Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Παπαναστασίου προς Κατσιφάρα: “Πάρε πίσω την απόφαση για το Βόνιτσα-Λευκάδα και Ακτιο-Άγιος Νικόλαος” (video)

Την έντονη δυσαρέσκεια του για την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος να χρηματοδοτήσει με περίπου 53 εκατομ. ευρώ τους οδικούς άξονες Ακτιο – Άγιος Νικόλαος και την σύνδεση της Αμβρακίας οδού με την Λευκάδα, εξέφρασε πριν από λίγη ώρα ο Δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος Γ. Παπαναστασίου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Δημαρχείο.

 Ο κ. Παπαναστασίου συγκεκριμένα χαρακτήρισε “αδιανόητο” να δίνεται ένα τόσο μεγάλο πόσο από το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδος για δρόμο που εξυπηρετεί πρωτίστως άλλες περιοχές και άλλες Περιφέρειες αφού θα δαπανηθούν περίπου 53 εκατ. ευρώ για τους δυο συγκεκριμένους οδικούς άξονες, από τα συνολικά 131 εκατ. ευρώ που διαθέτει το ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδος (ΕΣΠΑ Περιφέρειας) για τις υποδομές.
Τόνισε πως πρόκειται για ένα έργο που σε καμιά περίπτωση δεν συμβάλει στην ανάπτυξη της Αιτωλ/νίας και της Δυτικής Ελλάδος, αλλά στην ανάπτυξη της Λευκάδας και της Πρέβεζας. “Με μια μαγική πράξη το έργο δεν χρηματοδοτείται από το ΥΠΟΜΕΔΙ αλλά από την Περιφέρεια, με φορέα υλοποίησης μάλιστα το Υπουργείο! Είναι αδιανόητο την στιγμή που υστερούμε σε βασικές υποδομές, όπως το Πλατυγιάλι – Ιόνια, ή σε δρόμους στην δυτική ακτή της Αιτωλ/νίας, την στιγμή που δεν έχει σύνδεση με την Ιόνια ούτε το Μεσολόγγι, ούτε η Ναύπακτος, ούτε και το Αγρίνιο, να δίνονται αυτά τα χρήματα”, σημείωσε ο κ. Παπαναστασίου, που έκανε γνωστό πως χθες Σάββατο ζήτησε προσωπικά από τον Περιφερειάρχη να πάρει πίσω την απόφαση του, όταν τον συνάντησε στις Παπαδάτες.
“Οι πολιτικοί άνδρες όταν καταλαβαίνουν ότι κάνουν λάθος , θα πρέπει να κάνουν πίσω” είπε συγκεκριμένα ο Δήμαρχος, συμπληρώνοντας πως το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά έχει να κάνει με τις προτεραιότητες που τίθενται για την ανάπτυξη της περιοχής τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα είπε πως η 2η θητεία του κ. Κατσιφάρα στην Περιφέρεια είναι καλύτερη σε σχέση με την πρώτη , αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες, ειδικά σε μείζονα ζητήματα, όπως το συγκεκριμένο.
Ακόμη ο Δήμαρχος Αγρινίου, αναφέρθηκε στην προκοστολόγηση του έργου της κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια οδό, η οποία όπως είπε είναι περίπου στα 72,3 εκατομ. ευρώ και σημείωσε πως δεν διαφωνεί με τα δυο επίμαχα έργα, ζητώντας όμως να μην χρηματοδοτηθούν από το ΠΕΠ αλλά από το Υπουργείο Υποδομών, όπως αρχικά ήταν ο σχεδιασμός. Εξέφρασε την απορία του μάλιστα για το τι μπορεί να μεσολάβησε και ο Περιφερειάρχης να αποφάσισε την χρηματοδότηση με χρήματα του ΠΕΠ αυτών των δυο οδικών αξόνων.
Μίλησε ακόμη για “διαλυμένο οδικό δίκτυο” στην Αιτωλ/νία με 4.000 χιλιόμετρα επαρχιακό οδικό δίκτυο και 700 χιλιόμετρα εθνικό, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για “πανηγυρικές ανακοινώσεις” για τα χρήματα του Προγράμματος Δημοσιών Επενδύσεων που δίνονται για εθνικό οδικό δίκτυο στην Αιτωλ/νία , την στιγμή που από αυτά θα δοθούν μόλις έξι εκατομμύρια για το Αντίρριο – Μενίδι: “Με αυτά τα χρήματα ούτε τις λακκούβες δεν θα καλύψουν” είπε συγκεκριμένα.
Ζήτησε ακόμη από το Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδριάζει αύριο Δευτέρα να πάρει απόφαση ώστε να παρθεί πίσω η χρηματοδότηση και να γίνει ένας ποιο σωστός σχεδιασμός για την αξιοποίηση αυτών των πόρων.
 http://www.agriniopress.gr/

22 σχόλια:

  1. ξέχασες να πεις οτι τα φράγκα στην Ελλάδα τα φέρνουν οι τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέει ο άσχετος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε του Αγρινίου κ Παναστασίου, εσείς και οι ντόπιοι ομοϊδεάτες σας θέλετε το πανέμορφο τόπο μας στην υπανάπτυξη και τη στασιμότητα.

    Πιστεύετε στα αλήθεια ότι οι δρόμοι αυτοί δεν θα συμβάλλουν το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας να αναπτυχθεί; Ο Δήμος μας είναι μία από τις πύλες εισόδου στη πατρίδα μας.

    Η περιοχή Παλαίρος- Πογωνιά, Βαρκό, Βαθυαβάλι- Πλαγιά που την είχαν χωρίς νερό και δρόμο είναι η αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της Αιτ/νιας στο τουριστικό τομέα;

    Ρωτήστε τους ομοϊδεάτες σας, τόσο σε πρώην νομαρχιακό επίπεδο τόσο και σε τοπικό δημοτικό επίπεδο να σας πουν γιατί δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο δρόμος Πογωνιάς-Πλαγιάς ; Είκοσι χρόνια πανηγύριζαν για αυτό το δρόμο. Κάθε προεκλογική περίοδο η ίδια προπαγάνδα , σε έξι μήνες ο δρόμος τελειώνει. Ο δρόμος δεν τελείωσε ΠΟΤΕ.

    Σας παραδίδω και τους παραδίδω στη κρίση και των Δημοτών του Αγρινίου που έχουν επενδύσει στη περιοχή μας και τους ευχαριστούμε.

    Αντί όλοι μαζί να παλεύουμε για την ολοκλήρωση του Αμβρακία- ΄Ακτιο ,τη σύνδεση Αγρινίου με την Ιόνια οδό, την συντήρηση του υφιστάμενου οδικού δικτύου προτείνετε να πάρει την απόφαση πίσω την απόφαση ο κ Περιφερειάρχης.

    Πρωτοφανή πολιτική αδέξια πολιτική πράξη που θα μείνει αξέχαστη στη κοινωνία μας. Ο Δήμος Αγρινίου και ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε. Ολοι μαζί πρέπει να παλέψουμε για να αναπτυχθούν.

    Εμείς δεν δικαιούμαστε ανάπτυξη Δήμαρχε του Αγρινίου κ Παπαναστασίου;


    Δήμαρχε του Αγρινίου, αν οι δικές μας Δημοτικές αρχές προηγούμενες και τωρινές ήταν και είναι πολιτικά ανεπαρκέστατες, εμείς ένα κομμάτι της τοπικής κοινωνίας ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μονο που θα μεινει απο αυτα τα εργα στην ατωλοακαρνανια ειναι η μολυνση των διερχομενων αυτοκινητων...ολα για fraport

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος Αγρινιου έπρεπε να ντρέπεται . Δίνετο η ευκσιριά στην περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας και του Αστακού Μύτικα να προσεγγίσει μεγάλους τουριστικούς επενδυτές . Αιτωλοακαρνανισ δεν είναι μόνο το βραχώρι Παπαναστασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ21 Μαΐου 2017 στις 3:41 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΑΚΤΙΟ -ΑΜΒΡΑΚΙΑ
    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑ ΙΝΑ ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ
    ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΣΤΗ ΣΤΑΜΝΑΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΑΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ.
    .ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Η ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ.
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Η ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ
    ΚΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ
    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ
    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΥΜΕ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑΡΑ Η ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ 4 ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑΡΑ.
    ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕ 4 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΑΦΑΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΕΣΑΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΗ ΠΑΡΓΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΩΝΥΤΑΙ ΠΧ ΣΤΑ ΣΙΤΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΟ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ
    ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
    ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΤΙΟΥ
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΠΟΡΤ.
    ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑΤΟΥΣ ΠΧ ΣΤΗΝ ΒΑΘΙΑΒΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΝΑ ΦΚΙΑΞΗΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
    ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ
    ΒΟΝΙΤΣΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Den tha se ksanavgaloun dimarxo me auta pou les xamene.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα για τους Αγρινιωτες γινεται αυτος ο δρομος! Αυτοι καθε καλοκαιρι θα εξυπηρετουνται για να κανουν τα μπανια τους και να αφηνουν ....τα σκουπιδια τους σε ολη την περιοχη! Μιλαμε για πολιτισμο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλαιοκομματισμός, κοντόφθαλμος βλαχοδημαρχισμος. Ανούσιος τσαμπουκάς για ένα έργο της ευρύτερης περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δήμαρχε, Αιτωλοακαρνανία δεν είναι μόνο το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι... Μαζέψου, ήθελες να γίνεις βουλευτής και περιφερειάρχης τρομάρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον κοσμο που σκοτωνεται στο δρομο αμφιλοχιας λευκαδας δεν τον σκεφτεται ο δημαρχος. Μονο πως θα κανω το αγρινιο νομο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΗΘΥΜΙΤΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είσαι ,λίγος Δήμαρχε,κρίμα για το Αγρίνιο και την Ελλάδα γενικά με το επίπεδο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το 2004 που ήταν διορισμένος;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι ρε παιδια εχετε δικιο.με αυτο το εργο θα αναπτυχθει και η ...πλαγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε μεγαλε...τραβα στη στη στανη σου

      Διαγραφή
  16. Το Αγρίνιο μέσω κλεισούρας σε 15 λεπτά είναι στην Ιόνια οδό. Δλδ να χαλασουν ένα σκασμό λεφτά για να κάνετε το κομμάτι σας και οι κάτοικοι του Ακτίου -βονιτσας να ψοφήσουν στην παρακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Prepei o dimos aktiou vonitsas na se kiriksi anepithimito kai episima!!@@ston dimo tou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δημαρχε περιορισου στα του Αγρινιου σου και μην τα θες ολα δικα σου; Εισαι Δημαρχος, μην σκεφτεσαι σαν βλαχοδημαρχος.... τοσοι νεκροι σε αυτο το αθλιο οδικο δικτυο δεν σου λενε τιποτα; Οσοι κατοικουν σε αυτες τις περιοχες δεν εχουν το δικαιωμα να κινουνται σε αξιοπρεπη και κυριως ασφαλη οδικα δικτυα. Κανε μια ερωτηση στην Αστυνομικη Διευθυνση να δεις ποσους νεκρους και τραυματιες εχουν καταγραψει οι Υπηρεσιες της ολα αυτα τα χρονια και επειτα θα καταλαβεις οτι εκανες φαουλ με αυτο που ειπες. Μην σκεφτεσαι μονο την παρτυ ως ως γνησιος αγρινιωτης τοπικιστης. Δεν ειναι μονο το Αγρινιο στην Αιτωλοακαρνανια. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, παρε το αμαξακι σου και κανε μια βολτα μεχρι τη Βονιτσα, Λευκαδα, Ακτιο, κινουμενος στα ορια του Νομου και θα καταλαβεις...αιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο προσβλητικός και αήθης τρόπος που επιτίθεσαι προσωπικά στο κ. Περιφερειάρχη είναι πρωτόγνωρος για το θεσμό που θέλεις να εκπροσωπείς, αν δεν υποκρύπτει σκοτεινότερες προσωπικές επιδιώξεις. Η άποψή σου « να ψοφίσει η γίδα του γείτονα» , ούτε στο τόπο σου αλλά ούτε στην ευρύτερη περιοχή προσφέρει και μας οδηγεί πολλά χρόνια πίσω και δείχνεις να μην αντιλαμβάνεσαι τη συνολική εικόνα ανάπτυξης της περιοχής.
    Προσπάθησε να διεκδικήσεις με άλλους θεμιτούς τρόπους την ανάπτυξη στη περιοχή σου και μη προσπαθείς να καταργήσεις , με τέτοιο αήθη τρόπο, όσα με προγραμματισμό, πολύ κόπο, τρέξιμο, με προσπάθειες, ορθολογικές προτάσεις και ενέργειες εμείς κερδίζουμε για το δικό μας τόπο. Κατά απαράδεκτο τρόπο εμπλέκεσαι και προτείνεις τι είναι καλό για το τόπο μας. Επέτρεψε σε εμάς, την εκλεγμένη διοίκηση, να αποφασίζουμε το καλό για τη περιοχή μας τα οφέλη από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα υποδομής που προσφέρουν στο τόπο μας , έναντι των μικρών που παρατύπως προτείνεις, τα οποία έχουν βρει κι αυτά το δρόμο τους. Σπατάλησε εποικοδομητικά τις δυνάμεις σου στη δική σου περιοχή, στο δικό σου τομέα.
    Το Αγρίνιο δεν είναι το κέντρο του κόσμου που διεκδικεί την αποκλειστικότητα στην ανάπτυξη. Η πατρίδα μας δεν σταματά στο δήμο σου. Διεκδικούμε και κερδίζουμε και εμείς τη θέση που μας ανήκει, για το καλό και την προκοπή των δημοτών μας. Αν και θα είχαμε δικαίωμα, ποτέ δεν αντιπαραβάλαμε όσα κέρδισε κάποιος άλλος , αλλά προτιμήσαμε να εργαστούμε σκληρά να καταλάβουμε τη θέση που μας ανήκει, παρά να διαβάλουμε , προσβάλουμε ή μειώσουμε κάποιον άλλον.
    SASG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δήμαρχος < δῆμος + ἄρχω

    Δεν αξίζει να λέγεσαι Δήμαρχος … Δεν εκπροσωπείς τους αγρινιώτες με τα λεγόμενα σου.. θα τρέμουν τα κόκκαλα των νεκρών (που αρκετοί από αυτούς είναι και συνδημότες σου ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο