Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Χειροπέδες σε 16χρονο για απόπειρα κλοπής τσάντας από γυναίκα στο Αγρίνιο

Για απόπειρα κλοπής   συνελήφθη χθες στις 9 το βράδυ ένας 16χρονος Ρομά στο Αγρίνιο. Μαζί με συνομήλικο του επιχείρησαν να αρπάξουν τσάντα  από ηλικιωμένη γυναίκα στην οδό Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Η απόπειρα έγινε αντιληπτή από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα οι δύο ανήλικοι να τραπούν σε φυγή. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών με αποτέλεσμα ο ένας να συλληφθεί και σε βάρος του να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου. Ο έτερος αναζητείται......

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικό της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, ένας 16χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεργώντας από κοινού, με έναν συνομήλικο του, προσπάθησαν να αφαιρέσουν την τσάντα ηλικιωμένης γυναίκας, αλλά η πράξη τους διακόπηκε από την επέμβαση του αστυνομικού, ο οποίος ακινητοποίησε τον έναν από τους δυο.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και του δεύτερου δράστη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων για παραμέληση της εποπτείας τους”.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο