Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αγρίνιο: Ενόψει Συνδιάσκεψης, Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

      Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αγρίνιο από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ενόψει της πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου στην Αθήνα.
     Στην σημερινή εκδήλωση που έγινε σε ξενοδοχείο στο Αγρίνιο, ήταν προγραμματισμένη η παρουσία του Γιώργου Ελενόπουλου, που όμως τελικά δεν παρέστη αλλά μίλησε για λίγο στα μέλη του Κινήματος μέσω Skype........



      Στο πλαίσιο της συνάντησης έγιναν αναφορές για τις ενέργειες που γίνονται για τις εγγραφές μελών του Κινήματος ου επιθυμούν να μετάσχουν στην Συνδιάσκεψη του Κινήματος, ενώ τοπικά στελέχη από διάφορες Γραμματείες της Αιτωλ/νίας, μίλησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, μετά και την ψήφιση του νέου μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
    Σύμφωνα με τον Γιάννη Παπούλια, Γραμματέα της Οργάνωσης του Αγρινίουβρίσκεται σε εξέλιξη ένας προσυνεδριακός διάλογος ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος, που θα γίνει από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ποιο πολύ η συνάντηση μας σήμερα είναι οργανωτική και σχετίζεται με το πως μέλη μας θα μετάσχουν στην Συνδιάσκεψη με εγγραφές ηλεκτρονικά, την πληρωμή της σχετικής συμμετοχής τους κλπ. Από εκεί και πέρα, η Συνδιάσκεψη θα κρίνει πολλά και για την ουσιαστική συμμετοχή μας, στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης”.


po-kinima-agrinio (2)
po-kinima-agrinio (3)
po-kinima-agrinio (4)
po-kinima-agrinio (5)
po-kinima-agrinio (6)

2 σχόλια:

  1. Πως καταντησε το ονομα ππανδρεου να απαρτιζετε απο καμια 10αρια βολεψακιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηταν τοσοι πολυ που δεν ειχε που να κατσει α κυριος ελενοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο