Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Αγρίνιο: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Μέντζου

Έρευνα σε προαύλιο σπιτιού στην περιοχή της Τριχωνίδας διέταξε την περασμένη Παρασκευή ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση του δασκάλου Νίκου Μέντζου από το Αγρίνιο, ο θάνατος του οποίου είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και το πανελλήνιο. Η έρευνα αυτή από την αστυνομία φαίνεται ότι έδωσε νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση.

Η κατοικία ανήκει σε πρόσωπο που ενεπλάκη στην υπόθεση και φέρεται να είχε προσωπική σχέση με τον άτυχο δάσκαλο πατέρα ενός παιδιού, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου. Το πρόσωπο αυτό και συγγενικό του πρόσωπο κλήθηκαν σε απολογία στον Εισαγγελέα που ερευνά ανθρωποκτονία.
Το sinidisi.gr επικοινώνησε με ανώτατο αξιωματικό της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος επαλήθευσε την έρευνα, λέγοντας ότι «ο ανακριτής διέταξε την έρευνα και κλήθηκε η αστυνομία για συνδρομή».
Υπενθυμίζουμε, ότι, αρχικά η αστυνομική έρευνα έκανε λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο η επιμονή της οικογένειας Μέντζου και οι εκπομπές «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη οδήγησαν τις έρευνες προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.
 http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο