Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Υπάρχουν πελώριες ευθύνες για ΧΥΤΑ Παλαίρου- Με "απουσίες" η συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου-Νέα φραστική επίθεση εξαπέλυσαν εναντίον του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
   -Τεράστιες  οι ευθύνες της πρώην και  της νυν Δημοτικής Αρχής για τη λειτουργία  του ΧΥΤΑ.
   -Τραγική πολιτική εμφάνιση του Προέδρου του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη και του πρώην Προέδρου του ΦΟΣΔΑ κ. Κασόλα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
   -Επιτακτική και άμεση η ανάγκη για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Πάλαιρο με μοναδικό θέμα  το ΧΥΤΑ.

Αγαπητοί Αναγνώστες 
Συνεδρίασε την Κυριακή 30-04-2017 το ΔΣ του Δήμου μας. Είμαστε παρόντες. 
Η ενημέρωση ενοχλεί. Δεν επιθυμούν κάποιοι να είστε ενημερωμένοι.  
Δυστυχώς για αυτούς θα σας ενημερώσουμε και θα το κάνουμε Θεού θέλοντος μέχρι τη λήξη της Δημοτικής περιόδου που διανύουμε. 
Δεσμεύτηκα  σε σας και είμαι ΣΥΝΕΠΗΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
Είμαι χαρούμενος 
1)-γιατί  έκανα το καθήκον μου για  στο τόπο μας και για τον Έλληνα φορολογούμενο 
2)-και  για μια άλλη δικαίωση του αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί. 
     Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Μωραΐτης Νίκος και ο κ. Λιάπης Νίκος, έθεσαν θέμα ενημέρωσης  για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ.  Θεωρώ πως έκαναν το καθήκον τους και ως Δημότης τους ευχαριστώ δημοσίως.
     Ευχαριστώ επίσης την ενημερωτική τούτη ιστοσελίδα γιατί η φωνή μου φτάνει σε εσάς. Η βοήθεια της στον αγώνα είναι σημαντική............



      Έγινε μια συζήτηση (πρόχειρη βέβαια, και όχι σε βάθος) που ανάδειξε τις τεράστιες ευθύνες της πρώην και  της νυν Δημοτικής  Αρχής για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ. Όλα  όσα έχω δημοσιεύσει για το ΧΥΤΑ ισχύουν  ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ζητούσα το λόγο επίμονα. Δεν μου δόθηκε. Τυχαία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.  
     Με πλήρη ευθύνη σας ενημερώνω ότι και από τις δύο πλευρές Δήμαρχος κ. Αποστολάκης, Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης και από το πρώην  Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ  κ. Κασόλα,  ειπώθηκαν ανακρίβειες, δεν τέθηκαν ουσιαστικά θέματα και δεν απαντήθηκαν πολλά κρίσιμα –ουσιαστικά από τα  ερωτήματα του προηγούμενου άρθρου μου.  Σε κατάλληλο χρόνο θα πούμε περισσότερα.
     Γιώργο, η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και προσφορά. Δυστυχώς για το τόπο μας δεν την γνωρίζεις. Αν μου επιτρέπεις, σαν πρώην δάσκαλο σου, παραιτήσου από ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΦΟΣΔΑ. Απέτυχες πλήρως στο έργο σου. Παρέμεινε στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου ως οφείλεις απέναντι στους Δημότες. 
    Είμαι βέβαιος στο μέλλον που δεν θα είσαι Δημοτικός Σύμβουλος, θα δεις ότι έχω ΔΙΚΙΟ.
       Εντύπωση προκάλεσε ότι πέραν των παραπάνω, από τους πρώην και νυν, τριών δεν μίλησε ουδείς άλλος επί της ουσίας για ένα τόσο ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ. Θέμα βαθύτατο πολιτικό που παρόμοια ταλανίζουν τη πατρίδα μας.
-Αντιδήμαρχε κ Φραδέλο που οφείλετε η σιωπή σας;
-Πρόεδρε της Παλαίρου το θέμα δεν σας αφορά;
-Γιατί επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνο Θύμιο δεν μιλήσατε επί της ουσίας; Λίγο που μιλήσατε ήταν για διαδικαστικά θέματα.

     Η Δημοτική  Ομάδα του Δημάρχου κ Αποστολάκη έκανε τη χειρότερη πολιτική παρουσία στο ΔΣ  από την 1-9-2014. Τα γελάκια, η υπεροψία, η αυτοπεποίθηση τελείωσαν. 
    Κατήφεια, εκνευρισμός, έντονη ανησυχία  και πολλές απουσίες στην κρίσιμη ψηφοφορία του εντεκάτου θέματος. Στην αίθουσα εκείνη τη στιγμή υπήρχαν μόνο εννέα Δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. Τυχαία; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
    Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη θα γίνει στη Βόνιτσα στις 15 του Μάη. Προτείνω να ετοιμαστεί μια άλλη κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα για αυτή τη συνεδρίαση. Η αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ δεν είναι κατάλληλη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη η προσπάθεια σας, να μετατρέψετε τη πολιτική αντιπαράθεση σε προσωπική αντιδικία ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΛΗΡΩΣ.  
    Είστε ανήσυχος και προβληματισμένος από τον αγώνα που κάνω. Το γνωρίζω σας ενοχλώ. ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
     Είμαι όμως πολύ έμπειρος στη πολιτική. Κάνω πολιτική με πολιτικούς όρους, επιχειρήματα και ντοκουμέντα. Δεν απειλώ, ούτε εκβιάζω. Ταυτόχρονα όμως ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΙ. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. Με οποιοδήποτε προσωπικό μου τίμημα οι Δημότες θα μάθουν, που πήγε και το τελευταίο ευρώ τους. Αυτά προ το παρόν.

      Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη. Με τη συμπλήρωση άλλων δυόμιση ετών που έχετε τη πολιτική νομιμοποίηση να διοικείτε και να παίρνετε αποφάσεις, θα περάσετε στη τοπική Δημοτική ιστορία ως αποτυχημένος Δήμαρχος και ως Δήμαρχος των εργολάβων, των προμηθευτών, των πανάκριβων  αδιαφανών απευθείας αναθέσεων, του  ρουσφετιού και των μεγαλοοφειλετών του Δήμου. 
      Είστε ο Δήμαρχος που δεν  τολμάτε,  από τότε που αναλάβατε Δήμαρχος,  να κάνετε τη  προβλεπόμενη ειδική δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία  επικράτησε να λέγεται λογοδοσία του Δημάρχου. ΟΨΟΜΕΘΑ.
   Τολμήστε να μεταδίδονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου από το Διαδίκτυο. ΟΨΟΜΕΘΑ.
     Δήμαρχε κ. Αποστολάκη σας ερωτώ ξανά. Τι συζητήσατε πρόσφατα  σε συνάντηση σας στην Αθήνα με τον αρμόδιο υπουργό και παρουσία του Δημάρχου της Λευκάδας σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες;  Συζητήσατε ΝΑΙ ή ΟΧΙ για το ΧΥΤΑ;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4
   Πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρακάλεσα το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Κουνέλη, να μου δοθεί ο λόγος για να ενημερώσω το Δημοτικό Συμβούλιο για ένα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
      Ο λόγος αν και τον ζήτησα επίμονα και μέσα στην αίθουσα δεν μου δόθηκε. Τυχαία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Θα επανέλθω εν ευθέτω χρόνο αγαπητοί αναγνώστες. Πρόεδρε κ Κουνέλη είναι άσχημα σημάδια  άσκησης των καθηκόντων σας αυτά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5
    Πριν την έναρξή του Δημοτικού Συμβουλίου δέχτηκα μια άλλη απρόκλητη φραστική επίθεση. 
  Με απείλησε ένας κύριος με το εξής: "Θα σου σπάσω τα μούτρα δημοσίως". 
 Καινούργιος ο κύριος, δεν ήταν κανείς από τους προηγούμενους.
  Εδώ γίνεται πολιτική αντιπαράθεση με όρους πολιτικούς.
   Σε προσωπική αντιδικία ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΕΞΕΛΙΓΧΕΙ.
Δεν φοβάμαι κανένα ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Την Πέμπτη 4 Μαϊου θα συνεχιστεί η ενημέρωση σας για τις δαπάνες του Δήμου....

10 σχόλια:

  1. Δυστυχώς δεν αξίζει τέτοιους αντιπροσώπους αυτός ο όμορφος τόπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε Αποστολάκη οι άλλοι οι δικοί σου δεν καταλαβαίνουν. Και εσύ το Κώστα χθές τον έκανες ήρωα. Μήπως έχει δίκιο για το τεράστιο ποσό των αναθέσεων και σας έχει πιάσει πανικός; Δεν ήμουν στο συμβούλιο. Τα έμαθα 'όμως. Σου λέω Γιώργο άρχισα να κλονίζουμε για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατσαμπίρη παραιτήσου. Θα διασυρθείς ακόμη περισσότερο. Το συμβούλιο απέσυρε την εμπιστοσύνη του από εσένα. Εννοώ και οι σύμβουλοι του Δημάρχου Αποστολάκη. Δεν μπορείς άλλο να σταθείς. Θα σου τα φορτώσουν όλα τελικά. Ευθύνονται πολλοί για το ΧΥΤΑ από την αρχή που άρχισε να κατασκευάζεται και στη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τραμπούκοι έγιναν πέντε. Κώστα πρόσεχε ,είναι αδίστακτοι. Σου το λέω γιατί ξέρω ότι δεν πρόκειται να λακίσεις. Πάντως δεν το πίστευα ότι θα τα καταφέρεις γιατί τους νόμιζα δυνατούς και με διασυνδέσεις. Αν μπορέσουν πάντως τη ζημιά θα σου την κάνουν. Πάρε τα μέτρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος έχει σοβαρό πρόβλημα. Νόμιζε ότι είναι κυρίαρχος. Οι κοινωνίες δεν είναι ίδιες Δήμαρχε. Δεν τις γνωρίζεις τις άλλες κοινωνίες πέραν του Ανακτορίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΧΥΤΑ έχει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του. Ο Τριαντακωνσταντής το φωνάζει χρόνια. Εδώ παίχτηκε και παίζεται χονδρό παιχνίδι. Ζαβερδιανοί πρέπει να προστατεύσουμε το τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντιδήμαρχε Φραδέλο γνωρίζεις για τη συνάντηση στην Αθήνα που αναφέρεται στο άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα γνωστά παπαγαλάκια συμφερόντων από τη Πάλαιρο που έγραφαν απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για το Κώστα όταν φώναζε ότι ο ΧΥΤΑ δεν λειτουργεί σωστά, τώρα έχουν εξαφανιστεί. Δάσκαλε κάνε το αγώνα σου. Να ξέρεις δεν είσαι μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατσαμπίρη για τι δωράκι και από που μίλησε ο Κασόλας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο; Αν δεν ισχύει προφανώς πρόκειται για συκοφαντία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν γίνεται τίποτε καλό σ΄αυτό το τόπο και από κανέναν ή δεν μπορείς να τα δεις; Πιστεύω ότι θα υπάρχουν και κάποιοι που προσφέρουν κάτι θετικό ,με τα μέσα που διαθέτουν. Δεν έχω ακούσει ούτε μια κουβέντα. Αυτή η στάση κάπως λέγετε. Ο "αγώνας σου" δικαιώνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο