Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Κατά ομάδες βγήκαν οι απατεώνες σήμερα στην περιοχή Μεσολογγίου

Εξόρμηση έκαναν σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, οι απατεώνες που ξεγελούν ηλικιωμένους ανθρώπους για να τους πάρουν χρήματα, παρουσιαζόμενοι με διάφορες ιδιότητες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο Μεσολόγγι εμφανίστηκαν σε μια ηλικιωμένη γυναίκα ως υπάλληλοι της ΔΕΥΑΜ λέγοντάς της ότι θέλουν να δουν το νερό στο σπίτι της. Η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε και την ακολούθησαν μέχρι το σπίτι της. Όταν η γυναίκα έφθασε εκεί φώναξε τον γιό της και όταν οι απατεώνες αντιλήφθηκαν την παρουσία και άλλου ανθρώπου στο σπίτι εξαφανίστηκαν.
Εν τω μεταξύ υπάρχει μαρτυρία και για δεύτερο περιστατικό στο Νεοχώρι, όπου πάλι δυο απατεώνες προσέγγισαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, λέγοντάς της ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και θέλουν να δουν τον ηλεκτρολογικό πίνακα στο εσωτερικό του σπιτιού. Η γυναίκα βέβαια δεν μπήκε στο σπίτι της, αλλά κατευθύνθηκε προς το χώρο εργασίας του εγγονού της για να του αναφέρει την επίσκεψη των «υπάλληλων» της ΔΕΗ. Όταν εκείνοι είδαν αυτή την κίνηση προτίμησαν και πάλι να εξαφανιστούν.
Αυτές οι δύο γυναίκες γλύτωσαν γιατί προφανώς έπιασε τόπο όλη η ενημερωτική προσπάθεια της αστυνομίας και των ΜΜΕ. Σημασία έχει όμως τα νεότερα μέλη της κάθε οικογένειας που έχει στους κόλπους της ηλικιωμένους, να τους ενημερώνουν καθημερινά, ώστε να μην πέσουν θύματα των επιτηδείων.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο