Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, σήμερα Δευτέρα 22.5.2017

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

    Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 22η του μηνός Μαΐου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Περί Κατάρτισης όρων διακήρυξης δημοπρασίας μίσθωσης χώρων αιγιαλού και παραλίας στη θέση «ΠΟΤΑΜΑΚΙ»,στη Δ.Κ Παλαίρου έκτασης 15,00 τ.μ,για την τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00 τ.μ για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων,ομπρελών και ξαπλώστρων.
2.-Περί Κατάρτισης όρων διακήρυξης δημοπρασίας μίσθωσης χώρων αιγιαλού και παραλίας στη θέση «ΠΟΤΑΜΑΚΙ», κοντά στη Πογωνιά, 200 περίπου μέτρα πριν από την ιδιοκτησία Νίκανδρος Ζερβού, έκτασης 15,00 τ.μ,για την τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00 τ.μ. για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων,ομπρελών και ξαπλώστρων.
3.-Περί Κατάρτισης όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ «Βαθυαβάλι», στη Δ.Κ Παλαίρου έκτασης 15,00 τ.μ,για την τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00 τ.μ για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών και ξαπλώστρων.......



4.-Περί Κατάρτισης όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ «ΣΑΛΤΙΝΗ», στη Δ.Κ Βόνιτσας έκτασης 15,00 τ.μ,για την τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00 τ.μ για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών και ξαπλώστρων.
5.-Περί Κατάρτισης όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση απλής χρήσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση  «ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ», στη Δ.Κ Βόνιτσας έκτασης 15,00 τ.μ,για την τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας και 150,00 τ.μ για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ξαπλώστρων και εκμετάλλευσης θαλάσσιων σπορ.
6.- Έγκριση ανατροπής αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης –δέσμευσης πιστώσεων.
7.- Περί έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για «Προμήθεια Τρακτέρ (ανελκυστήρα)».
8.- Περί ορισμού  δικηγόρου για γνωμοδότηση σχετικά με κοινόχρηστο χώρο πλατείας Παλαίρου.
9.-Περί ορισμού δικηγόρου για γνωμάτευση στην υπόθεση ένστασης της Ανώνυμης Εταιρείας «ΝΙΟΒΗ ΑΤΕ» κατά του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Δ.Δ Βόνιτσας.   
10.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση ανακοπής κατά του Δήμου Ενώπιον του Μονομελούς πρωτοδικείου Λευκάδας.
11.-Περί ψηφίσεως πίστωσης για πληρωμή δικηγόρου στην υπόθεση ανακοπής κατά του Δήμου.
12.-Ανάθεση προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών.
13.Σύνταξη Έκθεσης 1ου τριμήνου του έτους 2017 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.
14.- Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.            

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ 


* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

8 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΊ ΚΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΊΝΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ,ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χώρος της καντίνας είναι 40 τμ. Ο χώρος των καθισμάτων 200 τμ. Ο χώρος για τις ομπρέλες 1 στρέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς πληροφόρηση,ο Δήμος ακτιου Βόνιτσας δεν έχει μόνο αυτές τις παραλίες ούτε και το λουτρακι μιας και έχεις το κόψιμο μήπως μαγειρεύει κάτι ο Δήμος. Αλλά για να σου λύσω την απορία για το λουτρακι συγκεκριμένα, η δημοπρασία έχει γίνει από προηγούμενα χρόνια και έχει ισχύ 5 χρόνια. Γι αυτό ο κόσμος δεν πάει μπροστά σε τούτο τον τόπο. Γιατί διαρκώς το μόνο που μας νοιάζει είναι πως να βγάλουμε τα μάτια του άλλου,όχι πως να βελτιωθουμε σαν άνθρωποι πρώτα εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ 3.55ΕΊΣΑΙ ΤΕΛΕΊΩΣ ΆΣΧΕΤΟΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΤΗ ΣΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ.Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ,ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΊ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΕΊΣΑΙ ΤΡΌΦΙΜΟΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ3.55 ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣ ΣΚΌΠΙΜΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΡΟΦΙΜΕ, ΑΧΡΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπομονή .. η Καντίνα θα ανοίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΝ 3.5 ΚΆΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΗΣΗ Η ΕΙΣΕ ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΊΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισχυει οτι τα 3 χρονια εγιναν 6 μηνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο