Τρίτη 23 Μαΐου 2017

AGRINIOPRESS: Με αγώνα “όλοι εναντίον όλων” θα λύσουν τις διαφορές τους οι δήμαρχοι!

       Σύμφωνα με πληροφορίες ο χαμός που έχει επέλθει μεταξύ Παπαναστασίου και Κατσιφάρα προκάλεσε αληθινό τσουνάμι εξελίξεων που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Κι αυτό διότι στον χορό ετοιμάζονται να μπουν και άλλοι δήμαρχοι, κάποιοι, δε, ήδη μπήκαν!
     Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες το τελευταίο δελτίο Τύπου του δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας δεν πρόκειται να περάσει έτσι, θα έχουμε σφοδρή πολιτική- και όχι μόνο- σύγκρουση.
     Η αιτία δεν είναι μόνο αυτά που λέει ο κ. Αποστολάκης αλλά κυρίως ο τρόπος που τα λέει. Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:Μήπως γνωρίζετε για τον αγωγό Ύδρευσης αν εξυπηρετεί μόνο την Λευκάδα όπως ισχυρίζεσαι;”!!!
     Είναι προφανές, φίλες και φίλοι ότι ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας πάει από τον πληθυντικό στον ενικό αυθαίρετα και-σύμφωνα με κύκλους του Αγρινίου-αναίσχυντα!
    Ξεκινά το δελτίο του με “Να σας υπενθυμίσω τι λέγατε στην επίσκεψη σας στη Βόνιτσα…” και καταλήγει με…άφησε εμάς να αποφασίζουμε και να διεκδικούμε για το τόπο μας και εσύ κάνε ότι μπορείς για τον δικό σου”!
      Το βλέπετε; Δεν είναι ηλίου φαεινότερον; Δεν φαίνεται ότι κάποιος παρενέβη και άλλαξε το κείμενο για να γίνει πιο επιθετικό προς τον δήμαρχο Αγρινίου;..........



       Δεν διέφυγε της προσοχής της στήλης το ατόπημα αλλά και στο γραφείο του δημάρχου Αγρινίου κάτι τέτοια δεν τα μασάνε. Θα φτάσουν μέχρι το τέρμα για να αποκαλύψουν τη σκευωρία, ποιος έχει σπείρει όλη αυτή τη διχόνοια.
   Θα φάει η μύγα σίδερο. Υπάρχουν εξίσου ασφαλείς πληροφορίες ότι Κατσιφάρας, Αποστολάκης και Σταρακά από τη μία και Κωνσταντάρας, Παπαναστασίου και Κοιμήσης από την άλλη, ίσως λύσουν τις διαφορές τους και με αγώνα muay-thai! Όλοι εναντίον όλων και οι Σπίρτζης-Σκουρλέτης να παρακολουθούν από δορυφόρο του Παππά και να γελάνε!
     Να σημειωθεί πως οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο Καραπάνος θα προφασιστεί τραυματισμό ενώ ο Λουκόπουλος βαριέται με κάτι τέτοια και δεν θα ασχοληθεί......

η συντακτική τρολο-μονάδα
http://www.agriniopress.gr

2 σχόλια:

  1. Ekei sto agrinio telika eixan dikio kai den sad enosan me tin ionia odo.To epipedo sas einai xamilo kai den aksizete kai pola pragmata.Ayti pou sas afisan apekso eixan dikio telika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Agrinio press από ένα μεσω Ενημερωσης όλης της Αιτωλοακαρνανίας κατάντησες φερέφωνο του Παπαναστασιου και τον συμφερόντων μόνο του Αγρινιου. Λυπάμαι . Ευτυχώς που υπάρχουν και αλλά μέσα ενημερωσης στην περιοχή του Αγρινιου και της Αιτωλ/νιας και μαθαίνουμε και καμμία αλήθεια χωρις παρωπίδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο