Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Πως πιάστηκε στη Στάνο ο 26χρονος που μετέφερε μεγάλη ποσότητα χασίς (φωτο)

Συνελήφθη στη Στάνο Αιτωλοακαρνανίας 26χρονος ημεδαπός,  ο οποίος  μετέφερε με  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα κάνναβης
Βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος (54) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (119.272) γραμμαρίων και χασισέλαιο, βάρους (1.281) γραμμαρίων
 Συνελήφθη, χθες (24-05-2017) το μεσημέρι στον Στάνο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

 Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 26χρονο δράστη χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου (στο ύψος του Κομποτίου) να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.
Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στην περιοχή της Στάνου Αιτωλοακαρνανίας, ο 26χρονος οδηγός του οχήματος το εγκατέλειψε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη με τη συνδρομή και αστυνομικών του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας.
Σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών -54- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -119- κιλών και -272- γραμμαρίων.
 Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • -119- κιλά και -272- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • δύο γυάλινα βάζα που περιείχαν χασισέλαιο, συνολικού βάρους -1.281- γραμμαρίων
  • το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, ιδιοκτησίας 21χρονου ημεδαπού, που αναζητείται.
  • -1- κινητό τηλέφωνο


 Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
 http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο