αγρίνιο! Έλεος! Αντί να ειναι προτεραιότητα της Νομαρχιας η δημιουργία οδικου δικτύου απο και προς το Αεροδρομιο του Ακτιου, ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΜΕΣΩ ΠΤΗΣΕΩΝ, γκρινιάζουν σαν κακομαθημενα ! Ελεος κύριοι! Αν θελετε τουριστική ανάπτυξη φτιάξτε δρόμους! Εχετε κάνει ποτέ τη διαδρομή Ακτιο Λευκάδα; Ακτιο- Αμφιλοχια; Δεν ντρέπεστε; Μονο και μονο για τους νεκρούς που εχουν χαθεί σ αυτο το δρόμο εκτρωμα θα επρεπε να εισασταν μπροσταρηδες και οχι να προσπαθειτε να ανακοψετε την υλοποίησή του! Σώσει και καλά να κρατήσετε τον κοσμο στο Αγρίνιο! Αστε τον κόσμο να βγει και περα απο το Αγρινιο! Στο καυω κατω το καλοκαιρι στην Παλαιρο, και στην Λευκαδα κανουν τα μπανια τους! Δώστε τους ασφαλες οδικο δίκτυο! Δεν τους σκέφτεστε; Δωστε κίνητρο στον αλκιν να ερθει στο νομο και οχι να ωλαστημα την ωρα που πατησε το ποδι του! Κοιτάτε και λιγο μπροστά και στο μέλλον και οχι κοντοφθαλμα, χωριατικα και με κουτοπονηρια! Αντε, ο κόσμος προχωράει μπροστά! Αντι να κοιτάτε να βαλετε εμπόδια στην αναοτυξη της περιοχής κοθταξτε να ανακαλύψετε τρόπους να αξιοποιησετε το αεροδρομιο του Ακτιου για την προβολή του νομού! Πραγμα που κανουν οι Πρεβεζανοι και οι Λευκαδιτες, και καλά κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:18
      Είναι κακομαθημένοι και τους περνούν το γλυφιτσουρι.

      Σοβαρά τώρα απλά παίζουν μικροκομματικό παιχνίδι. Άλλωστε τάζοντας σύνδεση Αγρινίου Ιονίας έχουν πολλούς ψηφούν να κερδίσουν. Αστεία κομματόσκυλα που γαβγίζουν εκεί που τους ρίχνουν κόκκαλο.

      Διαγραφή
  6. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ-ΒΕΛΛΑ- ΜΥΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΠ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια τι ψαχνετε?καπνουχωραφα -πινου απο καπνο κ προβατα-κ οχι τουρισμο!μπορει η επαρχεια ΒΟΝΙΤΣΑΣκΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ?ειμαστε πολυ μακρια απο υπηρεσιες νοσοκομια δικαστιρια!εμας μας βολευει η λευκαδα η πρεβεζα τα γιαννινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπή σας ,ένας νομός με την μεγαλύτερη έκταση και αντί αυτού να είστε μπροστά στα μεγάλα έργα ,τα πολεμάτε και τα απαξιώνεται για καθαρά πολιτικά σας οφέλη.Κάναμε μάγκες τους μπρανέλους και τους Πρεβεζάνους.Αυτοί σε λίγο θα μας κλωτσάνε και θα μας διώχνουν γιατί όπως λένε ανήκουμε σε άλλο νομό και έχουν δίκιο.Ηρεμήστε και κοιτάξτε την νέα τάξη πραγμάτων γιατί έρχονται μεγάλες αλλαγές.Πρέπει να πάρουμε πίσω στο νομό μας όλες της δημόσιες υπηρεσίες και να φτιάξουμε και την υγεία ,για να μην τους έχουμε ανάγκη.Αυτά να κοιτάξετε και όχι να κάνετε κατινιές...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην άκρη του κόσμου τους και ξεχασμένος ο δ. Ακτίου Βόνιτσας. Καταλαβαίνεις ποιοί ασχολούνται με τα σημαντικά και ποιοί με τα ασήμαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμαρώστε τον .Και όμως υπάρχουν τετοιοι που ασχολούνται με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο