Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Σοκ για τον 18χρονο Σπύρο-τι λέει η διοίκηση του νοσοκομείου-τεχνικό σύμβουλο θέλει η οικογένεια

Βαρύ είναι το πένθος στην οικογένεια και τους φίλους του  18χρονου Σπύρου που χθες τραυματίστηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό και που αν και έδειχνε πως δεν ήταν σοβαρά, σήμερα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία του με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη για τη ζωή το μεσημέρι.

 Μόλις έγινε γνώστη η τραγική εξέλιξη δεκάδες φίλοι του άτυχου νέου στο facebook , που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα δίκυκλα αναρτούν τα δικά τους συγκινητικά μηνύματα στο προφίλ του, ενώ δεν λείπουν και οι αναφορές αλλά και τα ερωτηματικά  για τις συνθήκες θανάτου του μιας και η αρχική ενημέρωση ήταν πως το κύριο τραύμα που είχε στο μηρό, δεν ήταν σοβαρό.
 Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου Αιτωλ/νίας Δημήτρη Μιχάλη, που σχολίασε σχετικά:  “Δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες για τα αίτια του θανάτου του 18χρονου. Υπάρχουν κάποιες πρώτες εκτιμήσεις αλλά πρέπει να γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Δεν υπήρξε κάτι που να υπέπεσε στην αντίληψή μας σχετικά με κάποια πιθανή αμέλεια των ιατρών που τον ανέλαβαν. Φαίνεται πως έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Όμως εάν υπάρχει κάποια ευθύνη ιατρού θα φανεί από τη νεκροψία-νεκροτομή. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, που αντιμετωπίζει μία από τις πιο δυσάρεστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ζωή”.
Σε ερώτηση σχετικά με το αν έφερε και άλλα τραύματα, για παράδειγμα στο κεφάλι ή σε κάποιο άλλο μέρος του σώματος: “Έφερε το τραύμα στο μηρό, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι σημαντικό, όμως σε αυτή προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές. Έγινε αξονική εγκεφάλου, θώρακος και κοιλίας, που δεν έδειξε κάποιο άλλο σημαντικό τραύμα”.
Στο μεταξύ, την επιθυμία να παραστεί τεχνικός σύμβουλος στη νεκροψία-νεκροτομή του 18χρονου έχει εκφράσει η οικογένειά του.
Αυτό πιθανώς να έχει συνέπεια  να καθυστερήσει η διαδικασία αφού για την παρουσία του τεχνικού συμβούλου απαιτείται παραγγελία Εισαγγελέα. Με λίγα λόγια η νεκροψία – νεκροτομή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα, παρά μόνο από Δευτέρα, εφόσον δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, έτσι ώστε να αναζητηθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του άτυχου Σπύρου Μπάθα.
 http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο