Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Κρίσιμες μέρες για την εξιχνίαση του θανάτου του Νίκου Μέντζου

Όπως μετέδωσε χθες το agrinionews.gr ραγδαίες καταγράφονται πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραγικού θανάτου του δασκάλου Νίκου Μέντζου, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου.
Έξι χρόνια μετά η εξιχνίαση του συμβάντος- που συγκλόνισε το Αγρίνιο και εν συνεχεία μέσω των τηλεοπτικών δεκτών κατέληξε σίριαλ με όλα τα χαρακτηριστικά του θρίλερ- ίσως μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς ενδέχεται να προσωποποιηθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας η οποία από χρόνια υπάρχει αλλά αφορά άγνωστους δράστες. Σύμφωνα με άλλες πηγές απαγγέλθηκαν σχετικές κατηγορίες.
Χθες το κατώφλι της Εισαγγελίας Αγρινίου πέρασαν δύο άτομα, άνδρας και γυναίκα, για να καταθέσουν ωστόσο πήραν αρχικώς προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες εν τέλει ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι τις 19 Απριλίου.
Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως την περασμένη Παρασκευή υπό άκρα μυστικότητα μετά από εντολή του Ανακριτή διεξήχθη έρευνα σε παρατριχώνια κατοικία. Μάλιστα δύο εργάτες του δήμου Αγρινίου κλήθηκαν να σκάψουν σε σημείο που τους υποδείχθηκε σε αύλειο χώρο. Σύμφωνα ωστόσο με τις πληροφορίες τα (όποια) ευρήματα δεν χαρακτηρίζονται ως σημαντικά ή έστω δεν προσθέτουν νεώτερα στοιχεία.
Σε κάθε περίπτωση από την οικογένεια (γονέων και αδερφών) του Νίκου Μέντζου εκφράζεται η ελπίδα για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση η «ανθρωποφαγία» πρέπει να αποφευχθεί καθώς η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί περί ενοχής ενώ χαρακτηριστικό είναι πως πρόσωπο που στο πρόσφατο παρελθόν στοχοποιήθηκε από δημοσιεύματα διεκδικεί δικαστικά την αποκατάσταση της τιμής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο