Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Σε τροχιά πολιτικής κατάρρευσης ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Φίλοι Αναγνώστες
      Πραγματοποιήθηκε χθες 19 Μάη 2017 η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στη Βόνιτσα. Μια ενέργεια θετική την οποία χαιρετίσαμε από τη πρώτη στιγμή. Η αμφίδρομη σχέση-επικοινωνία αιρετών και πολιτών είναι σίγουρα πολιτική πράξη υψίστης σημασίας.

-Εντάχθηκε στο ΠΕΠ με 52,4 εκατ. ευρώ το Βόνιτσα-Λευκάδα και Άκτιο-Άγιος Νικόλαος. Θεωρούμε σημαντική αυτή την εξέλιξη την οποία και χαιρετίζουμε. Όλο το βάρος θα πρέπει να δοθεί τώρα στο Αμβρακία- ΄Ακτιο.

         Η παρουσία του Δημάρχου κ. Αποστολάκη ήταν πολιτικά ανεπαρκέστατη. Δεν έχει κατανοήσει δυστυχώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Τα γελάκια, η αυτοπεποίθηση, η υπεροψία ανήκουν στο παρελθόν. Παρά τις προσπάθειες που κατάβαλε ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας και η Αντιπεριφερειάρχης κα Σταρακά  να σώσουν  τη κατάσταση, τούτο κατέστη αδύνατο.
      Έχει περάσει  ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα στη σφαίρα της πολιτικής κατάρρευσης. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Έσπειραν  ανέμους και  θα θερίσουν  θύελλες. Ακόμα είμαστε στα πρωτοβρόχια........



      Ευχόμαστε για το τόπο μας μέχρι να ολοκληρωθεί ο χρόνος που έχουν τη πολιτική νομιμοποίηση να διοικούν και να παίρνουν αποφάσεις, να πολιτευθούν με πολιτική σύνεση. Ουδείς αναντικατάστατος Δήμαρχε κ. Αποστολάκη. 
      Η απουσία  πολλών  μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των τοπικών συμβουλίων κρίνεται πολιτικά απαράδεκτη. Δεν γνωρίζω αν είχαν ενημερωθεί για τη συνεδρίαση αυτή επισήμως. Η παρουσία των Δημοτών ήταν ελάχιστη. Η παρουσία των φορέων επίσης ελάχιστη. Τούτο πρέπει να προβληματίσει τη Δημοτική Αρχή. 

      Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης υπάρχει; Δεν μίλησε καν ο κ. Φερεντίνος. Δεν γνωρίζω τους λόγους. Ο Στρατηγός κ. Γεροκωστόπουλος μίλησε για ένα σοβαρότατο θέμα  την άρδευση  του κάμπου Παλαίρου- Πογωνιάς. Στρατηγέ για το ΧΥΤΑ, για το βιολογικό, για το δρόμο Πογωνιάς- Πλαγιάς αν κατάλαβα καλά  ότι έγινε, έγινε; Θα δούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

        Τονίζω για μία ακόμη φορά. Η χωματερή πολυτελείας που ονομάζεται ΧΥΤΑ έχει ελλείψεις και ελαττώματα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ και ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ. Αυτοί που ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. Αυτό τόνισα και στην ομιλία μου.
      -Η παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου κ Κολοβού Γιάννη  ήταν θετικότατη. Είπε αλήθειες που πρέπει να προβληματίσουν τη πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας.

Αγαπητοί Αναγνώστες
     Ζητήσαμε εγγράφως το λόγο και θέσαμε τα θέματα επί της ουσίας. Στον ελάχιστο χρόνο που είχαμε δυνατότητα να μιλήσουμε, τονίσαμε όσο το δυνατό περισσότερα μπορούσαμε, από αυτά που περιέχονται στην ανοιχτή επιστολή που διαβάσατε προσφάτως. Δεν θέλω να τα επαναλάβω γιατί τα γνωρίζετε. 
      Έθεσα ένα καινούργιο στοιχείο και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας χρειάζεται Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο από συστάσεως του μέχρι σήμερα. Ο μερικός διεξάγεται ήδη από καιρό. Χρειάζεται όμως πλήρης από Οικονομικούς Επιθεωρητές. 
      Ο έλεγχος από μόνος του δεν ενοχοποιεί κανέναν και τίποτε. Τα αποτελέσματα του είναι άλλο θέμα.  Είπα ότι στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας το πρωτόκολλο πρέπει να αρχίσει από το ένα. 
       Ζήτησα να καταγραφεί. Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Στο δελτίο τύπου της περιφέρειας που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση ανάμεσα στα άλλα αναφέρεται: 
Στα ολοκληρωμένα έργα:
1)-Αποχετευτικό δίκτυο και βιολογικός καθαρισμός Παλαίρου 10.000.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:
Τόνισα στην ομιλία μου. 
Το έργο λέγεται Αποχετευτικό δίκτυο και βιολογικός καθαρισμός ΠΑΛΑΙΡΟΥ- ΔΕΠΟΣ- ΠΟΓΩΝΙΑΣ ,  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ  και  δεν  έχουν ΤΗΡΗΘΕΙ οι ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Αυτοί που θα υπογράψουν την ολοκλήρωση ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. 

2)-Ανάπτυξη και εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας αξίας 386.424,69 ευρώ !!!!!!!.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:
Τόνισα στην ομιλία μου. 
Πέρα από μία ιστοσελίδα που θα μπορούσε να τη φτιάξει ένας τριτοετής φοιτητής της Πληροφορικής ΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;  Απάντηση δεν πήρα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Η επόμενη δημοσίευση για δαπάνες του Δήμου θα γίνει τη ΠΕΜΠΤΗ 01-06-2017. Ανάμεσα στα άλλα θα υπάρχουν στοιχεία που αφορούν το πρώην Δήμο Μεδεώνος.


33 σχόλια:

  1. Δάσκαλε είπες τη πραγματικότητα με θάρρος και ευθύνη. Έχουν πανικοβληθεί. Τους έσπασε ο τσαμπουκάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορει να κανει τιποτα σωστο ο αποστολακης.Κατωτερος των περιστασεων.
    Aφού δεν τόχεις βρε Γιωργο!!!
    Τι το θές να το παίξεις άνετος και να παπαγαλίζεις διαβαζοντας τα έργα του σολδατου σαν δικά σου.
    Ρεζιλίκι κατάσταση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δάσκαλε εχθές τη σε έκανε να εξομολόγησε στο τη ψηφίσες ? Και μάλιστα να λες και ψέματακια σαν κακομηρης όταν σε κατάλαβαν ότι λες ψέματακια και σου το είπαν ήμουν δίπλα για να καταλαβεις ποια είμαι πόσο άσχημα ένιωθα με τη συμπεριφορά σου. Το διθεν λιοντάρι που έγινε λαγός αν όχι πολιτικό λαμογιο. Πιστεύω να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου, στο δάσκαλο θα κάνει καλό για να μην γίνεται. Αυτό που ανεφερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο. Διάβαζε ο Δήμαρχος τα προβλήματα του Δήμου . Ούτε αυτά δεν έχει τη δυνατότητα να πει απέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠ ΕΞΩ? ΓΙΑ ΠΕΡΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙ?

      Διαγραφή
  5. Θλιβερή παρουσία του Δημάρχου. Ανήσυχος, προβληματισμένος και φοβισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φερεντίνε το να μην μιλάς σημαίνει ότι κάτι σε συγκρατεί. Εμείς σε ψηφίσαμε . Μας έχεις απογοητεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κατασταση δυστηχως τραγικη.Απο τη μια Αποστολακηδες και απο την αλλη Φερεντιναιοι.Παρατηρητες αυτων που αποκαλυπτει ο δασκαλος να σου λενε οτι ο Αποστολακης διαβαζει αυτα που ειχε στο προγραμμα ο Σολδατος.Μιλαμε για πανηγυρι.Τα παιδακια του κοσμου δεν εχουν δουλεια και οι ποταποι σφαζονται απο τωρα για το ποιος θα γλυφει καλυτερα τον ΓΑΠ η τον δεξιο.Τρελα παρτυ με τα χαρτικα με λεφτα δικα μας.Ας τα ζητησουμε πισω απο το ΒΑΣΙΛΑΚΟ η απο τον ΤΣΑΚΑΛΗ αναλογα.Απο τον Τζεφριο η απο τον Ζαφειρουλη,απο τον ΚΤΙΣΤΗ η τον ΝΤΙΝΟ κτλ.Μιλαμε για τον κοπρο του ΑΥΓΕΑ.Και εμεις τους ανεχομαστε.Ως ποτε ρε παιδια...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ασχολείστε πλέον κωστα με τους Αποστολάκηδες. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. Εκείνο που πραγματικά μου κάνει εντύπωση είναι ο Φερεντίνος.
    Το έχει χάσει τελείως; Τόση σιωπή; Γιατί τι θα κερδίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ να συγκριθεί με τον ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ σε μυαλό και αξιοσύνη;
    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ τα βρήκε όλα στα πούπουλα και στηρίχθηκε στο ΠΑΣΟΚ για να μπεί στην εφορία με μέσον. Όταν ανοίξει το στόμα του να βγαλει λόγο δεν βγαζεις νόημα απο τις αρλούμπες. Γι αυτό προχθες στο περιφερειακό τον ειχαν γραμμενο το λόγο του.
    Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ πήγαινε με μπαλωμένο παντελόνι στο Γυμνάσιο Βόνιτσας και στηρίχτηκε μόνο στις δικές του δυνάμεις για να μπει στο μαθηματικό.
    Στη συνέχεια ήταν ο καλύτερος εκπαιδευτικός μαθηματικός και το πιο κοφτερό μυαλό του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλοι δημοτικοι συμβουλοι απουσιαζαν αφου ξέχασε να τους καλέσει γραπτά η τηλεφωνικά η δημοτική αρχή... 2 αντιδημαρχοι δεν πάτησαν το πόδι τους γιατι φαίνεται ότι είχαν σοβαρότερες δουλειές να κάνουν...κι ο δήμαρχος μπαμπαλιζε ψυθιριστα τα εργα του πρωην δημάρχου...
    Κρίμα. Παραπαίει η δημοτική παράταξη του δημάρχου! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλά εκανε και διάβασε ο αποστολάκης αυτα που του εγραψαν για τα έργα. Σαν συγχρονος Παττακος με το μυστρι, αναγνώρισε ότι ο Σολδατος έτρεξε τα έργα και χίλια μπράβο αυτό είναι γνώρισμα μεγάλων πολιτικών ανδρών. χαχαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ;
    Ότι είναι ολοκληρωμένο το έργο: "Ανάπτυξη και εφαρμογή ψηφιακών υπηρεσιών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας αξίας 386.424,69 ευρώ!!!!!!!"

    Και που είναι; άφαντο ή εξαφανίστηκε;
    και πότε θα κόψετε τις κορδέλες;

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ. Όσο το είδατε κι εσεις τόσο το είδαμε και μεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γατάκια, μια χαψά σας έχει ο Αποστολάκης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλό κομματοσκυλο εισαι του αποστολάκη. τι μισθό παίρνεις για να γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αποστολακη τι το ηθελες το συμβουλιο στην βονιτσα αντι για φιεστα εγινε φιασκο και το μονο που εμεινε οι μπυρες που τσακισαν κατι κατνιωτες στου κουτουρινη τζαμπα βεβαιως αφου πληρωνουμε τα κοροιδα αληθεια στο αστακο στην ναυπακτο στο αγρινιο κλπ εγινε κατι τετοιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5:11 μμ Κυρία μου δεν γνωρίζω ποια είστε.

    Εγώ ψήφισα τη πρώτη Κυριακή των Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωεκλογών εκλογών τα εξής:
    Στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας τον εαυτό μου που ήμουν υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Στις Περιφερειακές εκλογές το Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στις Ευρωεκλογές το Ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

    Την Δεύτερη Κυριακή ψήφισα.
    Στο Δήμο Ακτίου -Βόνιτσας το σημερινό Δήμαρχο κ Αποστολάκη.
    Στις Περιφερειακές το σημερινό Περιφερειάρχη κ Κατσιφάρα.

    Στις Εθνικές εκλογές του 2015 ψήφισα το ΚΚΕ.

    Αν γινόταν εθνικές εκλογές τη Κυριακή θα ψήφιζα ΚΚΕ.

    Αυτά είναι γνωστά σε όλους.

    Γράψτε σας παρακαλώ το όνομα σας και αν έχετε ήθος και αξιοπρέπεια πείτε μου που είναι το ψέμα; Τι διαφορετικό είπα και σε ποιόν;

    Γράφετε. Για κακομοίρης, αλήθεια κυρία μου σε μένα απευθύνεστε; Το δήθεν λιοντάρι που έγινε λαγός αν όχι πολιτικό λαμόγιο. Δεν κατανοώ τι εννοείτε; Τα περί λαγού και πολιτικό λαμόγιο για μένα τα θεωρώ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ εκ μέρους σας και σας παρακαλώ επώνυμα ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ και ζητήστε συγνώμη.

    Μία κυρία να κρυφακούει, να μεταφέρει ανώνυμα, πράγματα που δεν είπα θεωρώ τουλάχιστον ΑΠΡΕΠΗ την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.

    Στο Κώστα Θ Τριαντακωνσταντή αυτά ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΝΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ. Είναι προβοκάτσιες εναντίον μου από τις οποίες είμαι μαθημένος πολλά χρόνια. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    Αγαπητή μου Κυρία για τα συμβαίνοντα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας γιατί δεν πήρατε το λόγο να μιλήσετε; Ποια η θέση σας για τις δύο Δημοτικές Αρχές πρώην και νυν του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας; Εγώ καθαρά είπα ΕΙΜΑΙ ΥΠΗΡΗΦΑΝΙΟΣ ΠΟΥ και στις ΔΥΟ ΚΑΝΩ ΔΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Αυτό τον αγώνα που κάνω πως τον κρίνετε; Τις θέσεις που καταθέτω πως τις αξιολογείτε;

    Εδώ πάρτε θέση και αφήστε τις ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ. Με παρακολουθούν από φοιτητή μέχρι σήμερα πολλοί και διάφοροι σε πολλά επίπεδα. Δεν βρήκαν απολύτως τίποτε ΜΕΜΠΤΟΝ. Κάντε και σεις το ίδιο. Θα απογοητευτείτε.

    Αν δεν απαντήσετε επώνυμα έχετε άθλια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και να λυπάστε για τον εαυτόν σας. Αυτά προς το παρόν.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5:11 Ντροπή σου να γράφεις τέτοια πράγματα για το Κώστα. Πες το όνομα σου αν έχεις θάρρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα γνωστά παπαγαλάκια συμφερόντων από τη Πάλαιρο που έβριζαν το Κώστα άφαντα, κούρνιασαν. Πηγαίνετε ρε μια ημέρα, να πείτε επώνυμα αυτά που γράφατε; Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Κώστας και ο Γιάννης ο Κολοβός είπαν μεγάλες αλήθειες. Αποστολάκης και Φερεντίνος μούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακόμα είμαστε στα πρωτοβρόχια λέει ο δάσκαλος. Κώστα συγχαρητήρια όλα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε ξεφτιλισμένη 5:21 γράφεις κακομοίρης και πολιτικό λαμόγιο ο Κώστας; Δεν έχεις τσίπα φιλότιμο; Τα έχει βάλει με τη παρακμή και τη σαπίλα και αντί να του λες καλή δύναμη τον βρίζεις. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τριντακωνσταντή σε εκείνο το Λύτρα λίγα του είπες. Έπρεπε να του πεις περισσότερα. Αλλά άκουσα δεν σε άφηναν να μιλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. Δάσκαλε για το "αρπακτικό του Δήμου" τον Ζαφειρούλη μας έχεις βάλει σε αναμονή...πότε θα μάθουμε πόσο χαρτί σήκωσε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΥΒΡΙΣΤΡΙΑ 5:11:

    Σε ταϊζει σανό μπόλικο φαινεται ο Αποστολάκης.Μη ξεχνάς Γιδι ότι είναι και η εποχή που μαζεύουν και τα τριφύλλια τώρα??
    Η ψυχασθένεια δεν αντιμετωπίζεται βρίζοντας αλλά με φαρμακευτική αγωγη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα θέματα θα τα λύσουν οι Καραγιάννης η Σερεπίσου κλπ απο την αντιπολίτευση να κοιμάστε ήσυχοι όπως κοινούνται κι αυτοί.Ο Μωραιτης επίσης να μας πει αν πληρώθηκε ο Νίδας Ζαφειρούλης να βοηθήσουμε και εμείς για την σωτηρία του ΘΥΡΕΙΟΥ.
    Δρόμο σπίτι σας ανίκανοι παραιτηθείτε τώρα αλλιώς κάρυ για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 9:10 για τους παραπεμπόμενους στο πειθαρχικό τι έχεις να πεις; Για τα 185000 ευρώ του Μέλια του Τζεφριού τι λες; Ο Αποστολάκης πολιτικά τελείωσε. Ο Φερεντίνος είναι τελειωμένος. Ο τόπος χρειάζεται φρέσκα πρόσωπα. Αν τον αγαπάς πρέπει να στηρίξεις νέα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 5:11 σούργελο αντί να υποστηρίζεις τη προσπάθεια του δάσκαλου κάθεσαι και γράφεις κακομοίρης για το Κώστα. Ο Κώστας τα έβαλε με αυτά τα συμφέροντα που εσύ ούτε που να τα αναφέρεις δεν τολμάς. Κρίμα ,είσαι απαράδεκτη και κομπλεξική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι Αντιδήμαρχοι που είναι; Απαράδεκτη εμφάνιση Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής. Έδωσαν τη χειρότερη εντύπωση στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Αρχισαν να γίνονται και επικίνδυνοι για το τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τηλεφώνησα στο Κώστα για ευχές. Μου είπε ανησυχώ για το τόπο μας. Δημοτική Αρχή και Μείζονα Αντιπολίτευση τελείωσαν.Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν να καλύψουν τις ευθύνες τους. Η τοπική κοινωνία πρέπει να βγει στο προσκήνιο. Κώστα χρόνια πολλά και πάλι σου τονίζω πρόσεχε για τη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1:44 Μην αναζητάς τους Αντιδημάρχους γιατί είναι τόσο μεγάλοι πνευματικοί ογκόλιθοι που δεν καταδέχονται να συζητήσουν με αμόρφωτους και πνευματικά κατώτερους τους. Μόνο με τα μαχαιροπίρουνα επικοινωνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποιάν υποψιάζεσαι δάσκαλε ς
    Γιατί δεν μας το λες;
    παρά καθεσαι και ασχολείσαι μαζί της ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο