Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Συναντήσεις του ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ στο Υπουργείο Υποδομών για ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

       Τρεις συναντήσεις μέσα σε λίγες μέρες είχε ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης, με τον κ. Γιώργο Δέδε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, με τον κ. Σταύρο Καραγκούνη (από την Κυψέλη Αγρινίου), διευθυντή του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστου Σπίρτζη, όπου συζητήθηκαν θέματα οδοποιίας που αφορούν στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας..........

 
      Μέσα ένα πολύ καλό πνεύμα άριστης συνεργασίας συνεχίζονται οι συναντήσεις για θέματα οδοποιίας ανάμεσα στον Δήμο μας και την Περιφέρεια με τον περιφερειάρχη κ. Απ. Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάρχη κα Χρ. Σταρακά, όπως με και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.  Το πνεύμα της άριστης συνεργασίας επιβεβαίωσε και η πρόσφατη ένταξη του έργου: Οδικό δίκτυο Κατούνα –Λουτράκι με το ποσό των 3.550.000 €. 
       Πιστεύουμε, όπως όλα δείχνουν, πως μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εξελίξεις στα οδικά δίκτυα του Δήμου μας και θα δοθούν έτσι λύσεις σε προβλήματα που για πολλά χρόνια μένουν άλυτα και αφορούν στις από κοινού μακροχρόνιες προτάσεις και προσπάθειες του Δήμου μας και της Περιφέρειας.  
       Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας είχε επίσης συνάντηση και με τον νέο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Υποδομών κ. Αθανάσιο Βούρδα.

Γραφείο τύπου 

5 σχόλια:

  1. Για το δρόμο Πογωνιά- Πλαγιά τι έγιναν τα χρήματα και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ;Σε νομαρχιακό και δημοτικό επίπεδο ΠΑΛΑΊΡΟΥ- ΚΕΧΡΟΠΙΑΣ 20 χρόνια πανηγύριζαν για αυτό το δρόμο και κάθε παραμονές εκλογών έλεγαν σε έξι μήνες τελειώνει. Όλοι ξέρουμε τι έγινε. Τα χρήματα για το δρόμο προς τη Κεχροπούλα που πήγαν;Σολδάτος και Αποστολάκης χρωστάνε ενημέρωση στους Δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αποστολακης τι σχεση εχει με αυτο τωρα; μου φαινεται δεν ξερετε που γερνετε μερικοι εδω μεσα. Τραβα να ρωτησεις αυτους που ηταν υπευθυνοι εκεινα τα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3:33 γράψε το ονοματάκι σου και θα σου πω , πως έχει σχέση o Αποστολάκης και μάλιστα μεγάλη.Ρώτησε τον ,ξέρει που είναι και τι είναι η ΚΕΧΡΟΠΟΎΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Plaka kànete,o dromos loutraki katouna ,den tha ginei pote.Den ekanan tin enosi katouna Amvrakia konta sto xorio me mikro kostos.Tora na ta poune sto lakouva,kai ston kari pou tous koroideuoun.Oi ekloges erxontai ...dimosiografe ,gia na se doume tha to valeis to onomataki sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εαν, γίνουν να μας τα δείξετε για να τα μάθουμε και εμείς.Μας κοροϊδεύετε και εσείς με τα ...site...και νομίζετε πως τρώμε κουτόχορτο.Οι άνθρωποι είναι μόνο για χορούς και πανηγύρια.Έτσι ήταν και οι προηγούμενοι και θα είναι όλοι τους για πάντα ,στο Ελληνικό σύστημα.Το ουσιώδες και το αναγκαίο τίποτα,δυστυχώς!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο