Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα Θεόδωρε, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
       Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας τη Δευτέρα 29 Μάη 2017. Μια συνεδρίαση που δυστυχώς για τους Δημότες επιβεβαιώνει τις πολιτικές μας εκτιμήσεις.
     Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα βρίσκονται σε τροχιά πολιτικής κατάρρευσης. Η μείζονα Αντιπολίτευση παγιδευμένη στις δικές της πολιτικές αμαρτίες που διέπραξε τη προηγούμενη Δημοτική περίοδο, είναι πολιτικά ανύπαρκτη.

Μία σύντομη ενημέρωση για τη χθεσινή συνεδρίαση.
        Εκτός ημερήσιας διάταξης ο Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Μωραΐτης έθεσε θέμα για τα χρέη του Δήμου Ξηρομέρου προς το ΦΟΣΔΑ. Τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους δεν αφορά το θέμα; 
   Ο νυν Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης και ο προηγούμενος Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κασόλας απουσίαζαν. Τυχαία; 
     Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και μέλος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ κ. Στούπας αμίλητος για το θέμα, ενώ είναι ο κατά εξοχήν αρμόδιος. Τυχαία; 
     Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ως συνήθως πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα. Είπε ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας χρωστά και αυτός στο ΦΟΣΔΑ και δεν θα πάρει δάνειο για να πληρώσει όπως ο Δήμος Ξηρομέρου. Ουδείς τον ρώτησε αν θα πάρει δάνειο. Γιατί το κρύβατε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη από τους Δημότες από τη 1-9-2014 που παραλάβατε; Τυχαία πάντως ΟΧΙ......

 
      Αγαπητοί συνδημότες ήταν ό ίδιος ο  Δήμαρχος κ. Αποστολάκης  που εισηγήθηκε τις αυξήσεις που ψήφισαν οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι, που πληρώνουμε οι Δημότες του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας την ίδια στιγμή που ο Δήμος Ξηρομέρου δεν είχε πληρώσει τόσο στη προηγούμενη Δημοτική περίοδο όσο και στη τωρινή. 
     Πώς να μιλήσει ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ Φερεντίνος; Στρατηγέ κ Γεροκωστόπουλε για το ΧΥΤΑ, για το Βιολογικό ότι έγινε, έγινε; Δεν υπάρχει κανένα θέμα; 

    Αγαπητοί Συνδημότες, το Δήμαρχο, τους Δημοτικούς Συμβούλους πλειοψηφίας και μείζονος αντιπολίτευσης ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ. 

Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν:
Α.-1.θέμα-Λήψη απόφασης επί της ενστάσεως της Ανώνυμης Εταιρείας «ΝΙΟΒΗ ΑΤΕ» κατά του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Δ.Δ Βόνιτσας» και έγκριση Πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου.
     Με εισήγηση του Δημάρχου κ. Αποστολάκη το θέμα αναβλήθηκε με την αιτιολογία ότι απουσίαζαν ο εκπρόσωπος της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου. 

Σχόλιο δικό μου:
Η αθλιότητα αυτή, με τη κατάσταση που επικρατεί πολλά χρόνια στο Ιστορικό Κέντρο της Βόνιτσας, πρέπει να τελειώσει.
Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να βρει λύση.
Η ΠΟΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Β.-17 θέμα.-Ορισμός  επιτροπής για την παραλαβή έργων  έτους 2017. (Εισηγητής κ. Στούπας)
     Εδώ ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στις επιτροπές παραλαβής έργων για το έτος 2017.
  Είναι ένα σοβαρότατο θέμα το οποίο θα σχολιάσω περαιτέρω εν ευθέτω χρόνο.
Σήμερα τονίζω το εξής: Οι Αντιδήμαρχοι ορίζονται από το Δήμαρχο. Οι Αντιδήμαρχοι συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου. Οι τέσσερις Αντιδήμαρχοι στο Δήμο μας συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου από τη πλειοψηφία, και με την χθεσινή απόφαση συμμετέχουν και στις επιτροπές παραλαβής των έργων. 
Είναι προφανές όλα βρίσκονται κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του Δημάρχου που στο μόνο όργανο που ψηφίζει είναι η οικονομική επιτροπή αν δεν επικαλεστεί κώλυμα.   Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Γ.-ΘΕΜΑ 19 Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
     Δυστυχώς και φέτος η ίδια τακτική. Οι συνεχείς αναμορφώσεις του προϋπολογισμού που στο βάθος κρύβονται οι αδιαφανείς πανάκριβες απευθείας αναθέσεις, που είναι η συνηθισμένη πολιτική της Δημοτικής Αρχής.

****************************
Αγαπητοί  Αναγνώστες
   Την Πέμπτη 1-6-2017 θα συνεχιστεί η ενημέρωση σας για τις δαπάνες του Δήμου. 
     Η ενημέρωση αυτή ανάμεσα στα άλλα θα περιέχει πολλές πληροφορίες για το πρώην Δήμο Μεδεώνος και θα έχει τίτλο: "Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Στούπα Θεόδωρε, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ"

Για σήμερα ερωτώ (τα υπόλοιπα τη Πέμπτη):
1)-ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ μέσω του έργου  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ; Υπηρεσία που πληρώσαμε περίπου 386.000 ευρώ; Ποιος ή ποιοι το παρέλαβαν επί των ημερών σας; 

2)-Εξαντλήσατε τόσο τη προηγούμενη Δημοτική περίοδο ως Δημοτικός Σύμβουλος όσο και στη τωρινή ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών όλες τις πολιτικές, διοικητικές ή άλλες δυνατότητες που υπήρχαν και υπάρχουν στη διάθεση σας  ώστε ένα χωράφι αντικειμενικής αξίας 36.000 ευρώ να μην  το πληρώσουμε 391.000 ευρώ; !!!!!! 

3)-Έχετε την αρμοδιότητα της λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Στούπα. Παρά την εισαγγελική παραγγελία κατόπιν της πρώτης αίτησης μου, παρά τη δεύτερη αίτηση που υπέβαλα (ενημερωθείτε από το Πρόεδρο του ΔΣ κ. Κουνέλη)  για τη χορήγηση των πρακτικών του ΔΣ   τούτα ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ.
     Έχω έννομο συμφέρον και ζητώ να μου χορηγηθούν  κ Στούπα.  Θα μεριμνήσετε στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων σας να μου χορηγηθούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ; 
    Ποιος ή ποιοι φοβούνται  και τι  και δεν μου  χορηγείτε πρακτικά δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου; Τούτο είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ.
     Αναφέρθηκαν ενέργειες μου, Αντιδήμαρχος παρότρυνε Αντιδήμαρχο να μου κάνει μήνυση ζήτησα το λόγο να πω τη γνώμη μου, δεν μου δόθηκε. 

Καλώ τους αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και εσάς κ Στούπα να ασκήσετε τα καθήκοντα σας ή αν είστε αναρμόδιος παρακαλώ να έχω την έγγραφη απάντηση σας. Βέβαια σχετική αίτηση μου θα βρίσκετε αύριο 31-5-2017 στο Δήμο.
         Αν δεν πάρω τα πρακτικά που ζήτησα εντός 15 ημερών από σήμερα, επιφυλάσσομαι παρότι ότι δεν το θέλω να προβώ στις προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες που μου έχει συστήσει η νομική μου υπεράσπιση. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

24 σχόλια:

  1. Δάσκαλε το παιχνίδι είναι στημένο. Οι πρώην και οι νυν κάνουν πάρτι με τα χρήματα των Δημοτών. Δεν περίμεναν τη δική σου επιμονή και υπομονή. Τους έβγαλες στη φόρα. Είναι ταραγμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συμπερασματα για τον "κυριο" Στουπα τα εχουμε βγαλει καιρο τωρα..τρομπας,κωλοτουμπας και ουτε 100 σταυρους στην επομενη. Καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στούπα πότε έμαθες ότι ο Σαμαράς και ο Γαλούνης δεν έχουν πληρώσει ποτέ στο ΦΟΣΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο σκάνδαλα καραμπινάτα 391.000 +386.000 = 777.000 ευρώ. Να παρέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε μούτρα και κυκλοφορείτε. Αυξήσεις σε εμάς και οι άλλοι δεν πληρώνουν. Ντροπή σας και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λεφτα υπαρχουν φιλαρακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 30ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ....ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ....Ο ΤΙΠΟΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κυριος αυτος παντα πιεζε να γινει αντινομαρχης τον Σταματη και τον εκανε το 2006 για 5 μηνες μπας και τον ξαναεχει υποψηφιο, μετα τα ιδια εκανε στον Σολδατο και αφου δεν τον εκανε αντιδημαρχο εκοψε περα και βρηκε αποκουμπι στο αποστολακη για θεσουλα οσο για ικανοτητες μη ρωτας πρωτος στα ψεματα και στο αρμεμα πανεπιστημιο μιλαμε αφου εδω στην πλατεια ολοι τον ζηλευουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λάκια όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιστεύει οτι θα είναι για πάντα στην εξουσία.Ας του πει κάποιος οτι σίγουρα όταν φύγει όπως τόσοι άλλοι αντιδήμαρχοι οτι ο έλεγχος στα εντάλματα που υπογράφει θα είναι σκληρός.Ας μα πει επίσης με ποιο μεγάλο έργο εδώ στο χωριό του άφησε το πέρασμα του έτσι για την ιστορία.Το μόνο που έκανε τρία χρόνια είναι αναθέσεις σε εργολάβους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοί θρασέψανε τελείως. Ούτε την εισαγγελική παραγγελία δεν σέβονται; Κάτι τρέχει σοβαρό ή είναι τελείως ........ Εσύ Στούπα τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΚΑΤΟΥΝΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΙΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΟΥΝΙΑΔΙΑ, ΝΥΦΕΣ, ΞΑΔΕΛΦΙΑ, ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΟΣΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς φίλε η μαύρη αλήθεια είναι αυτή και είναι η μόνη! Μαύρα σκοταδια στη Κατουνα.
    Οσους βγαλαμε μοναδικός τους στόχος είναι το βόλεμα-απευθειας αναθεσεις των σογιών τους!! Σκίζει το συγγένειο όπως ο Κουνιαδος, η μπατζανάκισα, η ξαδέλφη, ο κουμπάρος και παει λεγοντας.
    Oι υπόλοιποι εκτός σογιού... ζούμε για να τους πληρώνουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπαγαλάκια συμφερόντων που βρίζετε το Κώστα ,εδώ πάρτε θέση. Πολιτικά δεν μπορείτε να του βγείτε του Κώστα. Είστε νάνοι κομπλεξικοί και για αυτό τον βρίζετε και τον απειλείτε. Ο Κώστας δεν τα χαμπαρίζει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λάκια Στούπα το γρέκι και ο στάλος παραβρωμίσανε. Τι νόμισες ότι είναι η θέση ευθύνης; Εδώ θα απολογηθείς. Πρόσεχε που σε βάνουν και υπογράφεις. Θα μπλέξεις άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στούπα χαίρομαι που ξευτελίζεσαι. Αυτά παθαίνουν αυτοί που φεύγουν από το μαντρί. Θυμάστε τι έλεγε ο Αβέρωφ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ηθικός και ενάρετος Στούπας πως δέχεται ο κουνιάδος και το δικηγορικό γραφείο της γυναίκας του Δημάρχου να παίρνουν απευθείας αναθέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαγκιά του ,εκεί στην Κατούνα πάλι θα τον ψηφίσετε.Δηλαδή τα προηγούμενα παιδιά έκαναν διαφορετικά;Τα επόμενα που θα έρθουν θα τα κάνουν όλα σωστά;Βρε Ελληνάρες διαβάστε και την ιστορία,λαός που δεν ξέρει την ιστορία του δεν έχει μέλλον,δυστυχώς!Εσείς που τώρα τους βρίζετε,την ώρα των εκλογών πάλι σε αυτούς θα πάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕ ΟΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2014 ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΜΟΥΓΚΑ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΥΦΟΥ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΕΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ;ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πληρώστε άμεσα τα δημοτικά τελη και τις αυξήσεις στο νερό εκει στη Κατούνα, γιατι ο κουνιάδος εχει κι άλλες ανάγκες....
    Κουτορνίθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΕΤΣΙ....ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ...ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άραγε δεν έφταιγε ο Σολδατος που έφυγε,ο κύριος που δεν του έδωσε καρέκλα φταίει.Στην κατουνα το παίζει εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο γυρολογος βρηκε αποκουμπ εκει στουν καριολη και εκατσε τι μ λες τωρα ουρε τριαντατοσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γι αυτο κάποιοι στην μόνη καρέκλα που θα καθίσουν θα ειναι αυτή κάτω απο τον πλάτανο.τόση απελπισία;;;;μια ζωή αποτυχημένη θα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο