Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Αγρίνιο: Αδέσποτος «εφιάλτης» για 4χρονη! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)



Άγρια επίθεση μαινόμενου σκύλου
Αδέσποτος «εφιάλτης» για 4χρονη!
Σοκάρει η φωτογραφία του τραυματισμένου κοριτσιού


Εφιαλτικές στιγμές έζησε προ ημερών ένα τετράχρονο κοριτσάκι και η μητέρα του στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων καθώς μια συνηθισμένη βόλτα παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία. Τι ακριβώς συνέβη; Ενώ η μητέρα περπατούσε με το ανήλικο παιδάκι της, ξαφνικά δέχθηκε άγρια επίθεση από μεγαλόσωμο αδέσποτο σκύλο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του κοριτσιού. Ο σκύλος με μανία άρπαξε το παιδάκι από το δεξί χέρι με την μητέρα να προσπαθεί να αποτρέψει τα χειρότερα φωνάζοντας για βοήθεια τους περαστικούς. Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς με την πολύτιμη -όπως αποδείχθηκε- βοήθεια πολιτών απομακρύνθηκε το αδέσποτο ζώο. Η έντρομη μητέρα ειδοποίησε τον σύζυγό της μεταφέροντας το παιδί τους στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, για να επουλωθούν οι πληγές και τα τραύματα που προκλήθηκαν από τα δαγκώματα του σκύλου (όπως βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύει η «Σ»). Μάλιστα χρειάστηκε αρκετή ώρα ώστε το τραυματισμένο κοριτσάκι να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από την επίθεση του άγριου ζώου.
Την ίδια στιγμή, οι γονείς υπέβαλλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ στο σημείο της επίθεσης κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν. Είναι αδιανόητο γονείς με τα παιδιά τους να μην μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους, υπό το φόβο αδέσποτων ζώων που κυκλοφορούν ακόμα και στα πλέον κεντρικά σημεία του Αγρινίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, με τις καταγγελίες για επιθέσεις να έρχονται τελευταία με μορφή χιονοστιβάδας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πάγιο αίτημα είναι η δημιουργία στέγης αδέσποτων ζώων στην περιοχή, ένα θέμα που όμως έχει κολλήσει… Θα πρέπει άμεσα οι υπεύθυνοι να ενσκήψουν στο πρόβλημα πριν να είναι πολύ αργά, καθώς η παραπάνω ιστορία θα μπορούσε να έχει χειρότερη κατάληξη.
Για την ιστορία το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του.
Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»


2 σχόλια:

  1. Φολες παιδια φολες που ειναι οι ζωοφιλοι να τα παρουνε σπιτιτους να πεζουνε τα παιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανεις λαθος αγαπητε ανωνημε 6΄49 . φολες θελουν αυτοι που αφησανε και εγκαταλείψανε αυτο το ζωο . οπως και να εχει ο σκυλος αυτος πρεπει να θανατωθει , διοτι ειναι επικίνδυνος. ευτυχώς για το παιδακι που ειναι καλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο