Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Οι εντολές του Εισαγγελέα Αγρινίου για την έρευνα της υπόθεσης θανάτου της Μαρίας Ιατρού

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:
«Ενημερώθηκε το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, μεσημβρινές ώρες χθες, για την πιθανή ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Γεωργίου Αμφιλοχίας.
Άμεσα στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου με τη συνδρομή αλιευτικού σκάφους και ιδιώτη δύτη, εντοπίστηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα, βυθισμένο σε βάθος περίπου 4m και σε απόσταση περίπου 30m από την ακτή, με μία γυναίκα προσδεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

Το ως άνω Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε με τη συνδρομή γερανού, χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισε την εν λόγω γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.
Η ανωτέρω σορός αφού αναγνωρίστηκε από τους οικείους της, διαπιστώθηκε πως ανήκει σε 36χρονη ημεδαπή, η οποία και είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη.
Κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου προανακριτικές πράξεις θα διενεργηθούν από το Τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας, ενώ η κύρια προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο