Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ξεκίνησε η καμπάνια ενημέρωσης για την οδηγική ασφάλεια στους Αυτοκινητόδρομους

Οι αυτοκινητόδρομοι μπορεί να ολοκληρώθηκαν και μέχρι τέλος Αυγούστου να παραδοθούν, όμως τώρα ήρθε η ώρα της “εκπαίδευσης” του πως πρέπει να οδηγούμε στους αυτοκινητόδρομους. Το πρώτο που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι πως δεν πρόκειται για ένα δρόμο όπου η ανεξέλεγκτη ταχύτητα είναι επιτρεπτή αλλά για ένα δρόμο που διέπεται από οδηγικούς κανόνες.

 Με μεγάλη περηφάνια το ypodomes.com σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδηγικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς, ξεκινά μία δυναμική καμπάνια, για να κάνει γνωστούς αυτούς τους κανόνες.
Η ιστοσελίδα, είναι εδώ και μερικές μέρες “ντυμένη” σε αυτή τη δράση και σας προτρέπει να πατήσετε πάνω σε αυτήν για να δείτε πολλά πράγματα σχετικά με την οδηγική ασφάλεια μέσα από την ιστοσελίδα του ΙΟΑΣ.
Από την πλευρά μας ypodomes και ΙΟΑΣ αποφασίσαμε πως τα πρώτα “ισχυρά” μηνύματα για την οδήγηση πάνω στους αυτοκινητόδρομους της χώρας είναι “Κόψε ταχύτητα, προστάτεψε τη ζωή” που είναι και το σλόγκαν της καμπάνιας του ΙΟΑΣ Π.Μυλωνάς αλλά και το “μην οδηγείτε αν έχετε πιει”. Είναι δύο σωτήρια μηνύματα που όλοι μας πρέπει να τα υιοθετήσουμε.
Η καμπάνια του ypodomes.com και του ΙΟΑΣ Π.Μυλωνάς, θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και με νέα μηνύματα όπως “δεν οδηγούμε στην ΛΕΑ”, “δεν κάνουμε παράνομες προσπεράσεις”, ” δεν οδηγούμε κουρασμένοι”, “δεν ξεπερνάμε τα όρια ταχύτητας”, “κάνουμε στάση ξεκούρασης στα μεγάλης διάρκειας ταξίδια” κ.α.
Η οδηγική ασφάλεια στους αυτοκινητόδρομους είναι πολύ σημαντική στο να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα ενός ακήρυχτου αλλά οδυνηρού πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο