Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Απέρριψε όλα τα αιτήματα της Ναυπάκτου η Γέφυρα – Νέα συνάντηση σε 15 μέρες (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Κανένα αίτημα του δήμου Ναυπακτίας δεν έκανε δεκτό η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου στην σημερινή σύσκεψη – «Απαράδεκτη η στάση της» δήλωσε ο δήμαρχος

Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση της διαπαραταξιακής του δήμου Ναυπακτίας με τους εκπροσώπους της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο καθώς η Γέφυρα απέρριψε όλες τις προτάσεις του δήμου.





Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος στην κοινή συνέντευξη τύπου των μελών της διαπαραταξιακής, αποφασίστηκε νέα συνάντηση σε 15 ημέρες, για να εξεταστούν περισσότερο τα ζητήματα. «Η πρόταση της Γέφυρας ήταν απαράδεκτη ενώ μας προσβάλει η άποψη της πως η Περιφέρεια μειώνει την διέλευση για τα ΑΜΕΑ» , ανέφερε ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Τάκης Λουκόπουλος.
Για δύσκολη διαπραγμάτευση έκανε λόγο ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουλές, αλλά η πίεση που ασκήθηκε στην Γέφυρα, θα φέρει αποτελέσματα» τόνισε. «Η πίεση πρέπει να είναι από όλες τις πλευρές και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερες προτάσεις στο τέλος του μήνα» , κατέληξε ο κ. Μπουλές.
Για αποιοκρατική σύμβαση έκανε λόγο στην παρέμβασή του ο Θανάσης Παπαθανάσης, όπου μετά από 7 χρόνια κρίσης, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους πολίτες μας.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανανέωση και Δημιουργία» Γιώργος Γούλας, ανέφερε πως η συζήτηση είχε σκαμπανεβάσματα που οδήγησε σε νέο ραντεβού σε 15 ημέρες, ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρχει προσοχή στις προτάσεις που θα κατατεθούν. Ό,τι προτάσεις κι αν δεχτούμε, πρέπει να ξέρουμε πως δεν θα έχουμε δυνατότητα να επανέλθουμε με νέες στο μέλλον.
Ο δήμος είχε καλλιεργήσει πολλές προσδοκίες γι αυτή την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ημέρα λήξης του τελεσιγράφου με τα αιτήματα που είχε καταθέσει.
Ως γνωστόν, την τιμολογιακή πολιτική των διοδίων της Γέφυρας, την καθορίζει μονομερώς η Γέφυρα, με βάση τις συμβάσεις που έχει υπογράψει με το Ελληνικό κράτος.
Η δημοτική αρχή τελευταία, έχει προχωρήσει σε σειρά ενεργειών, ώστε να αποβάλει την Γέφυρα από τις δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως ανέλαβε το κόστος 18.000 ευρώ της διοργάνωσης διεθνούς τουρνουά βόλλευ στο Αντίρριο, το οποίο θα κατέβαλε η Γέφυρα, στο πλαίσιο χορηγιών που πραγματοποιεί στην περιοχή.
Σε 15 ημέρες θα φανεί εάν η Γέφυρα μπορεί να προχωρήσει σε κάποια αλλαγή της τιμολογιακής της πολιτικής.
npress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο