Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ- ΒΑΛΟΣΤΡΑΤΟ

Λακκούβες  χωρίς… τέλος




      Δεν έχουν τέλος οι… λακκούβες στο δρόμο λίγο έξω από την Χρυσοβίτσα. Είναι πολυκαιρισμένες, τις κλείνουν «πρόχειρα» και με την πρώτη βροχή ανοίγουν πάλι.
     Βλέποντας τις εικόνες φαίνεται καθαρά ότι ο  δρόμος είναι επικίνδυνος, οι λακκούβες έχουν πολλαπλασιαστεί, οι φθορές είναι μεγάλες και οι οδηγοί πλέον πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι παίζουν τη σωματική τους ακεραιότητα κορόνα γράμματα.
      Οι οδηγοί αυτοκινήτων διαμαρτύρονται καθώς καθημερινά οι περισσότεροι από αυτούς περνάνε στο δρόμο της Χρυσοβίτσας και όπως χαρακτηριστικά λένε καταστρέφουν τα οχήματά τους, (σκάνε τα λάστιχα σπάνε τα αμορτισέρ  κλπ) καθώς το βράδυ ή τις μέρες με βροχή οι λακκούβες δεν είναι ευδιάκριτες.
      Να τονίσουμε ότι ο δρόμος είναι κεντρικός προς το Μεσολόγγι και τα γύρω χωριά και καθημερινά περνάνε πάρα πολλά αυτοκίνητα.........






























15 σχόλια:

  1. Μπορή να μας πει ο δημοτικός σήμβουλος κ, Γεωργούλας ο οπίος όταν ήταν πρόεδρος του συλλόγου ΤΑ κόροντα έγραφε συνέχεια για της λακούβες τι έχει κανει τώρα που είναι στέλεχος του δήμου για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικινδυνες λακουβες στο δρομο χρυσοβιτσας Ξηρομερου - Βαλοστρατο αναφερει το Ximeromeronews.
    Ωστοσο εντυπωση μου προκαλει το γεγονος οτι προ λιγου καιρου η εφημερυδα του χωριου "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ" εγραφε πως το προβλημα εχει αποκατασταθει.Η απορια μου ειναι γιατι η συγκεκρυμενη εφημερυδα απέκρυψε την ειδηση υποστηριζοντας οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα υπονομευοντας την συνειδηση των κατοικων της περιοχης.Ειναι φανερο πλεον πως η υπερβολικη ανοχη των ντοπιων εχει κανει πολλους κυριους να χρησιμοποιουν μεσα οπως η εφημερυδα τους μεροληπτικα και να ενεργουν κατα το δοκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΟΤΙΚΟς ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΦΩΝΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗς ΛΑΚΟΥΒΕΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ . Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ στο δημο και σην περιφερεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εφημερίδα τα "ΚΟΡΟΝΤΑ " και ο Κος Γεωργουλας ΠΑΛΙΑ είχαν μάτια και έβλεπαν είτε υπήρχαν λακουβες είτε όχι ή οτιδήποτε άλλο και έγραφαν στην εφημερίδα, κοινώς έκαναν αντιπολίτευση στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Τώρα και πριν λίγο καιρό έγραψαν στην εφημερίδα ότι το θέμα με τις λακουβες δεν υπάρχει και αποκατασταθηκαν. Για τον Κο Γεωργουλα θα συμφωνήσω με το σχόλιο τού 6:42 ότι φώναζε για εντυπωσιακους λόγους και μόνο και πιο πολύ τον ένοιαζε η καρέκλα και όχι το χωριό του. Σε Δημοτικό Συμβούλιο τού Δήμου Ξηρομερου ένα από τα έργα πού προτάθηκαν από το Τοπικό Συμβούλιο Χρυσοβιτσας και σημαντικό για τούς Χρυσοβιτσανους ήταν τα ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ (όταν βρέχει πλημμυρίζουν οι δρόμοι και είναι απροσπέλαστοι από τούς πεζούς) ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ από όλους τούς Δημοτικούς Συμβούλους, Συμπολιτευσης και Αντιπολιτευσης πού ψήφισε ΑΡΝΗΤΙΚΑ ήταν ο κος Γεωργουλας λέγοντας πώς δεν χρειάζεται και δεν το έχει ανάγκη το χωριό του. Αυτό και άλλα πολλά δείχνουν πόσο ενδιαφέρεται για το χωριό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ9 Μαΐου 2017 στις 10:31 μ.μ.

    ορε συμπατριωτες αντι να κατηγορει ο ενας τον αλλο κυταξτε τι μπορειτε να κανετε για το
    δρομο αυτο ο οποιος ειναι πολυ πολυ αναγκαιος δρομος αλλα απο την εμπειρια που εχω
    απο τις αρχες του 80 που αρχισε να αναφαλτοστρωνεται δεν εγινε καλη δουλεια διοτι παντα προσπαθησαν με ψευτο μπαλωματα καθ οσον ο δρομος οταν προτοκατασκευασθηκε απλως εριξαν μια σφραγιστικη και επανω εκει καθε τοσο μπαλωματα.
    ο δρομοσ αυτος πρεπει να βελτιωθει και στο πλατος αλλα και στην ορατοτητα διοτι
    εξυπερετειοχι μονο τα χωρια του κατω ξηρομερου αλλα και την ευρυτερη περιοχη.
    Παλαιοτερα οταν τα χωρια ειχαν κοσμο το κτελ ειχε και συγκοινωνια
    Δεν ξερω αν ο δρομος ανηκει στην αρμοδιοτητα της τεως νομαρχιας η στο δημο
    οπου και αν ανηκει πρεπει να επισκευασθει
    θα ρωτησω αυριο και θα σας ειδοποιησω
    Γραψτε και το ονομασας ορε συμαπτριωτες . οι ξηρομεριτες ειναι αντρες με ολη τη σημασια
    τωρα θα μου πειτε τι διαολο καθεσαι και γραφες εσυ απο τη βονιτσα ,να γραφω συμπατριωτες γιατι το οδικο δικτυο ειναι το Α και το Ω για την αναπτυξη και γιαυτο αυτες τις μερες θα γραψω για εκεινο το ρεζιλικι εκει στο αρχοντοχωρι που κανης το γυρο του κοσμου
    με φιλικους χαιρετισμους
    νωντας νικακης βονιτσα εθελοντης οδικης ασφαλειας μελος του ιοασ παν μυλωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεωργουλας φταιει για ολλα αυτα που γυνοντε στη χρυσοβητσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί συμπατριώτες. ..
    Σχετικά με τονα δρόμο που αναφέρεται το διοικητικό συμβούλιο του Δήμου πήρε την απόφαση να γίνει μερική αποκατάσταση του δρόμου καθώς το κόστος είναι υπερβολικό για τον Δήμο μας ..
    Πέρσι ξεκίνησαν οι εργασίες και σε πολλά σημεία του δρόμου έγινε η αποκατάσταση το τελευταίο κομμάτι που είχε προγραματιστη να γίνει στην θέση στουρναρια γιατί κρίθηκε σκόπιμο και αναγκαίο και με την θέλησή του προέδρου της τοπικής κοινότητας να μην επισκευαστεί και να μένει σε εκκρεμότητα και τα υλικά να μεταφερθούν εντός της κοινότητας καλύπτοντας λακκούβες από την οικία Γεωργίου Γκόλια έως τις οικογένειες Γατζουδη. ..
    Εμένα προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο στην παραπάνω ενέργεια και έχω ζητήσει διευκρινησεις για τις εν λόγο ενέργειες. ..
    Πάντως για να γνωρίζεται ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή θα καλύψει και το υπόλοιπο κομμάτι του δρόμου...
    Γεωργουλας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πος θα το καλυψει με χομα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περιμενη να βρεξη γιανα καληφτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα καλυφθούν με.... Χώμα και θα.... Φυτευθούν με..... Βιολογικές...ντομάτεςςςςς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ:

    Ο κ. Γεωργούλας πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Προφανώς έχει τους λόγους του για να συκοφαντεί και να λασπολογεί εναντίον μου.
    Τον "πονάει" η γνωστή αμαρτωλή ιστορία όταν ψήφισε στο δημοτικο συμβούλιο να μην κατασκευαστεί το ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ στην ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ.
    Ο κ. Γεωργούλας κινείται με τρόπο δόλιο και συκοφαντικό, όμως δεν γνωρίζει αυτό που λέει χρόνια ο σοφός λαός μας «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».
    Είμαι εδώ να διαψεύσω κατηγορηματικά και να τονίσω ΟΤΙ Δεν ρωτήθηκα ποτέ και δεν ενημερώθηκα ποτέ απο ΚΑΝΕΝΑΝ της δημοτικής αρχής, για την μεταφορά των ασφαλτικών υλικών που προορίζονταν για τον αγροτικό δρόμο στο Κάμπο για τη βελτίωση τμημάτων του δρόμου μέσα στο χωριό μας.
    Υπεύθυνος για το έργο ήταν ΜΟΝΟ ο Δήμος Ξηρομέρου και η όποια παρέκλισση για την επούλωση λακκούβων μέσα στο χωριό (απο τη διάβρωση απο τα όμβρια ύδατα!) εκτιμώ ότι ήταν επιβεβλημένη για την ασφάλεια όσων περνούσαν στο δρόμο και δεν χωρούν ανεύθυνα παιχνίδια εντυπώσεων.
    Ευτυχώς οι κάτοικοι της Χρυσοβίτσας έχοντας ορθά κριτήρια, μπορούν ευχερώς να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποιος υπηρετεί την αλήθεια.
    Εκτός από την εμπάθεια του κ. Γεωργούλα, την οποία δεν μπορώ να ανιχνεύσω από που πηγάζει, είμαι έτοιμος να αντιπαρατεθώ με τον οποιοδήποτε, με επιχειρήματα, διαφάνεια, ειλικρίνεια για να δοθούν λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα του χωριού μας.

    ΥΓ1: Με το συμπάθιο, εδώ διψάει η αυλή μας κι εμείς ποτίζουμε τις ξένες; Αντί να ψηφίζουμε τα δικά μας έργα στο χωριό, τα καταψηφίζουμε κιόλας; Ελεος..
    ΥΓ2: Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, που συνεδρίασε σήμερα με εισήγηση του δημάρχου κ. Γαλούνη θα διατεθούν 15.000€ για "ΕΠΟΥΛΩΣΗ-ΑΠΟΚΤΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΚΚΟΥΒΩΝ" εκτός των άλλων δρόμων και στο δρόμο στον κάμπο της Χρυσοβίτσας

    Αυτά προς το παρόν.
    Με εκτίμηση
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τοπικής Κοινότητας ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρόεδρε είσαι ο ένας κ μοναδικός είσαι πρώτος με διαφορά μην μασάς....χόρεψε τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πες τους τα ρε Πρόεδρε,που έχουν μάθει μία ζωή στο απυρόβλητο.Μόνο λάσπη ξέρουν να πετούν και μετά να κάθονται στον πλάτανο και να κανονίζουν το επόμενο βήμα τους.Ποτέ δεν έχουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν κανέναν στα ίσια,μόνο μέσα απο τη φυλλάδα τους χρόνια τώρα σπέρνουν διχόνοια στο χωριό.Προχωρά και μη φοβάσαι τίποτα.Το χωριό είναι μαζί σου.Τους το απέδειξες στις εκλογές θα τους το αποδείξεις και στις επομενες που θα μείνουν πάλι με το όνειρο της παλινόρθωσης τους.Κράτα γερά.Ο κάλος ο"καπετανιος" στις φουρτούνες φαίνεται και οχι στις "μουρμουρες".Ο νοών νοητό...Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού δεν είναι Άξιοι μήπως να το πάρει μια εταιρεία.......κ,.....να βάλουν Διόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο