Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου για το δυστύχημα στον κόμβο του Νοσοκομείου Αγρινίου

Σε τρία χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικής βλάβης καταδικάστηκε, σε πρώτο βαθμό, ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που στις 9 Δεκεμβρίου 2013 είχε συγκρουστεί με Ι.Χ. στον κόμβο του Νοσοκομείου Αγρινίου επί της εθνικής οδού Αγρινίου-Αντιρρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 77χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.



Όπως είχε γράψει τότε το agriniopress.gr, από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων εκτός από το θανάσιμο τραυματισμό του 77χρονου, είχε τραυματιστεί σοβαρά και ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες του οχήματος, καθώς χρειάστηκε να χειρουργηθεί με τραύματα στο θώρακα.
Από την πλευρά της η οικογένεια δήλωσε για την απόφαση:
“Προς αποκατάσταση της αλήθειας όσον αφορά τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος στις 9 Δεκεμβρίου 2013 στο οποίο έχασε τη ζωή του ο δικηγόρος Νικόλαος Νικάκης, σας ενημερώνουμε ότι στις 6 Απριλίου 2017 , το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου καταδίκασε τον οδηγό του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη σύμφωνα με το κατηγορητήριο (παράβαση του φωτεινού σηματοδότη και υπέρβαση του ορίου ταχύτητας)”.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει, αφού ο οδηγός του λεωφορείου έχει καταθέσει ένσταση και αναμένονται εξελίξεις.
 http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο