FaceBook

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Κόντρα μεταξύ Προέδρων Αγραμπέλου κ. Δ. Τάγκα και Προδρόμου κ. Τ. Παπούλια, μετά τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Προδρόμου

      Άναψαν τα αίματα μετά την συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Προδρόμου, το οποίο γνωμοδότησε θετικά για 10 παροχές ύδρευσης απο το Δίκτυο ΣΥΚΞ, μεταξύ των Προέδρων Αγραμπέλου κ. Δημήτρη Τάγκα και Προδρόμου κ. Τάκη Παπούλια. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
     Ο κ. Παπούλιας άσκησε κριτική για την απουσία του Προέδρου του Αγραμπέλου κ. Δημήτρη Τάγκα, απο τη συνεδρίαση.

Η αντίδραση του κ. Τάγκα ήταν άμεση με τον πρόεδρο του Αγραμπέλου να λέει:

Καλησπέρα στην κοινότητα του φόρουμ. 
    Να ευχαριστήσω το Xiromeronews για το βήμα που μας δίνει (έστω και από εδώ με τα σχόλια) έτσι ώστε να βγαίνουν τα θέματα - προβλήματα των κατοίκων μας και να προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε έστω και με αυτόν τον τρόπο διάφορες λύσεις και να κάνουμε συζητήσεις. (Αρκεί φυσικά να μην είναι συζητήσεις καφενειακού επιπέδου ή μεσημεριανών τηλεοπτικών εκπομπών - ξεκατίνιασμα) 
   Ο καθένας μπορεί να πάρει τον λόγο και εφόσον αυτοσυστηθεί (μπορεί να γράψει την άποψή του επί του θέματος). 
     Αλλά ας μπούμε στο νόημα της συζήτησεις και του θέματος μιας και διάβασα αλλά και άκουσα ότι καλέστηκα αλλά δεν παρεβρέθηκα..............
    Κύριε πρόεδρε του προδρόμου. Κύριε Παπούλια 
1. θα ήθελα να μου δείξετε εγγράφος το κάλεσμα που μου κάνατε έτσι ώστε να παρεβρεθώ στο συμβούλιο σας. 
Μην ψάχνετε άδικα , Δεν υπάρχει....αλλά για να σας βγάλω από την δύσκολη θέση θα σας θυμήσω ότι.
Ημέρα Σάββατο 27 Μαίου (Την ημέρα που πήγαμε και θέσαμε τα θέματά μας όλοι οι πρόεδροι του Σ.Υ.Κ.Ξ στον Κύριο Σταύρο Καραγκούνη για τον αγωγό του Σ.Υ.Κ.Ξ.) στην περιβόητη πλατεία των φυτειών , μέσα σε ένα καφενείο, παρών ο πρόεδρος της χρυσοβίτσας Κύριος Χρόνης Γιάννης και ο Δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Κύριος Κολοβός χρήστος.
      Μας είπες ότι ΘΑ συγκαλέσεις τοπικό συμβούλιο με θέμα την νομιμοποίηση των παράνομων παροχών που κόπηκαν από τον Αντιδήμαρχο. ´Οτι υπάρχουν αιτήσεις και πρέπει να πάρετε μια απόφαση να συνδεθούν ξανά ή όχι , με ρολόι αυτή την φορά έτσι ώστε να νομοποιηθούν.
     Αν θυμάμαι καλά ....που θυμάμαι, ήσασταν αντίθετος με αυτό και μάλιστα λέγαμε όλοι μαζί σου! αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν έχει θα πρέπει να έχουμε κοινή γραμμή όλοι μας έτσι ώστε να λύσουμε μια και καλή το σοβαρό αυτό θέμα.
      Διαβάσαμε μάλιστα και τον κανονισμό ύδρευσης επιτόπου που λέει ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται να παρθεί παροχή από τον κεντρικό αγωγό . Κ.τ.λ. Που δεν μας ενδιαφέρουν γιατί είναι θέμα δημοτικού συμβουλίου, από εκεί και πέρα αν θέλουν να δώσουν παροχή εκείνοι ας πάρουν και τις ευθύνες. 

Στο θέμα μας όμως για να τα κλείνουμε ένα ένα. 
     Μόνος μου σας πρότεινα να παρεβρίσκομαι και εγώ στο συμβούλιο για τυχόν επιθέσεις μιας και θα ήσασταν αντίθετος με τις παροχές.
    Αρκεί να μη το πράτατε το τριήμερο του Αγίου πνεύματος διότι είχα κανονίσει να βρίσκομαι εκτός του νομού μας, και δεν μπορούσα να το ακυρώσω.
     Χωρίς καμιά άλλη ενημέρωση λοιπόν διαλέξατε να το κάνετε (για δικού σου λόγους: δε με αφορούν) το τριήμερο αυτό .......Πάμε παρακάτω όμως, και πολύ καλύτερα που δεν παραβρέθηκα διότι μόνο προβλήματα θα μας έφερνε δυστυχώς.
     Μπορείται να μας πείτε Κύριε Παπούλια τι μεσολάβησε από το Σάββατο 27 Μαίου, μέχρι την ημέρα του συμβουλίου σας* και αλλάξατε γνώμη για τις παράνομες παροχές σας; ( του χωριού σας )
   Μου θυμίζετε κάποιον, που προεκλογικά έσκιζε μνημόνια, και την επόμενη τα υπέγραφε.
    Τέλος παντων είναι δικό σας ΘΕΜΑ το τι ψηφίσατε στο συμβούλιο σας!! αφορά την τοπική σας κοινότητα και μόνο αυτή, και δικό μας ΠΡΟΒΛΗΜΑ για το πως θα το λύσουμε. 
Εγώ ώς Πρόεδρος σε όποιο συμβούλιο καλέσω στην κοινοτητά μου δεν θα σας καλέσω, και αυτό για να σας προστατέψω γιατί όπως φάνηκε η συζήτηση που κάναμε στο καφενείο των φυτειών μάλλον ήταν καφενειακού επιπέδου, όπως αποδείχτηκε.

Υ.Σ.1 Ποτέ δεν ήμουν υπέρ της άποψης να κοπεί καμία παροχή νερού, η θέση μου από την πρώτη στιγμή και από την διαμαρτηρία που είχα γράψει ήταν ξεκάθαρη . Νερό να έχουν όλοι ....πρώτα όμως οι άνθρωποι.
Τα υπόλοιπα ας τα βρούν και ας αναλογιστούν οι αρμόδιοι
Υ.Σ.2 Σέβομαι το όνομα και το επίθετο του καθενός, αρκεί εκείνος πρώτος να μου δείξει ότι το σέβεται και το τιμά ο ίδιος, οπότε ανώνυμα σχόλια που θα έχουν σκοπό ( το ξεκατίνιασμα) που είπα παραπάνω απλά θα απαξιωθούν από μένα.

Τάγκας Χρ. Δημήτριος 
Πρόεδρος Τ.Κ. Αγραμπέλου

*********
Σκληρή η Απάντηση του κ.Τάκη Παπούλια προέδρου του Προδρόμου:


Κύριε εκπρόσωπε του Αγραμπέλου, κε Τάγκα.
   Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους, όπως μου γράφεις στο σχόλιό σου.
   Κατ' αρχήν, ευχαριστείς το "XIROMERO NEWS" για το βήμα που μας δίνει να εκφράσουμε τις απόψεις μας.
    Δεν χρειάζεται να σου θυμίσω τι κατηγορίες έγραφες στην προσωπική σου σελίδα και τι έλεγες και λες, ακόμα και σήμερα, για το συγκεκριμένο BLOG. Το πόσο αναξιόπιστο είναι κ.τ.λ.
     Όσον αφορά την έγγραφη πρόσκληση που μου γράφεις ότι δεν σου έδωσα, έχεις δίκιο, δεν σου έδωσα, ούτε σου έστειλα έγγραφη πρόσκληση. Όμως πίστευα και πιστεύω πως ο προφορικός λόγος μεταξύ ανδρών παραμένει όχι μόνο λόγος, αλλά κατά κάποιο τρόπο συμβόλαιο. Εγώ έτσι έχω μάθει να κινούμαι μέχρι τώρα στη ζωή μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.
    Για την κουβέντα καφενείου που έγινε στις Φυτείες, το λες και ο ίδιος, ήταν κουβέντα καφενείου και τίποτε παραπάνω και νομίζω πως δεν χρειαζόταν να κάνεις καθόλου αναφορά πάνω σ' αυτό το θέμα. Οι σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις γίνονται και παίρνονται στα αρμόδια γραφεία από τους καθ' ύλην αρμόδιους. 
       Μου γράφεις ότι μου πρότεινες να είσαι κι εσύ παρών στο Τοπικό Συμβούλιο που θα έκανα για το θέμα μας, αρκεί να μην το έκανα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Παρά ταύτα εγώ χωρίς να σε ενημερώσω διάλεξα να το κάνω, όπως μου γράφεις για δικούς μου λόγους, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 
      Ψέματα. Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία 3 μέρες πριν από το Συμβούλιο και σε ενημέρωσα για την ημερομηνία του και εσύ μου απάντησες ότι θα είσαι εκεί παρών. Εσύ όμως αντί να παραβρεθείς στο Συμβούλιο προτίμησες να φύγεις την παραμονή (Παρασκευή) απ' το χωριό σου, απ' ότι καταλαβαίνω για τους δικούς σου λόγους. 
     Όσον αφορά για τα Μνημόνια και τι λέγανε κάποιοι, αυτό είναι θέμα άλλων υψηλότερα ισταμένων να το λύσουν και να κριθούν απ' το λαό. Εμείς θα κριθούμε από την τοπική κοινωνία για τις αποφάσεις μας και την προσφορά μας ο καθένας ξεχωριστά.
     Κλείνοντας να σου θυμίσω και κάτι. Όπως γράφω είσαι εκπρόσωπος της Κοινότητας και όχι Πρόεδρος, (βάσει Νόμου Καλλικράτη). Δεν έχεις Τοπικό Συμβούλιο, γι' αυτό δεν μπορείς να συγκαλέσεις Τοπικό Συμβούλιο στην Κοινότητά σου. Άρα δεν θα χρειαστεί να με καλέσεις ποτέ και να με προστατέψεις, όπως μου γράφεις. 

Παπούλιας Δημήτριος
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας
Προδρόμου

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα προεδρε στην εκθεση στο σχολειο πρεπει να τα πηγαινες παρα πολυ καλα μπραβο σου .Και σαν μεγαλυτερος να ξερεις η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

βρε προεδρε του προδρομου στα τοσα χιλιομετρα που ειναι ο αγωγοσ του συκσ αν δοθουν παροχες εση θα βλεπης το νερο με το μακαρονι αλα οπως φαινεται ριχνης το μπαλακι αλου ο σταβρος προτιμησεως βλεπης

Ανώνυμος είπε...

Προεδραρα Μην μασάς προχωρά προς το καλό των πολιτών που σε αναδειξανε με την ψήφο τους ΠΡΟΕΔΡΟ ! Δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν είσαι λυκος , και άσε τα προβατα να σε φοβούνται...

Ανώνυμος είπε...

1 παροχη στην χρυσοβητσα και 1 στην σκουρτου γιατη δωθηκε την αλλη μερα πιος μπωρη να μα πει το λογο αυτο

Ανώνυμος είπε...

1 παροχη στην χρυσοβητσα και 1 στην σκουρτου γιατη δωθηκε την αλλη μερα πιος μπωρη να μα πει το λογο αυτο

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος τράβηξε το αυτί

Ανώνυμος είπε...

Εχει ο καιρός γυρίσματα και η ιστορία γράφει

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΑΝΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΖΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Η ΕΞΙΠΝΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΧΙΛΙΟΤΡΙΠΗΤΟ ΛΑΙΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΛΟΙΣΑΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ