Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017: Η μεγάλη συναυλία της ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ στην ΚΩΝΩΠΙΝΑ!

Η Ιουλία ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στην ΚΩΝΩΠΙΝΑ την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017
            Η τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη, ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της μουσικής, δίνει καλοκαιρινό ραντεβού στην Κωνωπίνα, αύριο Πέμπτη, στις 22:00μμ, με είσοδο ελεύθερη, ανήμερα του πανηγυριού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πλατεία Κωνωπίνας!
    Η Καλλιτέχνις, επιστρέφει στη γενέτειρα της την Κωνωπίνα, στο τόπο που γεννήθηκε και αγαπά, για για μια μοναδική εμφάνιση.
   Πιο λαμπερή από ποτέ, με τη δική της ορχήστρα και πολλούς καλλιτέχνες, θα τραγουδήσει γνωστές επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία και μεγάλες επιτυχίες και θα μας διασκεδάσει με λαϊκό-χορευτικά τραγούδια σε μία μαγευτική βραδιά...............



      Είναι κόρη του αείμνηστου Φώτη Καλλιμάνη που έφυγε νεότατος για την αιωνιότητα και της Βασιλικής Καρακώστα από τις Φυτείες. 
      Η πανέμορφη Ιουλία έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο της και τη γλυκιά φωνή της και έχει καταφέρει και έχει μπει στις καρδιές πολλών θαυμαστών της αφού και η ίδια είναι μια τραγουδίστρια που ερμηνεύει τα τραγούδια της από καρδιάς. 
    Η υπέροχη φωνή της, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο και τη σκηνική της παρουσία, αποδεικνύουν πως σε λίγα χρόνια θα μιλάνε όλοι για την Ιουλία Καλλιμάνη με τα καλύτερα λόγια!
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 
Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου με την στήριξη του 
Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο