Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Άρχισε ο εντοπισμός των παράνομων συνδέσεων νερού στο δίκτυο ύδρευσης (Σ.Υ.Κ.Ξ) στα χωριά του Ξηρομέρου

    Μετά την δολιοφθορά που σημειώθηκε στον Πρόδρομο (έσπασαν τον αγωγό και έκλεβαν νερό) ξεκίνησαν έλεγχοι από τον Δήμο Ξηρομέρου, για τυχόν παράνομες συνδέσεις ύδρευσης στο κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης του πρώην Συνδέσμου Ύδρευσης Κοινοτήτων Ξηρομέρου (Σ.Υ.Κ.Ξ).
       Αποφασισμένος να πάρει αυστηρά μέτρα εναντίον αυτών που κλέβουν το νερό, επιδεινώνοντας τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν λόγω υπερκατανάλωσης είναι ο Δήμος Ξηρομέρου. 
     Σύμφωνα με πληροφορίες το συνεργείο του δήμου, ξεκίνησε απο τον Πρόδρομο και προχωράει και στα άλλα χωριά και μέχρι στιγμής έχει εντοπίσει κάποιους με παράνομες βρύσες και αναμένονται εξελίξεις......



     Να επισημάνουμε ότι ο κεντρικός αγωγός έρχεται από τις πηγές των Αχυρών των Ακαρνανικών ορέων και υδρεύει 8 χωριά του Δήμου Ξηρομέρου (Παπαδάτος-Φυτείες-Μπαμπίνη-Μαχαιράς-Σκουρτού-Πρόδρομος Αγράμπελο και Χρυσοβίτσα).
     Τονίζεται ότι σε όποιες περιπτώσεις διαπιστωθούν παράνομες συνδέσεις ύδρευσης, θα σφραγίζονται, θα επιβάλλονται πρόστιμα και θα κινούνται οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.


9 σχόλια:

  1. Γιά αυτό ο λαός λέει ότι η κουταμαρα είναι ανίκητη. Ένας κουτός απο τον πρόδρομο σπάζοντας τον αγωγό δρομολόγησε εξελίξεις πού κανένας δεν περιμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο κουτος του γυρισε μπουμερανκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΡΩΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΩΣΤΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΘΑ ΔΗΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ, ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΜΠΙΝΗ Γατι ΔεΝ πατε ΒΑΣιλοπουλο εκει στα ΑΜπελια τον κολητων της δημοτικης αρχης στους σταυλους στο βασιλοΠΟΥΛΟ δεν εχετε τα κοτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγες μέρες θα έχει ξεχαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ [ΒΛΕΠΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ]ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΛΙΓΩΝ ΕΥΤΙΧΩΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο τον αστακο μεχρι τον αγιο Δημητριο και στα λιστασια προσ το δρομο για βαλοστρατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΙΦΟΥΛΑΚΙΑ ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οταν σου ερχεται λογαριασμος 1000Ε ειναι η μονη λυση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο