Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ο SKAΪ στη λίμνη Τριχωνίδα με καλεσμένη την Έφη Παπαθεοδώρου

Το Σάββατο 27.05 στις 19:00 στον SKAI είχε το 2o επεισόδιο της εκπομπής ΣΠΟΡΤέξ, με καλεσμένη την Έφη Παπαθεοδώρου (Θεοπούλα) στη λίμνη Τριχωνίδα!
Περίληψη επεισοδίου:

O Χρήστος Ανθόπουλος ταξιδεύει στο Αγρίνιο και μας γνωρίζει μια άλλη πλευρά της Έφης Παπαθεοδώρου που όλοι γνωρίσαμε σαν Θεοπούλα.
Η κυρία Έφη μας ξεναγεί στις ομορφιές του τόπου που γεννήθηκε και μιλάει για την ταινία που προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα με την βοήθεια φορέων της περιοχής και καλλιτεχνών.
Παίζοντας ένα παιχνίδι με γράμματα και τραγούδια, η Έφη Παπαθεοδώρου μας γνωρίζει την αδερφή της, μιλάει για την επίδραση του ρόλου της Θεοπούλας στη ζωή της και μας θυμίζει ότι τα όνειρα δεν έχουν χρόνο.

Στην Αθήνα πάλι, ο Δημήτρης Μακαλιάς ζει έναν εφιάλτη στο πιο περίεργο παιχνίδι μπόουλινγκ που έχει παίξει ποτέ και ταυτόχρονα δίνει συνέντευξη μιλώντας για το πως ξεκίνησε, το θέατρο που έφτιαξε στο Γκάζι, το γάμο του με την Αντιγόνη Ψυχράμη και το Athens Comedy Festival που ξεκίνησε φέτος για πρώτη φορά. Θα καταφέρει ο Δημήτρης να κάνει strike με κλειστά μάτια; Τι δυσκολίες αντιμετωπίζει ένας νέος ηθοποιός; Ποια είναι η άποψη της Έφης Παπαθεοδώρου για τις selfie; Και θα καταφέρει να κάνει την ταινία που ονειρεύεται στον τόπο των παιδικών της χρόνων;
Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το επεισόδιο......

Πηγή: panaitolionews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο