Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Στο πλευρό των κτηνοτρόφων της ΛΕΠΕΝΟΥΣ ο Δήμαρχος Αγρινίου -(ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ 120 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ)

        Σε αυτά που  θα έπρεπε  να κάνει σύμφωνα με τις αρμοδιοτητες του ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος και  η η Αντιπεριφεριεράρχης Αιτωλοακαρνανίας Χ. Σταρακά ανταποκρίθηκε πλήρως ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου. 
       Με πρωτοβουλία του προκάλεσε σήμερα συνάντηση με μέλη της επιτροπής αγώνα για το γνωστό πλέον πρόβλημα των αγελαδοτρόφων της Λεπενούς......



      Στο περιθώριο της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα του ελέγχου, οι άσχημες καιρικές συνθήκες και οι παρατυπίες του ελέγχου καθώς και οι μετέπειτα παράνομες πράξεις του Διευθυντή της ΔΑΟΚ. 
    Ο Δήμαρχος αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματα σημείωσε: ”Οφείλουμε ολοι οι φορείς να υποστηρίξουμε οχι μόνο τους κτηνοτρόφους της Λεπενους αλλα το σύνολο του νομού απέναντι στις όποιες ορέξεις επιτηδείων ¨και δήλωσε απόλυτος υποστηριχτής της προσπάθειας των Λεπενιωτών!                  Ζήτησε στο τέλος να συναντηθεί την ερχόμενη Τρίτη με τους παραγωγούς για μια πιο τεχνική συνάντηση εργασίας ώστε να αναζητηθούν εκτενέστεροι τρόποι στήριξης!
     Με την ευκαιρία η Επιτροπή Αγώνα χαιρετίζει και ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο για την έμπρακτη στήριξη του!

Y.Γ. Για χρήση δημοσιογραφική και προς όσους αμφισβητούν τα μέλη της επιτροπής Αγώνα των Κτηνοτρόφων σας επισυνάπτουμε το υπόμνημα - διαμαρτυρία μας προς τον Αλεξανδρόπουλo διευθυντή κτηνιατρικής ΥπΑΑΤ, το οποίο συνοδεύεται  απο 120 υπογραφές παραγωγών!














4 σχόλια:

  1. Ρε παλικάρια εκεί πέρα, μόνο τον ΕΤ τον εξωγήινο δε βάλατε σαν αιτιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχος διαμαρτυρίας και κλάψας... μην είναι κρυφοκομμουνιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι τρεις πρωτοι ειναι οι ευευρετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο