Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Γαβρόλγου: δεν έχουν τύχη τα Πανεπιστημιακά Τμήματα του Αγρινίου- προσανατολιζόμαστε στη δημιουργία ΤΕΙ

Την σφοδρή αντίδραση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων προκάλεσαν οι αναφορές του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου σχετικά με το μέλλον της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό.
 Συγκεκριμένα, χθες Πέμπτη πραγματοποιήθηκε δεύτερη συνάντηση του Υπουργού με τον Σύλλογο και εκεί ο κ. Γαβρόγλου εμφανίστηκε να κινείται σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος σε σχέση με τα όσα είχε υποστηρίξει στην  πρώτη συνάντηση με τον Σύλλογο.

Φέρεται συγκεκριμένα να είπε πως τα Πανεπιστημιακά Τμήματα του Αγρινίου δεν έχουν κανένα μέλλον και πως η ηγεσία του Υπουργείου κινείται στην κατεύθυνση Τμήματος ΤΕΙ σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι και ίδρυσης ενός Ερευνητικού Κέντρου.
Όπως ήταν φυσιολογικό η αλλαγή αυτή της στάσης του Υπουργού προκάλεσε την σφοδρότατη αντίδραση των μελών του Συλλόγου με τον πρόεδρο κ. Πάνο Σόμπολο να δηλώνει πως αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να περάσει. Μάλιστα αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ανακοίνωση Τύπου από τον Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων που πρόκειται να καλέσει σε κινητοποίηση και εγρήγορση , ώστε να αποτραπούν αυτοί οι σχεδιασμοί.
 http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο