Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ενδιαφέρον Πανταζή για Παναιτωλικό!

Με ένταση επανήλθαν το τελευταίο διάστημα τα σενάρια για επαφές του Φώτη Κωστούλα με πρόσωπα ενδιαφερόμενα να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, στο Αγρίνιο η σχετική φημολογία είναι άκρατη και στο πλαίσιο της διακινήθηκε έντονα το όνομα του Απόστολου Πανταζή.....

Σύμφωνα με όσα διακινήθηκαν ο ισχυρός παράγοντας της ομάδας μπάσκετ του Αίολου Αστακού αλλά και αυτοδιοικητικός παράγοντας του δήμου Ξηρομέρου, φέρεται να είχε ή να προσανατολίζεται στο να έχει συζητήσεις με τον Φώτη Κωστούλα.
Το agrinionews.gr  επιδίωξε και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Απόστολο Πανταζή (σήμερα που τυγχάνει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του Αίολου με τον Ηρακλή)και του έθεσε το σχετικό ερώτημα. Από την πλευρά του ο κ.Πανταζής δεν διέψευσε τη φημολογία, δεν θέλησε όμως να μπει σε λεπτομέρειες της υπόθεσης και παρέπεμψε σε μεταγενέστερο χρόνο κατά τον οποίο θα ανοίξει τα χαρτιά του, μιλώντας στα αγρινιώτικα μέσα ενημέρωσης.
Προκύπτει λοιπόν, σαφώς, ότι οι διεργασίες το επόμενο διάστημα γύρω από πιθανή πώληση του Παναιτωλικού θα φουντώσουν και σε αυτές θα έχει το δικό της μερίδιο ο ρόλος του εν λόγω προσώπου. Στο Αγρίνιο βέβαια διακινήθηκαν και σενάρια για «συμπαίκτες» του Απόστολου Πανταζή σε αυτή τη διαδικασία, ακόμη και για ποσά που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων.
Με ενδιαφέρον ωστόσο αναμένεται η συνέχεια δεδομένου πως αφενός ο Φώτης Κωστούλας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μεταβιβάσει σε επενδυτές την ΠΑΕ, αφετέρου είναι γνωστό σε όλο το Αγρίνιο πως σε αυτή τη διεργασία θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και θα το πράξει μόνο σε περίπτωση που ο ενδεχόμενος επενδυτής πληροί τα εχέγγυα ώστε να συνεχίσει να κρατά τον Παναιτωλικό ψηλά, στο επίπεδο που τον έφερε ο σημερινός ιδιοκτήτης.
agrinionews.

1 σχόλιο:

  1. ονειρα ονειρα
    ο κυριος κωστουλας θα μεταβιβαση τον παναιτωλικο σε αλλο κωστουλα και ψαχνει για κωστουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο