Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Μεσολόγγι: Βραβεύσεις διακριθέντων στα Μαθηματικά(ΦΩΤΟ)


Δεκάδες μαθητές από τη Νοτιοδυτική Αιτωλοακαρνανία βραβεύτηκαν πριν λίγο στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας από το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Σε μια όμορφη εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από μεγάλη κοσμοσυρροή μαθητές από το Μεσολόγγι, το Ξηρόμερο, τη Μακρυνεία και τη Ναυπακτία έλαβαν τους επαίνους τους και δέχθηκαν ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Πρόκειται για διακρίσεις μαθητών Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών του νομού μας σε Πανελλήνιους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς το σχολικό έτος 2016 -17.
Η αρχή έγινε με τους χαιρετισμούς αιρετών του δήμου Μεσολογγίου (Σπ. Καρβέλης - Τ. Σκαρμούτσος) του προέδρου του παραρτήματος Κ. Γιαννακά ενώ παραβρισκόταν και μίλησε ο Ανάργυρος Φελλούρης, καθηγητής του ΕΜΠ και πρόεδρος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταρείας.
Όπως σημειώθηκε, ιδιαίτερη επιτυχία είχαν φέτος μαθητές της περιοχής Μεσολογγίου ενώ αναφέρθηκε και το παράδειγμα του Παλαιριώτη, Νέστορα Χαχάμη ο οποίος μετά από μεγάλες διακρίσεις σε διεθνείς και βαλκανικούς διαγωνισμούς, πήρε υποτροφία και σπουδάζει στο φημισμένο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ, της Μασαχουσέτης.
























http://www.aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο