Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Με εορταστικό τρόπο επισημοποιήθηκε η περίοδος παραχώρησης στα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια

Με εντυπωσιακό τρόπο επισημοποιήθηκε η έναρξη της περιόδου παραχώρησης των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων από την Fraport Greece. Σε εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ στα νότια παράλια της Αττικής βρέθηκαν πολιτικοί, τεχνοκράτες, δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι της Fraport όπου δόθηκε ένας εορταστικός τόνος με την παρουσία των γνωστών «τυμπανιστών» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Ο Δημήτρης Κοπελούζος μίλησε για μία μεγάλη επένδυση και κάλεσε και άλλους να ακολουθήσουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα βλέποντας τις ευκαιρίες.
Στο πεδίο των έργων, οι κύριες κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν μετά την τουριστική περίοδο και να διαρκέσουν μέχρι το 2021. Στο επίκεντρο των έργων θα είναι το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με 95εκατ.ευρώ.
Παρ`όλα αυτά, τα αεροδρόμια δέχθηκαν ένα πρώτο φρεσκάρισμα προκειμένου έστω και με τη σημερινή τους εικόνα να ευπρεπιστούν και η γενικότερη εικόνα να είναι -όσο γίνεται- καλή.
Μεγάλο βάρος πρόκειται να δοθεί, πέρα από την αναβάθμιση των υποδομών και στο εμπορικό στήσιμο των αεροδρομίων, που σήμερα στην πλειοψηφία του είναι σε πολύ μικρό βαθμό. Ειδικό τμήμα θα αναλάβει τις εμπορικές συμφωνίες με στόχο την προσέλκυση των γνωστων «αεροδρομιακών» καταστημάτων ενώ θα υπάρχουν περισσότερα σημεία εστίασης.

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ[ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ]ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΤΥΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο