Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ 5ο BABY CUP ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ!!!



Την ευκαιρία να αγωνισθούν, να αποκτήσουν εμπειρίες, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, αλλά και να ψυχαγωγηθούν είχαν οι “μικροί” Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ συμμετέχοντας σε μια ωραία αποστολή στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας την 27 και 28 Μαΐου 2017.
Ο σύλλογος του Αστακού συμμετείχε στο 5ο BABY CUP ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθη στην Κοζάνη το οποίο εξελίχθηκε σε μία Αθλητική γιορτή!!....
Η ραγδαία ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ φάνηκε για μία ακόμη φορά αφού οι συμμετέχοντες μικροί αθλητές ξεπέρασαν τους 650 από διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Σε αυτήν τη γιορτή παρών και ο δραστήριος σύλλογος του Αστακού ο οποίος συμμετείχε με 8 μικρούς Αθλητές ηλικίας από 9-12 ετών. Οι αγώνες είχαν φιλικό χαρακτήρα χωρίς ανάδειξη νικητή και σαν σκοπό την απόκτηση εμπειρίας, την επαφή με το αγωνιστικό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και κατ’ επέκταση την προετοιμασία τους για επίσημα πρωταθλήματα.
Οι Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ άφησαν άριστες εντυπώσεις πραγματοποιώντας δυναμικούς και θεαματικούς αγώνες αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την μελλοντική αγωνιστική τους πορεία.
Οι Αθλητές που συμμετείχαν είναι οι εξής: ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα, ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα, ΤΣΑΡΚΟΥ Αλεξάνδρα, ΤΟΜΠΑ Έφη, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σπύρος, ΣΚΑΠΕΤΗΣ Ιωάννης, ΚΑΚΚΑΒΑΣ Γενναίος και ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης .
Επόμενος στόχος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ είναι η διάκριση στο Πανελλήνιο Κύπελλο στις 16-18 Ιουνίου που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας . Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ θα συμμετέχει με 10 αθλητές οι οποίοι θα προσπαθήσουν όπως κάθε φορά να ανεβάσουν τον σύλλογο και την πόλη στο Πανελλήνιο βάθρο.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο