Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:Έβγαλε selfie και βούτηξε στο γκρεμό πάνω από το «Ναυαγιο»(φωτό)

 Το σημείο από όπου έπεσε
Επιβεβαιώθηκε η είδηση για την πτώση πριν από λίγη ώρα (28.04.2017/17.00μμ) ενός νεαρού άνδρα στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από την πιο διάσιμη παραλία στον κόσμο, το «Ναυάγιο».

 Τα προσωπικά του αντικείμενα
Παραμένουμε στις πρώτες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πως ένας νεαρός άνδρας -άγνωστο εάν πρόκειται για ντόπιο, έλληνα ή τουρίστα- λίγο μετά το μεσημέρι έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να κάνει βόλτες πάνω – κάτω στο σημείο μπροστά από την εξέδρα. Έδειχνε προβληματισμένος και όσες φορές και εάν τον προσέγγισαν δεν έδωσε κάποια απάντηση. Λίγο αργότερα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων άφησε το σακίδιο και το μπουφάν του στο έδαφος, γύρισε με πλάτη στο διάσημο «Ναυάγιο» και αφού έβγαλέ μια selfie εξαφανίστηκε στο κενό.

 Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.
Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ από το σημείο από το οποίο έφυγε στο κενό διακρίνεται το άψυχο σώμα του πάνω στην αμμουδιά να βρέχεται από το θαλάσσιο κύμα.


Συνεργείο της «ΗΜΕΡΑΣ» και του «ΙΟΝΙΑΝ» βρίσκεται στο σημείο. Σας μεταφέρουμε τις πρώτες και αποκλειστικές φωτογραφίες

 http://imerazante.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο