Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Πρόσληψη τριών (3) Οδηγών για τις ανάγκες της πυροπροστασίας

        Ο Δήμος Ξηρομέρου ύστερα από την υπ’ αριθ. 60 / 29.4.2017 (ΑΔΑ 734ΚΩΚΖ-Θ3Φ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού Τριών (3) υπαλλήλων, προς κάλυψη της ανάγκης πυρασφάλειας, χρονικής διάρκειας από 02.6.2017 έως 31.8.2017.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία έξι  (6) ημερών  ήτοι έως και την 31.5.2017.

Αναλυτικά:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Πυροπροστασία).

    Ο Δήμος Ξηρομέρου ύστερα από την υπ’ αριθ. 60 / 29.4.2017 (ΑΔΑ 734ΚΩΚΖ-Θ3Φ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία επικυρώθηκε με την αριθ. πρωτ. 111454/24.5.2017 (ΑΔΑ 7ΘΑ8ΟΡ1Φ-Σ0Μ) Απόφαση Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού Τριών (3) υπαλλήλων, προς κάλυψη της ανάγκης πυρασφάλειας σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν. 3584/2007 και με την παρ.2 του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 , για τις  εξής ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική  περίοδο:................



Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.-Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2.-φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού. 
3.-Στοιχεία Οικογενειακής κατάστασης, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμόύ Μητρώου ΙΚΑ.
4.-Υπεύθυνη δήλωση ότι 
Α) δεν έχω καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή , υπεξαίρεση ( κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση , πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία , καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ΄ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα Κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) δεν είμαι Υπόδικος που έχω παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης α, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί, γ) δεν έχω στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά μου δικαιώματα Και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) δεν τελώ υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση ( πλήρη ή μερική) και από τις δύο αυτές καταστάσεις και ε)Δεν έχω απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας ή Ο.Τ.Α. ή άλλου Νομικού Προσώπου του δημόσιου τομέα, Λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσεως ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο,, οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου, αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ξηρομέρου (Δ/νση: Αστακός Αιτωλ/νίας , τηλ: 2646360527-538 ) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος Γερόλυμος Σωτήριος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία έξι  (6) ημερών  ήτοι έως και την 31.5.2017.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο