Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα και λαθραίο καπνό στην Αμφιλοχία

Σε τρεις συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, όπλων και του τελωνειακού κώδικα, προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στην Αμφιλοχία, στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια ιδιοκτητών που συνδέονται με συγγενική σχέση......

Αρχικά συνελήφθη ένας 59χρονος ημεδαπός καθώς σε χώρο του δωματίου του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ σε έτερο δωμάτιο της οικίας του όπου φιλοξενείται ένας 23χρονος υπήκοος Πολωνίας, εντοπίστηκαν 4 συσκευασίες με 8,5 γραμμάρια κάνναβης, μία σιδερογροθιά και διάφορα σύνεργα που χρησιμοποιούνται για υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Στην δεύτερη περίπτωση, σε οικία 51χρονου ημεδαπού, συγγενή του 59χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 συσκευασίες αποξηραμένης κάνναβης 5 γραμμαρίων, 2 μεταλλικοί τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, μία σακούλα με 102,8 γραμμάρια λαθραίου καπνού και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας επίσης με υπολείμματα κάνναβης. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.
sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο