Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η Αντιπεριφερειάρχης Χ. Σταρακά σε επιθεώρηση εργασιών στο οδικό δίκτυο

Επιθεώρηση εργασιών πραγματοποίησαν την Παρασκευή 12/5 η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά και οι τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο έργο του επαρχιακού οδικού δικτύου Μοναστηράκι-Πάλαιρος – Μύτικας.
Το έργο αφορά στη συντήρηση  του επαρχιακού οδικού δικτύου Μοναστηράκι – Πάλαιρος - Μύτικας ετών 2015-2016 και έχει προϋπολογισμό 700.000 ευρώ......

Πρόκειται για τη συντήρηση τμήματος της επαρχιακής οδού Βόνιτσα-Πάλαιρος - Μύτικας και του δρόμου Θύρρειο – Μοναστηράκι - Βόνιτσα. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2014 και οι εργασίες που εκτελούνται με την τωρινή εργολαβία περιλαμβάνουν:

- Ανακατασκευή  οδοστρώματος σε τοπικές καθιζήσεις.
- Καθαρισμό τάφρων και οχετών.
- Επούλωση λάκκων με ασφαλτόμιγμα.
-Κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης ασφαλτομίγματος μεταβλητού πάχους όπου χρειάζεται.
- Διαγράμμιση του οδοστρώματος, τοποθέτηση πινακίδων και πλαστικών οριοδεικτών.
Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο έργο «Βελτίωση οδού Κουβαράς - Φυτείες - Αστακός και Φυτείες - Κατούνα - Μύτικας» για να διαπιστωθεί  από κοντά η εξέλιξη και η πρόοδος των εργασιών βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί.
Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ.Σταρακά δήλωσε σχετικά:

«Επιβλέπουμε τις συντηρήσεις του επαρχιακού δικτύου στο πολύ σημαντικό κομμάτι Μοναστηράκι – Πάλαιρος - Μύτικας καθώς ο κυκλοφοριακός φόρτος αναμένεται να αυξηθεί λόγω καλοκαιριού. Παράλληλα, διαπιστώνουμε από κοντά την πρόοδο στο έργο Κουβαράς - Φυτείες και από εκεί προς Κατούνα και Μύτικα διότι θεωρούμε ζωτικής σημασίας το να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, κάτι που παρακολουθεί τακτικά και ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας».

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟ θΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΡΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΥΘΕΩΡΙΣΕΙ ΕΡΓΟΥ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΕΠΥΘΕΩΗΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο