Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Παρουσίαση παραμυθιού στον Αστακο: Η αγάπη βασιλεύει στην Πιρπιρίτσα

Οι εκδόσεις Λυκόφως σας προσκαλούν στη παρουσίαση του παραμυθιού της Ζέτας Πολίτη "Η αγάπη βασιλεύει στη Πιρπιριτσα", το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 ,στις 19:30, στο καφε Εν Πλω, παραλία Αστακού. 
Για το παραμύθι θα μιλήσουν η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Κατερίνα Θεοδωρου και η νηπιαγωγός Αλέκα Κουμέλη. 
Σας περιμένουν ζωγραφική και διασκέδαση σε μια εκδήλωση με εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!....

Η Ζέτα Πολίτη  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η έμφυτη αγάπη της  για τα παιδιά ήταν αναπόφευκτο να  την  οδηγήσει να επιλέξει το επάγγελμα της παιδαγωγού, με στόχο να τους  μιλάει για τη δύναμη της  ανιδιοτελούς αγάπης,  που δεν έχει όρια, είναι ανεκτίμητη, υπέροχη και  μεταμορφώνει τη ζωή των ανθρώπων». Έτσι, έρχεται  «Η αγάπη βασιλεύει στη Πιρπιρίτσα» και η Ζέτα  κάνει το ντεμπούτο της στη συγγραφική ζωή με ένα διδακτικό και διασκεδαστικό παραμύθι. Το παραμύθι κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, με εικονογράφηση της Δήμητρας Πέππα.
Πρωταγωνίστριες μία μπάμπω και μία κοπελίτσα που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Η γιαγιά Μερσίνα ζει σε ένα χωριό, την Πιρπιρίτσα, μακριά από τους συγχωριανούς της, που την αποφεύγουν λόγω του κακότροπου χαρακτήρα της. Κάποια στιγμή, στη ζωή της μπάμπως εμφανίζεται η γλυκιά και όμορφη Λητώ, η οποία αναζητά στέγη.
Πώς θα αντιδράσει και τι θα σκεφτεί η δύστροπη Μερσίνα, όταν βρει τη Λητώ έξω από το κοτέτσι της;
Τι αλλαγές θα φέρει το κοριτσάκι στη ζωή της γιαγιάς;
Πώς η αγάπη θα τρυπώσει στην καρδιά της;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο