Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Εμείς στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, δεν δικαιούμαστε ανάπτυξη Δήμαρχε του Αγρινίου;

      Αμέσως μετα την δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) να πάρει πίσω την απόφαση ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας για τη χρηματοδότηση με περίπου 53 εκατομ. ευρώ τους οδικούς άξονες Ακτιο – Άγιος Νικόλαος και την σύνδεση της Αμβρακίας οδού με την Λευκάδα, ο Μαθηματικός και ενεργός πολίτης Κώστας Τριαντακωνσταντής απαντά ότι ο δρόμος είναι απαραίτητος και θα οδηγήσει στην ανάπτυξη την περιοχή και καταλήγει: Εμείς δεν δικαιούμαστε ανάπτυξη Δήμαρχε του Αγρινίου;
Αναλυτικά: 

      Δήμαρχε του Αγρινίου κ, Παναστασίου, εσείς και οι ντόπιοι ομοϊδεάτες σας θέλετε το πανέμορφο τόπο μας στην υπανάπτυξη και τη στασιμότητα.
    Πιστεύετε στα αλήθεια ότι οι δρόμοι αυτοί δεν θα συμβάλλουν το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας να αναπτυχθεί; Ο Δήμος μας είναι μία από τις πύλες εισόδου στη πατρίδα μας.
      Η περιοχή Πάλαιρος- Πογωνιά, Βαρκό, Βαθυαβάλι- Πλαγιά που την είχαν χωρίς νερό και δρόμο είναι η αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της Αιτ/νιας στο τουριστικό τομέα.
       Ρωτήστε τους ομοϊδεάτες σας, τόσο σε πρώην νομαρχιακό επίπεδο τόσο και σε τοπικό δημοτικό επίπεδο να σας πουν γιατί δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο δρόμος Πογωνιάς-Πλαγιάς; Είκοσι χρόνια πανηγύριζαν για αυτό το δρόμο. Κάθε προεκλογική περίοδο η ίδια προπαγάνδα, σε έξι μήνες ο δρόμος τελειώνει. Ο δρόμος δεν τελείωσε ΠΟΤΕ.
    Σας παραδίδω και τους παραδίδω στη κρίση και των Δημοτών του Αγρινίου που έχουν επενδύσει στη περιοχή μας και τους ευχαριστούμε.
     Αντί όλοι μαζί να παλεύουμε για την ολοκλήρωση του Αμβρακία- ΄Ακτιο, τη σύνδεση Αγρινίου με την Ιόνια οδό, την συντήρηση του υφιστάμενου οδικού δικτύου προτείνετε να πάρει την απόφαση πίσω την απόφαση ο κ Περιφερειάρχης.
      Πρωτοφανή και απαράδεκτη πολιτική πράξη που θα μείνει αξέχαστη στη κοινωνία μας. Ο Δήμος Αγρινίου και ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε. Ολοι μαζί πρέπει να παλέψουμε για να αναπτυχθούν.
     Εμείς δεν δικαιούμαστε ανάπτυξη Δήμαρχε του Αγρινίου κ Παπαναστασίου;
     Δήμαρχε του Αγρινίου, αν οι δικές μας Δημοτικές αρχές προηγούμενες και τωρινές ήταν και είναι πολιτικά ανεπαρκέστατες, εμείς ένα κομμάτι της τοπικής κοινωνίας ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. 

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

22 σχόλια:

  1. Προκλητική ανοησία του Δημάρχου Αγρινίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγρινιώτες που επενδύσατε να χαίρεστε το Δήμαρχο σας σε Πάλαιρο, Πογωνιά, Λευκάδα, Πρέβεζα να χαίρεστε το Δήμαρχο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς κΤριαντακωνσταντη δεν διάβασες σωστά τη δήλωση του Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μάσκες έπεσαν. Προκλητικός και ανόητος ο Παπαναστασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Δάσκαλε φώναξέτα,αυτά που λες είναι ακριβώς έτσι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τότε που συναντούσε τον περιφερειάρχη δεν έκανε τα καλά κουμάντα του για το Αγρίνιο.Πέρασαν τρία χρόνια Δημαρχίας ,τώρα τον έπιασε ο πόνος για την πόλη του.Δεν δούλευε αλλά ασχολούνταν με άλλα θέματα,δεν πειράζει θα πάει στα αζήτητα σε δυο χρόνια.Συνέχεια στην γκρίνια είναι και έργο μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανέβασε και του Νικάκη την δήλωση,και αυτός του τα λέει καλά και θερμά,έτσι του χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο βουλευτής κ Καραγκούνης τι λέει για τη θέση του κ Παπαναστασίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα χρόνια πολλά και πάντα στη πρώτη θέση του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ελατε μια βολτα τερμα δασκαλοπουλου να δειτε τριτοκοσμικη κατασταση . μια οδος που ειναι και τριτη εξοδος στον εθνικο δρομο . εκτο δημοτικο σχολειο ποιο κατω και δεν υπαρχουν πεζοδρομια τα παιδια περπατουνε σε στροφη με τυφλο σημειο και απο οδηγους και απο πεζους . ασφαλτος ?? μονο για 4wd . και οποιος νομιζει οτι λεω υπερβολες μπορει να δει και μονος του .. εξαλου δεν το λεω μονο εγω .. αγανακτισμενοι ειναι ολοι απο αυτη την οδο που την εκαναν και διπλης κατευθηνσης και τα πεζοδρομια μετατραπηκαν σε παρκινγκ . οι πεζοι ?? ας βγαλουν φτερα να πεταξουν .. τι να πω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο προηγούμενο άρθρο εβριζες την περιφέρεια και τον Αποστολακη τώρα βρίζεις τον Παπαναστασίου. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις καί με ποιόν ρόλο σχολιάζεις. Έχεις χάσει το μπούσουλα Κώστα.Εξοργιζεις πολλούς και βάζεις όλους αυτούς πού έχουν όφελος από τον κάθε δήμαρχο να γράφει την ανοησία του.Ελπίζω η εμμονή σου μην σε φτάσει στη τρελά. Όσο για σένα ξηρομέρο που τον φιλοξενείς να ξέρεις ότι χάνεις αναγνώστες εκεί που είδαμε μια αλλαγή στο καλύτερο με αυτόν χάνεις. Ας το καταλάβεις πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαράδεκτη η στάση του Παπαναστασίου που είναι και Πρόεδρος της Τοπικής ¨Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αιτ/νιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος Ο/Η ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ είπε...

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΑΚΤΙΟ -ΑΜΒΡΑΚΙΑ
    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ
    ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΣΤΗ ΣΤΑΜΝΑΗ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΑΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ.
    .ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Η ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ.
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Η ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ
    ΚΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ
    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ
    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙOΥΜΕ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑΡΑ Η ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ 4 ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑΡΑ.
    ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕ 4 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΑΦΑΡΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΧΕΣΑΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΕΓΑΝΗΣΗ ΠΑΡΓΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΩΝΥΤΑΙ ΠΧ ΣΤΑ ΣΙΤΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΟ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ
    ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥN ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥN ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
    ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΤΙΟΥ?
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΠΟΡΤ.
    ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑΤΟΥΣ ΠΧ ΣΤΗΝ ΒΑΘΙΑΒΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΝΑ ΦΚΙΑΞΗΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
    ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ
    ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δημαρχε οι μεγαλοι πολιτικοι ανδρες οταν πετανε "διαμαντια" ζητανε κ συγνωμη.... τελειως ακυρο το σχολιο σου...κανε μια βολτα απο τα μερη μας και θα καταλαβεις οτι οι υπολοιποι κατοικοι του Νομου, δεν εχουν λιγοτερα δικαιωματα για ασφαλη μετακινηση απ'οσο οι Αγρινιωτες ψηφοφοροι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλα εσυ μεγαλε δημαρχε κοιτα να καταλαβεις οτι το Αγρινιο δεν ειναι το κεντρο του συμπαντος και μετα θα δεις τα πραγματα πιο καθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακολουθει την γραμμη του ΣΥΡΙΖΑ κανενα εργο καμια επενδυση .ΣΩΣΤΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!!!! 11.53

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο προσβλητικός και αήθης τρόπος που επιτίθεσαι προσωπικά στο κ. Περιφερειάρχη είναι πρωτόγνωρος για το θεσμό που θέλεις να εκπροσωπείς, αν δεν υποκρύπτει σκοτεινότερες προσωπικές επιδιώξεις. Η άποψή σου « να ψοφίσει η γίδα του γείτονα» , ούτε στο τόπο σου αλλά ούτε στην ευρύτερη περιοχή προσφέρει και μας οδηγεί πολλά χρόνια πίσω και δείχνεις να μην αντιλαμβάνεσαι τη συνολική εικόνα ανάπτυξης της περιοχής.
    Προσπάθησε να διεκδικήσεις με άλλους θεμιτούς τρόπους την ανάπτυξη στη περιοχή σου και μη προσπαθείς να καταργήσεις , με τέτοιο αήθη τρόπο, όσα με προγραμματισμό, πολύ κόπο, τρέξιμο, με προσπάθειες, ορθολογικές προτάσεις και ενέργειες εμείς κερδίζουμε για το δικό μας τόπο. Κατά απαράδεκτο τρόπο εμπλέκεσαι και προτείνεις τι είναι καλό για το τόπο μας. Επέτρεψε σε εμάς, την εκλεγμένη διοίκηση, να αποφασίζουμε το καλό για τη περιοχή μας τα οφέλη από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα υποδομής που προσφέρουν στο τόπο μας , έναντι των μικρών που παρατύπως προτείνεις, τα οποία έχουν βρει κι αυτά το δρόμο τους. Σπατάλησε εποικοδομητικά τις δυνάμεις σου στη δική σου περιοχή, στο δικό σου τομέα.
    Το Αγρίνιο δεν είναι το κέντρο του κόσμου που διεκδικεί την αποκλειστικότητα στην ανάπτυξη. Η πατρίδα μας δεν σταματά στο δήμο σου. Διεκδικούμε και κερδίζουμε και εμείς τη θέση που μας ανήκει, για το καλό και την προκοπή των δημοτών μας. Αν και θα είχαμε δικαίωμα, ποτέ δεν αντιπαραβάλαμε όσα κέρδισε κάποιος άλλος , αλλά προτιμήσαμε να εργαστούμε σκληρά να καταλάβουμε τη θέση που μας ανήκει, παρά να διαβάλουμε , προσβάλουμε ή μειώσουμε κάποιον άλλον.
    SASG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΝΔ τον είχε σε θέση 2004))))₩₩₩

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί εκνευρίζεσαι δήμαρχε ; Γιατί κατεβάζεις το επίπεδο ; Αν δεν είσαι ικανός νακερδίσεις για το τόπο σου , δεν σου φταίνε οι άλλοι...... εκτός κι αν τους θεωρείς μικρούς και τιποτένιους

    Το σύμπλεγμα του κάθε αιθαιροβάμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν έχετε καταλάβει ο Παπαναστασίου δεν είπε να μην γίνει το έργο, είπε να χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο και όχι από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας. Το τρίγωνο Λευκάδα Βόνιτσα Άκτιο - Πρέβεζα, είναι μια περιοχή με μεγάλη σημασία διαπεριφερειακή, συναντιούνται τρεις περιφέρειες και όντως έπρεπε να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ του Υπουργείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1:15 μμ Καταλάβαμε και πολύ καλά. Ο Παπαναστασίου ψάχνει να βρει άλλοθι για την αποτυχία του ως Δήμαρχος. Πρέπει να ζήσουμε και μείς πατριώτη. Βόνιτσα και Αγρίνιο δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε. Οι επαγγελματίες της πολιτικής όταν χάνουν τη καρέκλα μένουν άνεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο