Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας, την Δευτέρα 29.5.2017

      ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο 67 Ν.3852/10).

        Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 29 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.-Λήψη απόφασης επί της ενστάσεως της Ανώνυμης Εταιρείας «ΝΙΟΒΗ ΑΤΕ» κατά του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Δ.Δ Βόνιτσας» και έγκριση Πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου.    
2.-Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Βελτίωση και ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας Κατούνας – Παλιοπήγαδο - Μουτζούρια Δ.Ε. Μεδεώνος».  (Εισηγητής κ. Στούπας)...........



3.-Κατανομή ποσού από Κ.Α.Π στις Σχολικές Επιτροπές για λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2017 (Β κατανομή). (Εισηγήτρια κα Πανταζή)
4.-Ανάκληση της αρίθ.45/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου «Περί σύμφωνης γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη κατάρτιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΝΠΔΔ (άρθρο 10 παρ.7 Ν.3584/2007) «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» και λήψη νέας. (Εισηγητής κ. Αποστολάκης Παντελής)
5.-Ανάκληση των αρίθ.71/2017, 72/2017 και 73/2017 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας «Περί έγκρισης εκτέλεσης προμήθειας Νομικού Προσώπου Δήμου «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης» για συσσίτια, καύσιμα φάρμακα και ειδών παντοπωλείου». (Εισηγητής κ. Αποστολάκης Παντελής)
6.-Περί επιχορήγησης Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης».
(Εισηγητής κ. Αποστολάκης Παντελής)
7.-Παράταση χρόνου περαίωσης του έργου «Αποκατάσταση στατικής επάρκειας 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Ασπρογέρακας)
8.-Αποζημίωση λόγω παραχώρησης χωραφιού για κατασκευή δρόμου Κύρκου Σπυρίδωνα.
(Εισηγητής κ. Δήμαρχος)
9.-Περί έγκρισης επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού. (Εισηγητής κ. Στούπας)
10.-Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου και καταβολής εξόδων κίνησης. (Εισηγητής κ. Στούπας)
11.-Περί ορισμού μελών για τη Συμβουλευτική Επιτροπή Πεζοπορικών –Ορειβατικών Δραστηριοτήτων (Σ.Ε.Π.Ο.Δ.). (Εισηγητής κ. Στούπας)
12.-Έγκριση έκθεσης υλοποίησης του προϋπολογισμού 1ου τριμήνου 2017. 
 (Εισηγητής κ. Στούπας)
13.-Περί καθορισμού θέσεων στάθμευσης για ΑΜΕΑ στην Δ.Κ. Παλαίρου.
 (Εισηγητής κ. Φραδέλος)
14.-Εξουσιοδότηση Ταμία Δήμου για διαδικτυακές συναλλαγές με την Τράπεζα Eurobank.
(Εισηγητής κ. Στούπας) 
15.-Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας (άρθρο 76 Ν.3852/2010). (Εισηγητής κ. Στούπας)
16.-Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών  (άρθρο 78 Ν.3852/2010). 
(Εισηγητής κ. Στούπας)
17.-Ορισμός  επιτροπής για την παραλαβή έργων  έτους 2017. (Εισηγητής κ.Στούπας)
18.-Έγκριση του Ισολογισμού, των αποτελεσμάτων χρήσης και της έκθεσης  Πεπραγμένων της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» για το έτος 2016. 
(Εισηγητής κ. Προδρομίτης)
19.-Περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (Εισηγητής κ. Στούπας)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ 

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους. 

4 σχόλια:

  1. Η αρδευτική γεώτρηση στο Δρυμό, πότε θα επαναλειτουργήσει; ...(Το Νοέμβριο που μαζεύουμε τις ελιές..) Παρακαλώ μεριμνίστε καταλήλως για την άμεση αποκατάστασή της. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοτικό Σχολείο : Ελπίζω να τελειώσει σύντομα ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και όχι στην αρχή της σχολ. Χρονιάς , οπότε «θα αναγναστείτε» να το παραλάβετε όπως όπως «προς χάριν των παιδιών». Ποιοι θα κνουν έλεγχο αντισεισμικότητας ; Γιατί οι σεισμοί το έφαγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε λεφτά στο Νέρωνα. Ξέρει αυτός τι θα τα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι απο εκεινους που εκαναν τα παντα για να μην γινει το σχολειο? Εισαι απο εκεινους που εκανε επιθεση στο Συλλογο γονεων επειδη εκλεισε το σχολειο λιγες μερες για να αναγκασει τους αρμοδιους τοτε να ξυπνησουν απο το ληθαργο? Μη μιλας γιατι δε σε παιρνει. Οτι ελεγχος χρειαστει να γινει, θα γινει οπως πρεπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο