Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
-Απίστευτο πολιτικό θράσος του Δημάρχου κ. Αποστολάκη. 
-Υποθέσεις του Δήμου ανέλαβε και διεκπεραίωσε το Δικηγορικό Γραφείο ΘΕΡΙΑΝΟΣ- ΤΖΕΦΡΙΟΥ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
-Η κα Τζεφριού είναι η σύζυγος  του Δημάρχου κ Αποστολάκη.

Ιδού τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής:
 ................................






********************

Πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτες ενέργειες.

Αγαπητοί Αναγνώστες, Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δημοτικοί Σύμβουλοι πράξτε το καθήκον σας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

27 σχόλια:

  1. Ατέλειωτα φαγοπότια συγγενών, ημετέρων χωρίς ντροπή. Αίσχος, μπόχα και βρωμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κράτος, εισαγγελεύς υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη παρακμή. Φαυλότητα ολκής. Πλιάτσικο χωρίς ντροπή. Αυτός είναι ο Γεωργοθόδωρος. Μυαλό δεν βάζει. Μπράβο δάσκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα μπορείς μετά από αυτό να είσαι στη θέση σου; Αν μπορείς τότε .......... Λάκια έχεις ξευτελιστεί. Σου έδωσε τη δυνατότητα να υπογράφεις αντί αυτού. Και με το λίγο μυαλό που διαθέτεις νόμισες ότι απέκτησες εξουσία. Αυτά παθαίνουν οι πολιτικοί γυρολόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πάντας το είπε καθαρά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο: << Ο Δήμος είναι μαγαζί>>. Πολλά ήξερε φαίνεται. Ουδείς δεν δείχτηκε. Φιλότιμο δεν υπάρχει ρεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαντάζεστε τι γινόταν, όταν δεν υπήρχε διαύγεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεπεράστηκε κάθε όριο ανοχής. Εδώ πρόκειται για απίστευτη βλακεία ή ξεδιάντροπη καταπάτηση κάθε νόμου γραπτού και άγραφου. Δήμαρχε Αποστολάκη ζήτα τουλάχιστον συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι Κώστα που σε είχα συμμαθητή. Από τότε φαινόσουν ότι ήσουν ασυμβίβαστος. Μας έδινες τετράδια σου και διαβάζαμε. Μας βοηθούσες γιατί ήσουν πολύ καλός μαθητής. Τώρα δίνεις μάχη να μας ενημερώνεις. Να είσαι καλά. Πάντως να φυλάγεσαι. Είναι εξαγριωμένοι μαζί σου. Προχώρα, ξέρω δεν τους φοβάσαι. Προσοχή όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δάσκαλε ,το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Δυστυχώς ο Δήμος έπιασε πάτο. Γιώργο μας απογοήτευσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα είπαμε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου κι ο Αγρινιώτης δικηγόρος Νεκτάριος Φαρμάκης φταίει για την κατάντια του Ξηρομέρου και γενικά της Αιτωλοακαρνανίας, να μην ρίχνουμε τα πάντα στον πρώην Πασόκο νυν Συριζαίο έντιμο Δήμαρχο Ξηρομέρου Mister Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσωπικα εχω κάνει πολλη δουλεια για να βγει ο Αποστολάκης δήμαρχος, αρκετα για μοριοδοτηση για να παιρνω κι εγω κανα εργο. Το προβλημα μου ειναι όμως οτι δεν είμαι άνθρωπος της αυλής του και δεν ανήκω στον οικογενειακό του κύκλο. Θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω μια μεταταξη απο πρωην ψηφοφόρος και αγωνιστης του συνδυασμού, σε άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του δημάρχου (έστω κουμπάρος), και αν ναι χρειαζεται να δωσω και εξετασεις; Παρακαλω οποιος γνωριζει να βοηθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο Στο 30ΑΝΤΗ που Βγαζει Τα Απλυτα Στην Φορα. Να Τα βλεπει ο Κοσμος και Σιγα Σιγα να καταλαβουν τι Ψευταραδες ειναι εκει στο Δημαρχειο. Ενω υπαρχουν τοσοι Ανεργοι, Αυτοι κοιτανε την παρτη τους το Τομαρι τους. Μπραβο και ΠΑΛΙ Μπραβο Κωστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περσυ το καλοκαίρι ο Αποστολακης έκανε διακοπές στην Πογωνιά. Εγώ που είμαι απο την Ζαβέρδα δεν πρέπει κανονικά να έχω κάποιου είδους συγγένεια τώρα με τον Αποστολάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ξάδελφος, η γυναίκα του ξάδελφου, ο Κουνιάδος, η γυναίκα του κουνιάδου, όλο το σόϊ.... Ο Κουμπάρος και η γυναικα του, συγγενείς, Μήτσοι, Τάκηδες, σιτίζονται ΟΛΟΙ από το δημοτικό ταμείο.
    Στο τέλος θα διορίσουν και τις μάνες τους. Η νοοτροπία πως το δημόσιο χρήμα είναι προσωπικό/οικογενειακό τσιφλίκι ή ιδιόκτητο μαγαζί, πρέπει κάποτε να τελειώσει.
    Καλα δεν ντρεπονται,, δεννννννννννννν υπαρχει ευθυξία... λίγο τσίπα ρε παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάρτε το ταμείο του Δήμου στα σπίτια σας. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Μια παραίτηση δεν θα υπάρξει; Πως τα δέχεστε δημοτικοί σύμβουλοι όλα αυτά χωρίς να μιλάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καντε υπομονη κ θα γελασει το πανελληνιο. Ποιος Ακης κ ποιος Παπαντωνιου! Εδω μιλαμε για Πατριαρχη της διαπλοκης...
    Το κλεφτοπασοκ μπροστα ατον Αποστολάκη μοιάζει σαν αγγελούδι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ:
    Φιλαράκο, την πάτησες, τα μόρια του αγώνα που έκανες για τον αποστολάκη δεν μεταφέρονται. Έψαξα και ρώτησα...
    Κάτσε και γλυψε τωρα μπας και σου πετάξουν κανα κόκκαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην ισοπεδωνουμε τα παντα.καταρχην θελω να πω οτι δεν ψηψισα Αποστολακη και εκανα αγωνα για τον φερεντινο,αλλα οι συνεργατες της γυναικας του πρεπει να μην ξαναδουλεψουν επι θητειας του η να την διωξουν για να βρουν δουλεια,ελεος στην βονιτσα ολοι ειναι φιλοι συγγενεις γνωστοι,αυτοι τη πρεπει να κανουν να μην ξαναπιασουν δουλεια για 5 χρονια μηπως και θεωρηθει πελατειακη σχεση;δηλαδη αν εβγενε αλλος δημαρχος οι ψηφοφοροι του και οι συγγενεις κτλ θα ειχαν αποκλειστει απο τις δουλειες;να κατηγορουμε καποιον αλλα για πραγματα που δεν θα καναμε εμεις.και παλι επαναλαμβανω οτι εκανα αγωνα για να μην βγει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς 2:53 μμ

    Εισαι τυφλός; Δεν θέλεις να καταλάβεις παρά μονο να κρύψεις κατω απο το χαλί την βρώμα που καταγγέλει ο Τριαντακωνσταντής.
    Ο Κόσμος να πεινάει και το συγγενολόι να πληρώνεται (απο τα λεφτά μας) χωρίς να κάνει τίποτα. Διαλύεται το δήμο και έχεις μούτρα και μιλάς. έλεος.
    Δηλαδή θα θρεφουμε ολη τη σαρα και τη μαρα, Μπατζανακηδες, κουμπάρους, ανήψια, ξαδέλφια και ολο σας το σοι, α ρε Τριαντακωνσταντής που σας χρειαζετε να παρετε ολοι δρομο!!

    ΥΓ: γρήγορα πεταξου μεχρι το δημαρχειο να τσεπώσεις το μεροκάματο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτον θα ηθελα να απαντησω στο ΥΓ σου,δεν εχω να παω στο δημο γιατι δεν δουλευω μεροκαματο εχω δικη μου δουλεια που δεν εξαρτατε απο το δημο,μαλλον αυτο ειναι το παραπονο σου που δεν τρως και εσυ οπως κατηγορεις τους αλλους.δευτερον αναφερεις ως ηρωα καποιον Τριαντακωνσταντη που προσωπικα δεν τον γνωριζω παρα μονο οσα διαβαζω καμια φορα στο "ξηρομερο"αυτο σημαινει οτι δεν εχεις ουτε λογο ουτε κριση παρα μονο οτι σου λενε και μετα κριβεσαι στην ανωνυμια του ιντερνετ γιατι να κατηγορησεις δημοσια φοβασαι,γιατι μαλλον εσυ πηγαινεις για μεροκαματο.Αν ο δημαρχος ειναι παρανομος γιατι δεν τον πανε στον εισαγγελεα και εσυ που λες οτι γνωριζεις γιατι δςν πας και αν ειναι παρανομος θα ειναι μαζι σου ολοι.εγω ειπα την αποψη μου δεν κατηγορησα κανεναν εσυ γιατι απαντας ετσι;

      Διαγραφή
  20. Ο Νέρωνας που είναι ο Νέρωνας; Περιμένει τη Δευτέρα να του δώσουν άλλα 200.000 ευρώ όπως του έδωσαν το Μάρτη. Αυτός ξέρει τι να τα κάνει. Τα παπαγαλάκια συμφερόντων της Παλαίρου κούρνιασαν. Κώστα τους έχεις ξευτελίσει. ¨Εχασαν τον ύπνο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 2.53 Ο Δήμος δεν είναι ΟΑΕΔ. Ο Δήμος έπρεπε να έχει ένα Δικηγόρο για τις υποθέσεις του. Ξέρεις ότι έχει πληρώσει σε Δικηγόρους πάνω από 100.000 ευρώ; Μην το πεις ξανά ότι η γυναίκα του Δημάρχου πρέπει να παίρνει δουλειές από το Δήμο. Ονοματάκι έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:13μμ συμφωνω στο οτι επρεπε να εχει δικηγορο και οπως ειπες πληρωσε 100000 ευρω σε δικηγορους,αλλα εσεις ασχοληστε με τα 1000 ευρω που πηρε το γραφειο της γυνσικας του,αν διαβασες καλα εγω δεν υποστηριξα αλλα ειπα το γραφειο της δεν θα ξαναδουλεψει για 5 χρονια.
      Οσο για το ονοματακι μου ,μου αρεσει που ρωταει ενας ανωνυμος!!!!!παντως διαβασε προσεκτικα τη γραφω και μετα απαντα,γιατι αλλα λεει θεια μου και αλλα ακουν τα αυτια μου!!!Καληνυχτα

      Διαγραφή
  22. Σήμερα υπάρχει η διαυγεια που μαθαίνουμε και κάτι από αυτά που γίνονται, από το φαγοπότι. Σκεφτομαι την εποχή που δεν υπήρχε τι γινόταν, τι έχουν φάει. Ρε πρέπει να γίνει οικονομικός έλεχος και από τη προγούμενη δημαρχία του Αποστολάκη στο Δήμο Ανακτορίου και μετά. Τόσο μακριά πάει η μάσα. Το λένε πολλοί ότι ακόμα και στα πορτμπαγκάζ των αυτοκινητων κουβαλουσαν μαύρες σακούλες και μοιραζαν χρηματα.
    Δεν υπάρχει γιατρειά. Ξεφτίλα παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να φαίνεται τίμια, πρέπει και να είναι τίμια. Δεν μπορεί να παίρνει απευθείας ανάθεση η γυναίκα του εκάστοτε Δημάρχου. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι πέντε τραμπούκοι που απείλησαν και εξύβρισαν το Κώστα, ο Παντελής που τον έλεγε τρελό του χωριού, γραφικό κλπ, η Πανάγιω και ο Σπέκας που τον έλεγαν ο εν λόγω κύριος δεν θα βγάλουν καμία ανακοίνωση για αυτά; Τα γνωστά παπαγαλάκια από τη Πάλαιρο που λένε και έγραφαν τις αθλιότητες για το πρόσωπο του που είναι; Γιώργο Αποστολάκη εγώ σε ψήφισα. Να τους χαίρεσαι όλους αυτούς και να μην ξεχάσεις το τραμπούκο από τη Κατούνα να τον πας βόλτα πάλι με το κανό στη Πογωνιά.Δεν ψήφισα το δάσκαλο. Τον ξέρω όμως πολύ καλά. Είναι στην αρχή των στοιχείων που διαθέτει. Τα καλά θα τα βγάλει όταν αυτός κρίνει. Καλά ξεμπερδέματα και καλό ύπνο σας εύχομαι. Δάσκαλε προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο