Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Παπαναστασίου: Περιμένω με ανυπομονησία τις δηλώσεις Κατσιφάρα-απάντηση στον Αποστολάκη.

 Eπανήλθε, μετά και την ανακοίνωση του δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σε όσα ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Υπογραμμίζει πως αναγνωρίζει  την αναγκαιότητα της διπλής σύνδεσης της Λευκάδας με Βόνιτσα και Άκτιο  ωστόσο διαφωνεί με τη χρηματοδότηση του από την Περιφέρεια. Αναφέρει στγκεκριμένα σε ανάρτηση του:
«Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ανέφερα δύο φορές ότι αναγνωρίζω την αναγκαιότητα κατασκευής των συγκεκριμένων οδικών αξόνων. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί, ένα έργο που ωφελεί κυρίως την Λευκάδα, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Κρίμα που κάποιοι δυσκολεύονται με την ελληνική γλώσσα και δεν αντιλαμβάνονται τα απλά. Περιμένω με ανυπομονησία τις δηλώσεις Κατσιφάρα από Αγρίνιο. Το αίτημα είναι ξεκάθαρο».

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ανέφερα δύο φορές ότι αναγνωρίζω την αναγκαιότητα κατασκευής των συγκεκριμένων οδικών αξόνων. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί, ένα έργο που ωφελεί κυρίως την Λευκάδα, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Κρίμα που κάποιοι δυσκολεύονται με την ελληνική γλώσσα και δεν αντιλαμβάνονται τα απλά. Περιμένω με ανυπομονησία τις δηλώσεις Κατσιφάρα από Αγρίνιο. Το αίτημα είναι ξεκάθαρο.

3 σχόλια:

  1. Δήμαρχε Αγρινίου κ Παπαναστασίου από Βόνιτσα μέχρι Λευκάδα νομός Αιτ/νιας δεν είναι;

    Από ΄Ακτιο μέχρι 'Αγιος Νικόλαος νομός Αιτ/νιας δεν είναι;

    Η ΠΕ Αιτ/νιας δεν ανήκει στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας;

    Είναι δυνατό να αγνοείτε τα παραπάνω και να λέτε ότι θα ωφεληθεί κυρίως η Λευκάδα;

    Εμείς στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας δεν θα ωφεληθούμε;

    Εμείς δεν πρέπει να αναπτυχθούμε;

    Οι Δημότες του Αγρινίου, οι ξένοι τουρίστες, οι επισκέπτες της περιοχής μας δεν θα ωφεληθούν;

    Πείτε στο πρώην Δήμαρχο να σας πάει από το Ακτιο μέχρι τη Πάλαιρο και μετά ελάτε να συζητήσουμε. Θα βρεθείτε σε τριτοκοσμικές καταστάσεις.

    Οι Δήμοι μας Δήμαρχε του Αγρινίου δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε. Ολοι μαζί θα αναπτυχθούμε ή όλοι μαζί θα είμαστε στα σημερινά χάλια.

    Οι δύο δρόμοι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας και όχι μόνο και κυρίως της Λευκάδας. Πάντως και η Λευκάδα είναι στην Ελληνική Επικράτεια. Μήπως το αγνοείτε;

    Από ένα δρόμο δεν ωφελείτε μόνο το ένα άκρο. Ωφελούνται οι πάντες.

    Το συμφέρον μας και τη Ελληνική γλώσσα τα ξέρουμε και πολύ καλά μάλιστα. Μαθήματα δεν δεχόμαστε από κανένα.

    Το τρόπο που πολιτεύονται κάποιοι τον καταλαβαίνουμε και ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ασχολείσαι βρε με τους άλλους,κοίτα την πόλη σου και τους πολίτες.Τα έργα είναι για όλο τον λαό και δεν είναι μόνο για μερικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετούτος συνεχίζει σαν να μη κατάλαβε τίποτε από τις αντιδράσεις του κόσμου. Μήπως είναι ματιασμένος ; Γιατί δεν μπορεί να λέει ότι αναγνωρίζει την αναγκαιότητα του έργου (δις) αλλά το έργο οφελεί κυρίως τη Λευκάδα. Ούτε τα σημαντικά οφέλη που κερδίζει η περιοχή μας και την αναπτυξιακή ώθηση δεν μπορεί να δει ; Η καλλίτερη άμυνα δεν είναι πάντοτε η επίθεση. Αλλά είπαμε, ο απομακρυσμένος δήμος μας να ξαναγίνει και ξεχασμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο