Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ: Την επόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις εγγραφής των παιδιών σε παιδικούς σταθμούς


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,
Φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς) για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς το Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου.
Ενόψει της δημοσίευσης της Νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εντός του Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν αξία τοποθέτησης (voucher) και να εγγράψουν τα παιδιά τους   θα πρέπει:
1. Να έχουν υποβάλει την φετινή φορολογική τους δήλωση, που αφορά τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 (από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα, σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύουν με αποκλεισμό.

2. Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και το ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση.

3. Όσες μητέρες είναι άνεργες να φροντίσουν να ανανεώσουν την κάρτα ανεργίας ή αν δεν έχουν να εκδώσουν άμεσα.

Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, θα  περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση.
Είμαστε σίγουροι ότι με την συνεργασία όλων, οι διαδικασίες θα εξελιχθούν ομαλά και τα αποτελέσματα συνολικά θα είναι καλύτερα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε τις ώρες λειτουργίας με τους αντίστοιχους Παιδικούς Σταθμούς
ΔΠΣ ΑΣΤΑΚΟΥ :    26460 41204
ΔΠΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ:  26460 51427
ΔΠΣ ΦΥΤΕΙΩΝ:      2646022003

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο