Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Έρχονται φοβερές αποκαλύψεις του Κώστα Τριαντακωνσταντή - Στο έλεος των εργολάβων και των "ημετέρων" ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1)-Τη  Δευτέρα  24  Απριλίου 2017 θα δημοσιεύσουμε άρθρο  με  τις παρακάτω ενημερώσεις:

    Α)-Τα μέλη της  επιτροπής παραλαβής των έργων του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
  Β)-Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε η επιχείρηση ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
   Γ)-Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε ο  κ. ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  με κεντρικό κατάστημα στη Λευκάδα  από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
  Δ)-Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε η επιχείρηση ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
   Ε)-Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε ο κ. ΤΟΛΗΣ ΧΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
   ΣΤ)-Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε ο κ. ΚΤΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.

2)-Τη Τρίτη 2 Μαΐου 2017 θα δημοσιεύσουμε άρθρο με τις παρακάτω ενημερώσεις:

  Α)-Τα μέλη της  επιτροπής παραλαβής των έργων  Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και του ΦΟΣΔΑ από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
  Β-Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Προμηθευτής του Δήμου και του Κέντρου Μέριμνας  κ. ΤΡΑΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
   Γ)-Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε η κα ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΑΝΝΑ από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
  Δ)-Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε ο κ. ΝΤΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
   Ε)-Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε ο κ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Λεων. ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.
    ΣΤ) Το χρηματικό ποσό που εισέπραξε η επιχείρηση  Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε με έδρα το Αγρίνιο από 1-9-2014 μέχρι σήμερα.

Αγαπητοί Αναγνώστες
    Φυσικά η ενημέρωση σας θα συνεχιστεί και για άλλους εργολάβους και προμηθευτές εντός και εκτός Δήμου.  Το συνολικό ποσό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.  
     Τα έργα και οι προμήθειες, που αναφέρονται  οι παραπάνω ως δικαιούχοι, έγιναν με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων  μέσω του Δήμου, μέσω του Κέντρου Μέριμνας και μέσω του ΦΟΣΔΑ.  

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....
Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

12 σχόλια:

  1. 100% αποστολάκης γιατί όλοι θέλουμε να τρώμε σανό! δάσκαλε μην ασχολείσαι σανό ρεεεεεε μπέεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πάντα και για τους πάντες στον αέρα δάσκαλε. Μπράβο σου μας άνοιξες τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανάγιω Πανταζή μας είπες ψέματα, από ότι φαίνεται , στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο πατέρας σου πήρε μόνο 800 ευρώ. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσα από αυτά είναι εικονικά τιμολόγια και σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα λεφτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λεφτά...υπάρχουν...ουάου...?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το "΄τεράστιο" χρηματικό ποσό, φρόντισε κάποιος δήμαρχος να έρθει στο δήμο. Έτσι, ο δήμος έχει και χρηματοδοτεί έργα. Και όπως λες, τα χρήματα δεν πήγαν σε έναν, ούτε εκτός δήμου. Αν δε, είναι οι φθηνότεροι και το έργο τους είναι ποιοτικά καλλίτερο , τότε ουδέν σχόλιο από κάθε λογικά σκεπτόμενο. Αν ρωτήσεις τους κατοίκους ποιούς θα προτιμούσανγια τις δικές τους δουλειές , θα καταλάβαινες. Σπατάλησε λίγο από το χρόνο σου να διαπιστώσεις αν όσοι αναλαμβάνουν έργα με απ ευθείας αναθέσεις είναι από τους καλλίτερους καιι φθηνόερους επαγγελματίες της περιοχής. Αρκετά ποια με τη μουρμούρα σου και τα διαγγέλματά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι αιρετοί και εργολάβοι λένε δημοσίως χωρίς να ντρέπονται πολλά εντάλματα πληρωμής είναι πλαστά. Τα χρησιμοποιούν αλλού . Αυτό είναι ανήθικο , παράνομο και ανεξέλεγκτο. Την εφορία θα πληρώσουν οι δικαιούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνδημότη 6:36μμ Υπάρχουν νόμοι σε αυτή τη χώρα. Τον αριθμό 24.600 τον ξέρεις; Θα δεις στο τέλος αν πήγαν και πόσα εκτός Δήμου. Το ανάλογο έργο δεν βλέπω παρά το τεράστιο ποσό. Ο Δήμαρχος λέει ότι η χρηματοδότηση του Δήμου από το κέντρο είναι ανύπαρκτη.
    Αν είναι φθηνότεροι και καλύτεροι όπως λες γιατί δεν κάνει διαγωνισμούς η Δημοτική αρχή ; Αυτοί θα τα έπαιρναν τα έργα και τις προμήθειες.

    Σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις μη βιάζεσαι. Υποδείξεις να κάνεις στους υπηκόους σου. Αν γράψεις και επώνυμα τότε θα πούμε περισσότερα.

    Εγώ έχω γυρίσει το Δήμο από άκρη, σε άκρη αρκετές φορές. Γήπεδα, αγροτικούς δρόμους, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, δεξαμενές, δίχτυα, παιδικές χαρές, δημοτικοί δρόμοι, λιμάνια, δημοτικό φωτισμό, καθαριότητα, ύδρευση κλπ έχω πλήρη εικόνα. Μην προκαλείς και μιλάς για έργα.

    Αδιάβλητοι διαγωνισμοί πρέπει να γίνουν.Αυτό συμφέρει τους Δημότες.

    Χαίρομαι που με διαβάζεις. Μακάρι να προβληματιστείς.

    Εσύ συνδημότη θα έδινες 1.000 ευρώ να σου κόψουν τα χορτάρια από την αυλή σου; Τα υδραυλικά στο σπίτι σου κάθε πότε τα συντηρείς και πόσα ξοδεύεις;
    Για γραφική ύλη ξέρεις πόσα έχουμε πληρώσει οι Δημότες; ΘΑ έδινες με απευθείας ανάθεση 50.000 ευρώ περίπου στην ίδια εταιρεία εκτός Δήμου για δύο Δημοτικές ενότητες του Δήμου για την ίδια υπηρεσία; Γιατί να μην κάνουμε αδιάβλητο διαγωνισμό; Υπομονή θα μάθεις για παρά πολλά.

    Τότε σκέψου ,βγες επώνυμα και πες τη γνώμη σου ελεύθερα, αν έχεις θάρρος. Για τα 186.000 ευρώ που πήρε ο κουνιάδος του Δημάρχου με απευθείας αναθέσεις τι γνώμη έχεις;

    Δεν έχω τίποτε με κανένα εργολάβο ή προμηθευτή. Δεν κριτικάρω φυσικά πρόσωπα. Κάνω κριτική στη πολιτική των απευθείας αναθέσεων που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή. Είμαι υπέρ των αδιάβλητων διαγωνισμών και υπέρ της δημιουργίας Δημοτικής Εταιρείας Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Πρασίνου.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:36 είσαι παπαγαλάκι συμφερόντων . Ο Κώστας έχει επιχειρήματα και στοιχεία. Απάντησε επώνυμα σε αυτά που σε ρωτά. Πάντως προβλέπω γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6.36 εισαι γνωστος κ σε προδιδει η (αν)ορθογραφια σου η οποια ειναι χαρακτηριστικη της ηλικιας σου. Θα πω κ το ονομα σου αν χρειαστει. Δεν εισαι απλα παπαγαλακι. Έχεις αμεσο προσωπικο συγγενικο συμφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι υδραυλικι δε βανουνε ούτε βρύση και ένας από ΖΑΒΕΡΤΑ δε ξέρο Όνομα έχει πάρει πάνω από 80000€ Κώστα ενημέρωσε μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8:19 ο υδραυλικός που πήρε πολλά χρήματα είναι ο Τζιδήμας Βασίλης. Κώστα ψάξε να δεις πόσα έχει πάρει αυτός. Δάσκαλε είσαι παλληκάρι. Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο