Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Αυλαία στην καλύτερη χρονιά της ιστορίας του ο Αίολος Αστακού

    Μια ονειρεμένη χρονιά έλαβε τέλος για τον Αίολο Αστακού, ο οποίος ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στην πρώτη του χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
     Η ομάδα μας πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της, χάνοντας μαχητικά από τον Ηρακλή στο τελευταίο παιχνίδι στο Ιβανώφειο με 68-60 και έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής στη συμμετοχή του στα play off......
 
      Παρά την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη από τον κόσμο του “Γηραιού”, οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και πάλεψαν ηρωικά μέχρι το φινάλε του ματς, δείχνοντας πως τα φετινά τους επιτεύγματα ήταν κάθε άλλο παρά τυχαία.
    Οι γηπεδούχοι είχαν σε αρκετά διαστήματα διψήφια διαφορά και έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό, αλλά οι αθλητές μας δεν τα παράτησαν ποτέ, έκαναν αντεπίθεση στο τέλος και έπεσαν με ψηλά το κεφάλι και έπειτα από παλικαρίσια μάχη.

Ο Βασίλης Κιτσούλης ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων, όμως υπήρξε πλουραλισμός στο σκοράρισμα (Χαρισμίδης 9, Κακλαμάνος 9, Γκιζόγιαννης 8, Μπρόζος 7, Λυμπάρης 7) και αστείρευτη ενέργεια στην άμυνα απ’ όσους πάτησαν παρκέ.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΙΟΛΟΣ 68-60

Διαιτητές: Σταματόπουλος-Παφίλης-Ξενικάκης

Δεκάλεπτα: 20-13, 40-27, 56-42, 68-60.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 10, Γιαννακίδης, Τότσιος 13 (2), Ονάσογλου, Δέσπος 7, Χρυσόπουλος 8 (2), Γκαγκαλούδης 4, Κάτσιος, Ταουσάνης, Ρουτκάουσκας 15, Χείλαρης, 5 (1) Καλαϊτζίδης 6 (1).

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Κουταλιανός): Μπρόζος 7 (1), Γκιζόγιαννης 8 (2), Κουμπούρας 5 (1), Παπαδιονυσίου 4, Κατσαρές, Γκάτζιας, Κακλαμάνος 9 (2), Κιτσούλης 11, Κασαμπαλής, Χαρισμίδης 9, Λυμπάρης 7, Δουρούκης.
aiolosastakou

1 σχόλιο:

  1. Είναι τιμή η πορεία για την ομάδα του Αιόλου. Ας αναλογιστούν οι προπονητές της εξέδρας που είδαν μπάλα καλαθοσφαιρας πριν τρία -τέσσερα χρόνια την πορεία ενός χωριού στα γήπεδα της α2και την πετυχημένη παρουσία με ομάδες ιστορικές του αθλήματος.Ας αφήσουν τους ανθρώπους που ξέρουν το άθλημα να κάνουν τη δουλειά τους.Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο τον προπονητή τους αθλητές και τους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο