Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Νέες ομαδικές αγωγές ετοιμάζουν οι αδικημένοι των αγροτικών φωτοβολταϊκών

Συνεχίζουν με νομικά μέσα τον αγώνα οι αγρότες με φωτοβολταϊκά για τη ζημιά που υπέστησαν από την οριζόντια μείωση στις «ταρίφες».
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αδικημένων Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, στο τέλος Μαϊου 2017 θα κινηθούν νέες ομαδικές αγωγές για την οριζόντια / μη παραμετροποιημένη μείωση τιμών των αγροτικών φωτοβολταϊκών.

Σε αυτές – που ασκούνται για λογαριασμό νεότερων μελών του Συλλόγου – μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη που ζημιώθηκαν (εδώ με κόκκινο) και το επιθυμούν.
 Ταυτόχρονα, όπως σημειώνεται, θα ασκηθούν για τους παλιούς ενάγοντες συμπληρωματικές των αρχικών που κατατέθηκαν τον Νοέμβριο 2014 και Ιούνιο 2015 και θα επιδιωχθεί ενιαία εκδίκαση μ’ αυτές.
«Η άνιση μεταχείριση σε βάρος μας και οι στρεβλώσεις είναι αυταπόδεικτα, αναδείχθηκαν από τον σύλλογο επαρκώς και αναγνωρίσθηκαν από την πολιτεία επίσημα και
Όπως ενημερωθήκαμε στην σύσκεψη της 16/3/2017 με την πολιτική ηγεσία του Υ.Π.ΕΝ, οι παρεμβάσεις που θα γίνουν μετά τον μηδενισμό του ελλείματος Ε.Λ.ΑΠΕ ( Νοέμβριο ) δεν θα έχουν αναδρομικό χαρακτήρα.
Καλούμε τους αγρότες που ζημιώθηκαν από την μη παραμετροποίηση τιμών ( όλοι πλην συνδέσεων 2013 με νέα τιμή 0,37708 & 0,3550184 ), να συμμετέχουν στις αγωγές και να διεκδικήσουν – πριν παραγραφούν – τα ποσά που τους αναλογούν και δικαιούνται από 1/4/2014», σημειώνει ο Σύνδεσμος.
ypaithros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο