Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τετ-α-τετ κτηνοτρόφων της Λεπενούς με τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής

«Θερμό» ήταν χθες το τετ-α-τετ κτηνοτρόφων της Λεπενούς με τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας (πρώην νομαρχία) στο Μεσολόγγι.
Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τη στάση που κρατά η εν λόγω Διεύθυνση το τελευταίο διάστημα , μετά από τους ελέγχους των βοοειδών που ενήργησαν κλιμάκια του ΟΠΕΚΕΠΕ, μια υπόθεση που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο. Οι θέσεις των κτηνοτρόφων εκφράστηκαν με κοινοβουλευτική ερώτηση του Μάριου Σαλμά και με την χθεσινή τους ανακοίνωση-καταγγελία με την οποία κήρυξαν ανεπιθύμητους στη Λεπενού τους Κατσιφάρα- Σταρακά γιατί… «αφήνουν τον Διευθυντή να εκτελεί απερίσπαστος τα καθήκοντα του (έως ότου διαλευκανθεί έστω η υπόθεση)».

Σήμερα ωστόσο περίπου 30 κτηνοτρόφοι μετέβησαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας. Την πολιτική ηγεσία δεν τη συνάντησαν καθότι η κυρία Σταρακά βρισκόταν στη Βόνιτσα για τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. Συνάντησαν ωστόσο τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής κ. Νικολόπουλο και του εξέφρασαν τις απόψεις τους σε κλίμα… λεκτικής έντασης. Ο υπηρεσιακός παράγοντας πάντως τους κάλεσε να απευθυνθούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

 http://www.agrinionews.gr/

1 σχόλιο:

  1. μην κανης πισω κρατος εχει γεμηση ο τοπος να κανετε ελενχους για καλο ολους εμας που εχουμε παραπανο ζοα ημαστε μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο