Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Περιπετειώδεις συλλήψεις, επεισόδιο με ρομά και τραυματισμοί αστυνομικών την περασμένη νύχτα στο Αγρίνιο

Συνελήφθη στη 01:00 της περασμένης νύχτας στο Αγρίνιο 39χρονος Ρομά μετά από καταδίωξη του οχήματος του απο αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.....

Το όχημα καταδιώχθηκε καθώς τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό φέρονται να ενεπλάκησαν σε υπόθεση κλοπής. Ωστόσο μέσα στο αμάξι βρισκόταν και 35χρονος στη θέση του συνοδηγού που όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα αυτός πήδηξε στη θέση του οδηγού και διέφυγε προς τα Αι Βασιλιώτικα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέα καταδίωξη.
Στον οικισμό των Ρομά προκλήθηκε επεισόδιο σε βάρος των αστυνομικών με αποτέλεσμα αυτοί να τραυματιστούν ελαφρά, από την επίσης 35χρονη γυναίκα του άνδρα που αναζητεί η αστυνομία, η οποία και συνελήφθη, όπως και από άλλα μέλη της οικογένειάς του και περίοικους του οικισμού.
Τα στοιχεία του 35χρονου είναι γνωστά και αναζητείται ακόμα από την αστυνομία.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Σήμερα τα ξημερώματα, στο πλαίσιο ερευνών αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, για διάπραξη κλοπής στην Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, εντοπίστηκε όχημα με δυο άτομα, το οποίο δεν έφερε κρατικές πινακίδες και συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός.
Αστυνομικοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο των δραστών, στο οποίο επέβαινε ο 35χρονος συνεργός του συλληφθέντα και ταυτοποίησαν τα στοιχεία του. Στη περιοχή Αγιοβασιλιώτικα Αγρινίου, ο δράστης προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, αλλά δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του, καθότι αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας τους όλως ελαφρά, συνεπικουρούμενος από μέλη της οικογένειας του και περιοίκους.
Σήμερα το πρωί, συνελήφθη η 35χρονη σύζυγος του δράστη, κατηγορούμενη για απειλή, εξύβριση και αντίσταση. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του 35χρονου και άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη”.
agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο